Previziuni pentru 19 septembrie 2017

ZIUA LUI MARTE

Astăzi resimți destul de intens două opoziții anuale, cea dintre Soare și Chiron și cea dintre Mercur și Neptun. Aceste două aspecte dublate de faptul că ne aflăm în ultima zi lunară, ne aduc un fel de stare de oboseală, o lipsă de chef în a face și multă inerție în acțiuni. De fapt este un moment în care trebuie să observăm, să privim doar la ceea ce se întâmplă în jur, la orice, la cum se mișcă o frunză, la cum cântă o pasăre, la ce oameni întâlnim în drumurile noastre, la ce melodii ne atrag atenția. Toate vin în întâmpinarea noastră pentru a vedea prin exterior ceea ce ar trebui să transformăm în interior. Emoţiile pe care le simţim în suflet, sunt importante, acestea sunt primele repere care ne pot îndruma în călătoria vieţii sau în acţiunile imediate. Uneori este necesar să le împărtăşim altora, ca să le furnizăm şi lor repere utile, şi dacă întârziem prea mult acest lucru, se poate să fim forţaţi ca să le împărtăşim brusc, cu violenţă, cu un sentiment de tulburare şi cu probleme de comunicare. Este de preferat să învăţăm să ne comunicăm emoţiile cu măsură, la timpul potrivit, astfel încât comunicarea cu ceilalţi să nu fie perturbată de valurile de emoţie revărsată.

Ziua este în general tensionată şi trebuie mult tact în relaţii, mai ales în cele sentimentale.

În general vulnerabilitatea este accentuată, simţindu-ne depăşiţi de emoţii, invadaţi de incertitudini, şi de o stare de confuzie.

Parte bună a lucrurilor este că putem pune degetul pe rană, acceptându-ne punctele slabe şi propriile slăbiciuni.

În acelaşi timp, se poate debloca planul material dacă vom învăţa să dăruim, fiind modul în care vom primi înapoi mult mai mult.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Fiinţa noastră învaţă, în viaţă, din rolurile pe care şi le asumă de-a lungul timpului. La un moment dat simţim în mod natural nevoia să trecem mai departe, să ne asumam un rol nou, ca să învăţăm o noua lecţie atunci când am încheiat-o pe cea curentă. Când simţim această nevoie de a trece la ceva nou, dar fără să regretăm şi fără să respirăm uşuraţi că lăsăm în urmă vechiul rol, este cel mai bun semn că lecţia lui a fost învăţată. Dar dacă trecem la ceva nou doar ca să scăpăm de rolul vechi, acesta este un semn că lecţia veche nu a fost parcursa în întregime şi elementele ei vor apare din nou în viaţa noastră.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 27 FECIOARĂ

BĂTRÂNE DOAMNE ARISTOCRATE BÂND CEAIUL DE DUPĂ-AMIAZĂ ÎNTR-O CASĂ BOGATĂ

Bucură-te de momentele de linişte şi siguranţă petrecute în compania celor care ştiu să te asculte în tăcere. Adesea poţi afla multe lucruri despre tine însuţi dacă le povesteşti persoanei potrivite. Simplul fapt că vorbeşti despre ele te ajută să înţelegi mai bine ce trăieşti şi să întrevezi soluţiile pentru rezolvarea situaţiilor. Iar uneori, alţii pot avea nevoie ca tu să-i asculţi în linişte… 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 9 FECIOARĂ

UN PICTOR EXPRESIONIST CREÂND UN TABLOU FUTURIST

Imaginaţia ta este cea care îţi modelează viitorul. Culorile în care îţi imaginezi lumea sunt cele care vor da nota realităţii tale. Foloseşte culori vii, luminoase, imagini pline de bucurie, dacă vrei o viaţă luminoasă şi bogată. Ai toată libertatea să modelezi cum vrei imaginea pe care o oferi lumii, dar nu uita că este însăşi imaginea vieţii pe care ţi-o făureşti.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top