Previziuni pentru 4 octombrie 2017

ZIUA LUI MERCUR

Astăzi avem conjuncția Mercur Vesta despre care am scris un articol separat ce poate fi citit pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunc%C8%9Bia-mercur-vesta-4-octombrie-2017. Acest aspect practic își pune amprenta asupra acestei zile, el este mult ajutat de faptul că Luna este fără direcție întreaga zi, începând cu ora 10.00. De aceea este o zi perfectă pentru a ne putea ordona ideile, gândurile și pentru a putea privi corect situațiile din jurul nostru. În plus Mercur, guvernatorul zilei, din poziția de exaltare în care se află, acționează cu o intensitate maximă, el face ca fiecare dintre noi să fie extrem de atent la informații, totul este să le și procesăm și adaptăm corect la contextul actual. În plus Mercur este în inconjuncție cu Pallas, este interesant acest aspect căci Pallas reprezintă inteligența emoțională, ea sancționând orice fel de idee sau gând care rănește sufletul celor apropiați nouă, și nu numai. Mercur, este în vervă și prea puțin atent la detaliile legate de sensibilitatea fiecărei persoane. De aceea este posibil să primim de la cei din jur riposte și răspunsuri dure din acest motiv.

Luna este într-o poziție favorabilă, cea mai interesantă dintre toate, se află în semnul Peștilor, din acest semn, ne amplifică mult intuiția, percepțiile, imaginația dar ne ajută să obținem o viziune de ansamblu. Cumva ea lucrează total independent de Mercur și folosind tot ceea ce primim de la cele două planete ne putem face planuri corecte. Spuneam că este fără direcție întreaga zi, în plus ea formează conjuncție cu Chiron și cuadratură cu perechea Saturn LIlith dar și în opoziție cu cuplul Venus Marte, în acest fel devenind extrem de provocatoare. Să nu uităm că emoțiile noastre aproape ne domină în aceste zile, căci suntem înainte de Lună Plină, de aceea este nevoie de mult tact și răbdare, de folosirea rațiunii, a informației mercuriene.

Cu siguranță este o perioadă provocatoare, câteodată tulbure sau incertă, dar ea poate deveni forte productivă dacă ne concentrăm atenția pe ceea ce avem de făcut, dar și pe dezvoltarea personală. Evident este dificil de respectat legile și conduitele morale și spirituale, căci totul pare a fi o junglă, doar că acum este testată în fiecare dintre noi calitatea umană dat capacitatea de a găsi soluțiile potrivite conjuncturilor dificile. Asta presupune înțelegerea, adaptarea, învățarea și dedicarea.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE MERCUR

Să nu uităm în această perioadă grea că Dumnezeu întotdeauna ne numără ridicările şi nu căderile. Niciodată nu o să ne întrebe Doamne de ce am căzut; fiindcă ştie, înţelege, simte, Îl doare, Îi cade o lacrimă… Pentru tine, pentru mine, de şaptezeci de ori câte şapte… Dumnezeu o să ne întrebe de ce am rămas la podea, de ce am descurajat, de nu ne-am ridicat din mocirlă?! Dar mâine cad iar… Din nou să mă ridic! Important este ca atunci când vine moartea să ne găsească în ridicare, şi nu în cădere. 

GRADUL SABIAN AL ZILEI –12 BALANȚĂ

MINERI IES DINTR-O ADÂNCĂ MINĂ DE CĂRBUNI

Pentru mulţi oameni, aducerea la lumină a bogăţiilor din adâncul sufletului lor poate părea o muncă grea. Şi totuşi, fiecare poartă în el însuşi, în fiinţa sa, puterea de a face bine, de a fi util, de a dărui bucurie celorlalţi. Cu cât aceasta putere este folosită mai mult, cu atât roadele sunt mai fericite, şi viaţa omului este mai plină de împliniri. Aceia care trăiesc numai pentru sine, ascunzând adânc bogăţiile pe care le poartă în suflet şi pe care le-ar putea dărui celorlalţi, sunt cei mai nefericiţi dintre oameni, oricât de bine ar ascunde asta.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 9 BALANȚĂ

TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ

Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top