Previziuni pentru 23 septembrie 2017

ZIUA LUI SATURN

Azi Luna se află în semnul Scorpionului, ceea ce ne face extrem de senzitivi, putând să percepem cu mare ușurință și ceea ce simt cei din jurul nostru, dar și ceea ce trebuie să facem. În plus din acest semn ea formează aspecte armonioase cu Venus și Marte ceea ce generează o stare de echilibru interior și de armonie cu ceea ce se află în exterior. Inconjuncția dintre Chiron și Jupiter devine în acest context mult mai puțin agresivă, căci nivelul nostru de percepție este ridicat, ajutându-ne să evităm situațiile delicate. Acest aspect care se resimte intens, face parte dintr-un yod, care-l implică și Nodul Nord, vârful lui fiind pe asteroidul Chiron. De aceea acum, fiecare dintre noi are nevoie să înțeleagă sau trăiască momente prin intermediul cărora să vindece răni sufletești importante, subtile, ascunse cu grijă sub masca indiferenței sau pur și simplu neglijate. Acestea ne împiedică să mergem mai departe, să facem pașii necesari legați de destinul personal în cadrul celui de grup. În acest contex, inconjuncția dintre Jupiter și Chiron ne aduce în viața personală situații greu de înțeles cu mintea umană, dar care sunt necesare pentru a ne împinge pe calea rezolvării problemelor , dar mai ales pentru a ne elibera de tot ce nu ne este necesar sau reprezintă un balast în viața noastră.

Apoi cele două septile dintre Jupiter și Venus și Lună cu Saturn și Lilith, aduc eliberarea unor energii karmice importante, mai ales în zona relațională dar și în cea socială. Multe dintre situațiile în care suntem puși au sensul de a elimina din interior prejudecăți care au rădăcini adânci, sau idei învechite, care nu își mai domeniu de aplicare. Pe de altă parte tot ceea ce facem acum, lasă o urmă importantă în viața noastră, imprimându-se în destinul nostru, generând karmă.

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi. În mod special astăzi din cauza sextilului de care aminteam anterior, este un alt moment de relaxare şi împăcare cu noi înşine, în care putem căuta şi sfaturile bine intenţionate ale altora pentru proiectele noastre viitoare. Vom avea ocazia să ne limpezim idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Frica este energia care contracta, inchide, se strange in sine, o ia la fuga, se ascunde, acumuleaza bunuri si comori, face rau.
Dragostea este energia care se extinde, se deschide, trimite departe, scoate la iveala, imparte cu altii, vindeca.
Frica ne infasoara corpurile in haine, dragostea ne permite sa stam goi.
Frica inhata si acapareaza tot ceea ce avem, dragostea daruieste tot ce avem.
Frica imbratiseaza averi, dragostea imbratiseaza pe cel iubit.
Frica tine strans, dragostea da drumul.
Frica invenineaza, dragostea alina.
Frica ataca, dragostea iarta.
Frica se furiseaza si cauta intunericul, dragostea sta la vedere si in lumina. COMUNICARI DE LA DUMNEZEU – Frica si dragostea. (prin Neale Donald Walsch)

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 1 BALANȚĂ

UN FLUTURE DESAVIRSIT, CONSERVAT PENTRU ETERNITATE INTR-UN AC

Trecutul s-a dus si nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, si nu este inca tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum si Aici. Astfel, Prezentul este singurul care conteaza, deci concentreaza-te asupra clipei prezente ca sa o faci cit mai frumoasa pentru toti.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 22 SĂGETĂTOR

O SPĂLĂTORIE CHINEZEASCĂ

Ca să rezolvăm unele probleme, se întâmplă uneori să fie nevoie să intrăm într-un loc unde nu înţelegem limba sau procedura, sau unde ceilalţi, deşi au obiective similare, ne sunt complet străini şi avem impresia că ne vom descurca foarte greu. Atunci este bine să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut şi să cerem ajutorul celor care ştiu mai bine mersul lucrurilor. Dacă ne disipăm atenţia uitându-ne la ce fac alţii, judecându-i sau catalogându-i, riscăm să pierdem din vedere adevăratul nostru ţel.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top