Previziuni pentru 6 octombrie 2017

ZIUA LUI VENUS

Suntem încă sub efectul Lunii Pline de aseară, iar cu Uranus în conjuncție cu Luna, se păstrează și astăzi tendința de a răbufni, de a exploda, de a riposta la cea mai mică contrazicere. Este important să folosim energia acestei zile pentru a căuta răspunsuri și a înțelege ceea ce nu funcționează, atât concret, faptic cât și intelectual, rațional. O altă problemă pe care va trebui să o rezolvăm va fi planificarea muncii şi a timpului acordat ei împletită în mod armonios cu relaxarea şi odihna , fiind necesară abordarea unui stil metodic de lucru. Poate mulţi dintre noi vor reuşi să înţeleagă munca în colectiv, sentimentul de subordonare şi necesitatea perfecţionării profesionale permanente, prin autodidacticism.

Septilul Soare Nodul Nord, va genera anumite descărcări karmice, mai ales atunci când ne ascundem de realitate, când evităm să lămurim situațiile, sau când ne folosim incorect, adică într-o direcție greșită sau deloc creativitatea și cunoașterea, cunoștințele și informațiile pe care le-am acumulat.

În primele ore ale zilei este nevoie de mai multă prudență căci se resimte intens și cuadratura Lună Pluton care poate genera evenimente neplăcute, mai ales când ne încăpățânăm sau ambiționăm să ne folosim energia impulsiv sau fără sens.

Ne putem confrunta cu evenimente care în primul fază par dramatice, dar care de fapt ne vor aduce transformări importante, înnoiri obligatorii. Roadele acţiunilor întreprinse cu curaj, şi la timpul potrivit, adică acum, se vor vedea abia la sfârşitul anului. Dar dacă vom ceda sub impulsul tensiunii nervoase, vom acţiona caustic şi rănind pe cei din jur, vom avea surpriza să primim ”roadele” mai repede decât ne aşteptam, pe măsura cuvintelor care au rănit.

Seara putem afla lucruri la care nu ne aşteptam, sau putem să ne schimbăm atitudinea destul de brusc, mai ales renunţând la idei preconcepute din trecut, realizând că prezentul creează viitorul.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE VENUS

În aceste zi gândul nostru trebuie să fie în totală comuniune cu Dumnezeu, El trebuie să existe în tot ceea ce facem, gândim sau spunem. Acest lucru ne va menţine o stare ridicată de conştiinţă, în acest fel putând să ne mişcăm fără greutate, liberi şi uşori, naturali.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –14 BALANȚĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 20 FECIOARĂ

UN CONVOI DE MAŞINI ÎNDREPTÂNDU-SE SPRE TĂRÂMUL FĂGĂDUINŢEI

Toată lumea vrea să ajungă undeva. Iar după ce ajunge la acea ţintă, vrea să ajungă la o alta. Şi trăim astfel într-o permanentă goană după o ţintă care se va dovedi apoi insuficientă. Totuşi, putem oricând să ne bucurăm de ceea ce avem aici şi acum!

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top