Previziuni pentru 10 octombrie 2017

ZIUA LUI MARTE

Astăzi Jupiter părăsește semnul Balanței pentru a trece în semnul Scorpionului, în care stă până anul viitor în luna noiembrie. Aceste ingresuri jupiterine sunt ca acele unui ceasornic, indică în ciclul de 12 ani momente importante, aducând un sprijin esențial pentru ca acestea să se producă, să se dezvolte, să ne ajute să creștem și să evoluăm. De această dată Jupiter se va focusa pe transformare. El se va implica și va acționa fără răgaz asupra noastră, producând în jur toate procesele necesare ca fiecare să se transforme, să eliminie din viața sa tot ce nu îi este necesar, ce îl stânjenește sau blochează, deschizând alte perspective și oportunități prin intermediul cărora să fim scoși din ele. Despre acest aspect voi scrie un articol separat.

Astăzi, până la momentul ingresului – 16.20 – fiecare vom primi mesaje subtile sau directe legate de ceea ce este cel mai important să transfomăm și să eliminăm din existența noastră. De aceea este bine să observăm cu atenție toate detaliile din jurul nostru tocmai pentru a înțelege unde este urgent să acționăm. Avem multe mesaje astăzi, iar capacitatea noastră de a le recepționa este maximă. Pentru a nu le pierde din vedere este bine doar să le scriem și abia apoi să le analizăm. Poate fi vorba de ideile care ne vin, poate fi vorba de telefoane pe care le primim, sau mesaje care apar prin intermediul unei informații din presa scrisă sau de la radio și tv. Putem să participăm sau să asistăm la discuții cu o anumită tematică, și exemplele pot continua. Dar totul este pentru noi, toate sunt mesaje care ni se adresează, Îngerul nostru păzitor folosind toate modalitățile pentru a ni le semnala și a ne avertiza asupra urgențelor de rezolvat.

În plus se poate ca realitatea să ne pară tulburătoare dacă privim la ştiri, lucrurile părând că se agită foarte tare. Când natura se calmeazã, încep scandalurile dintre oameni, din organizaţii şi instituţii. Lumea pare cuprinsă de o agitaţie ciudată, care îi împinge pe oameni la atitudini şi decizii generatoare de noi tensiuni artificiale. După părerea mea, mulţi au intrat în jocul periculos al propriilor lor neîmpliniri, ambiţii şi temeri, din care este dificil să ieşi odată intrat. Simt că începe ceva nou, o perioadã nouă, în care fiecare va trebui sã aleagă singur între încredere si teamă, între cunoaştere şi ignoranţă, între cooperare şi rivalitate. Nimic nu este întâmplător şi tot ce ni se întâmplă este pe măsura aspiraţiilor şi nevoilor noastre, dar numai alegerile noastre bune fac posibilã împlinirea lucrurilor dorite.
Apoi o altă lecţie importantă constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE MARTE

Când hotărâm să acţionăm, e normal să apară conflicte neaşteptate. Vom fi răniţi de acele conflicte, cu siguranţă. Rănile se vindecă; rămân ca cicatrice, şi asta este o binecuvântare. Asemenea răni rămân cu noi pentru tot restul vieţii şi ne sunt de mare ajutor. Dacă la un moment dat – pentru orice motiv – dorinţa noastră de a ne întoarce în trecut este puternică, trebuie doar să ne privim cicatricele. Cicatricele sunt semnele cătuşelor şi ne duc cu gândul la ororile închisorii – şi cu acea amintire mergem înainte.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –18 BALANȚĂ

DOI OAMENI ARESTAŢI

Greşelile comise în viaţă se plătesc întotdeauna. Chiar dacă nu e vorba neapărat de pedepse juridice, ele determină în mod natural situaţii fără ieşire, de limitare şi penitenţă, din care trebuie să înveţi să nu mai comiţi asemenea greşeli. Cel prin care îţi vine „pedeapsa” este responsabil pentru faptele sale, şi dacă şi el greşeşte, va avea penitenţa sa. Dar ceea ce contează cel mai mult, pentru tine, este să înveţi din propriile tale greşeli, şi cu cât vei învăţa să nu mai greşeşti, cu atât vei fi mai liber, mai puternic şi mai fericit.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 22 FECIOARĂ

O HAINĂ REGALĂ CU MÂNECI ÎNCRUSTATE CU NESTEMATE

Viaţa ta este regatul tău, şi nimeni altcineva nu este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în acest regat. Bogăţia ta constă în talentele tale, şi dacă ştii să le cultivi şi să ţi le pui în valoare, aceasta îţi va umple inima de bucurii şi viaţa de satisfacţii pe toate planurile. Oare ceea ce arăţi acum celorlalţi este ceea ce ai tu mai de preţ?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top