Previziuni pentru 21 septembrie 2017

Ziua de astăzi este aparent liniștită, avem un aspect de cuadratură Lună Pluton, descrescător, care, dacă folosim liniștea aparentă, ne poate ajuta să găsim răspunsuri și să vedem mai clar în jurul nostru. Să nu uităm că mâine seară este echinocțiul de toamnă, despre care voi scrie pe larg, căci aduce energii importante, și cred eu că această liniște este importantă pentru a ne pregăti pentru ele. Jupiter, guvernatorul zilei este în inconjuncție cu Chiron, un aspect despre care am vorbit, dar care acum devine mai intens, fiind mai aproape de formare. În plus el ne ajută să ne dezvoltăm atenția spirituală, un factor extrem de important, care trebuie crescut în această perioadă. Acesta ne permite să înțelegem și să vedem realitatea, așa cum este ea, nu cum o prezintă aparențele.

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

Mesajul acestei zile ar fi că trebuie să depunem eforturi orientate corect, către scopurile noastre cele mai înalte, pentru a ne împlini destinul, fiind important să lăsăm în urmă trecutul, fiind un fel de discipoli pe cale, abordând obiectiv forţa noastră de viaţă. Este o perioadă importantă pentru fiecare dintre noi pentru că ne vom descoperi abilităţile şi măiestria cu care ne-a înzestrat Dumnezeu.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 26 BALANȚĂ

UN VULTUR ŞI UN MARE PORUMBEL ALB, PRESCHIMBÂNDU-SE UNUL ÎN ALTUL

Adevărata putere este cea care îţi permite să fii şi paşnic. Violenţa se naşte din teamă, deci dintr-o implicită recunoaştere a propriei slăbiciuni faţă de lucrul de care te temi. Dar când eşti puternic, ştii că nu există nici un lucru de care să ai nevoie să-ţi fie teamă, şi atunci poţi fi plin de pace şi înţelegere pentru tot ce este. Puterea de a răni o au şi animalele, dar puterea de a aduce conştient pacea şi vindecarea aparţine numai omului.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top