Previziuni pentru 7 octombrie 2017

ZIUA LUI SATURN

Luna este în semnul Taurului, de unde, fiind în exaltarea ne ajută să materializăm, să concretizăm, dar în același timp să fim creativi și atenți doar la ceea ce ne oferă momentul actual. În același timp avem o aparentă tihnă, un calm și o răbdare necesare pentru a privi cu atenție fără grabă la ceea ce este important să observăm. Este ca un film care se derulează cu încetinitorul, punând focus pe detaliile importante, tocmai ca nu cumva să le ratăm.

Mai cred că este o zi în care rezolvările problemelor, mai ales a celor emoţionale, se pot face prin conştientizarea şi înţelegerea semenificației profunde a sensului vieţii noastre. Natura accidentală a oportunităţilor ne îndeamnă de fapt la ruperea cu trecutul, relaţiile vechi pot fi lăsate în urmă, chiar dacă amintirea lor dăinuie puternic şi nostalgic. Cred că este momentul ca fiecare dintre noi să se deplaseze într-o nouă sferă de influenţă, care ne deschide noi experienţe, care ne împinge spre noi realizări, dar cu sacrificiul trecutului. Atenţie nu este vorba de distrugere ci doar de distanţare, de transformare, în puterea de a construi în permanenţă ceva nou. Este important ca tot ce vrem să construim, să transformăm sau să realizăm, să se afle sub influenţa unei vibraţii spirituale, adică să reprezinte idealurile noastre cele mai profunde. Acţiunile noastre ar trebui să aibă în spate o viziune de ansamblu, aducându-ne astfel un nivel de activitate mai înaltă sau concretizarea unui ideal, fiind şi mai organizaţi şi productivi.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE SATURN

Fiecare moment este fragil şi efemer. Oricât de frumoase ar fi, momentele din trecut nu pot fi păstrate. Oricât de plăcute ar fi, momentele din prezent nu pot fi menţinute. Oricât de dorite ar fi, momentele din viitor nu pot fi prinse. Cu toate acestea mintea este disperată să fixeze într-un singur loc tot ceea ce este dinamic: posedată de ideile din trecut, preocupată de imaginile din viitor, trece cu vederea adevărurile simple ale momentului prezent. Acela care poate să-şi dizolve mintea şi să-ăi dezvolte credinţa va avea imediat energia prezentului la picioarele sale şi claritatea la îndemână.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –15 BALANȚĂ

CĂI CIRCULARE

Viaţa nu este un drum liniar, aşa cum pare la prima vedere. În realitate, sunt cicluri care se repetă la infinit, de fiecare dată cu aspecte noi. Acest lucru este pus în evidenţă mai ales de ciclurile naturale, cele ale anotimpurilor, ca şi cele ale corpurilor astrale. Dar omul tinde să creadă că lucrurile se derulează liniar, implacabil şi la întâmplare… Dacă vei fi atent cu adevărat la evenimentele din viaţa ta, vei observa ciclicitatea vieţii. Lucrurile pe care le laşi nerezolvate revin în atenţia ta, după un timp, ca să te achiţi de datoria restantă. Lucrurile din care n-ai învăţat suficient se întâmplă din nou, chiar mai acut, ca să te determine să înveţi lecţia. Numai cei care nu învaţă nimic ajung să repete aceleaşi greşeli şi să trăiască mereu la fel, cu aceleaşi probleme. Dar cei care ştiu să înveţe din viaţă, progresează.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 23 SĂGETĂTOR

IMIGRANŢI INTRÂND ÎNTR-O ŢARĂ NOUĂ

Un sfat înţelept spunea că este bine ca, măcar o dată pe an, să mergi într-un loc unde n-ai mai fost niciodată, un loc complet nou pentru tine. Dacă omul nu-şi reînnoieşte viaţa periodic, el ajunge să intre în declin, dar avem mereu posibilitatea să facem schimbări, să alegem şi să facem ceva nou, care ne împrospătează resursele de energie sufletească şi morală şi ne ajută să ne reaşezăm obiectivele pe baze noi. Bătrân este doar cel care nu mai este capabil să înceapă nimic nou în viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top