Previziuni pentru 26 septembrie 2017

ZIUA LUI MARTE

Suntem în ziua guvernată de Marte și în săptămâna lui Marte, deci atenție la impulsivitate și la reacțiile impulsive, tendința de a reacționa așa este foarte mare. În plus Luna se apropie de conjuncția lunară cu Lilith, un motiv în plus de a fi extrem de prudenți când ripostăm sau câând vrem să acționăm. În general aceste două momente cuplate, dublate de trigonul Mercur Neptun, ne pot aduce o stare stranie, în care simțim ceva dar nu avem dovezi, vedem chestii dar nu suntem siguri că sunt reale, primim informații din zone incerte, și tot așa. Din acest motiv avem tendința de a riposta, de a ne apăra în fața a ceea ce nu există și părem agresivi sau lipsiți de tact. Este bine să notăm ce simțim, căci se descarcă mult din subconștient astăzi. Mercur este în septil cu Ceres, și este foarte probabil ca fiecare să simtă nevoia de a-și oferi recompense, eu zic că nu este momentul potrivit pentru așa ceva, căci asta ne scoate din ritm, ne deviază de la ceea ce avem de făcut. Turarea motoarelor, este necesară căci suntem într-o perioadă când este important să acționăm.

Atunci când în viaţă ni se deschide un drum, sau o potecă, aceasta nu ar trebui analizată şi disecată, căci drumul implică acţiune, curaj şi tăria de a nu privi numai obstacolele ci de a face primul pas, pentru a testa şi înţelege.

Lipsa de răbdare şi impulsivitatea ne poate de multe ori determina să intrăm în conflicte sau conjuncturii care generează tensiuni şi nervozitate. Iritarea ne împiedică să fim atenţi şi de aici până la micile acidente şi incidente, nu este decât un pas.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Dacă analizăm cuvântul “responsabilitate”, vedem că este alcătuit din două părţi: “răspuns” şi “abilitate”, iar problema care se pune cu adevarat aici este legată de abilitatea noastra de a răspunde curgerii Energiei Divine Creatoare şi a Puterii în vieţile noastre.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 4 BALANȚĂ

UN GRUP DE TINERI ŞEZÂND ÎN JURUL UNUI FOC, ÎN COMUNIUNE SPIRITUALĂ

Viaţa modernă este agitată fiindcă oamenii au uitat să mai caute pacea. Mulţi par să se simtă bine numai acolo unde e multă lume, zgomot, agitaţie, dar asta fiindcă în sufletul lor este o mare agitaţie. Există şi oameni care se simt bine dacă se pot aduna ca să se bucure împreună în linişte, în pace. Fiecare alege, în asemenea momente, o stare de spirit care îi descrie şi îi marchează viaţa. Şi fiecare poate vedea cum viaţa lui este aşa cum îi este sufletul. Iar alegerea este oricând la îndemână… 

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 14 FECIOARĂ

UN ARBORE GENEALOGIC

Nu întâmplător te-ai născut acolo unde te-ai născut. Dacă nu ştii să fii fericit printre ai tăi, unde eşti cunoscut şi iubit, oare cum vei putea fi fericit printre străini, unde eşti un străin? Poate doar dacă nu-ţi pasă de ceilalţi, dar atunci celorlalţi de ce le-ar păsa de tine?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top