Previziuni pentru 11 octombrie 2017

ZIUA LUI MERCUR

Astăzi Luna este în semnul Racului, în domiciliu, ceea ce ne face empatici, intuitivi, dar și extrem de sensibili, chiar vulnerabili, stăpânindu-ne cu dificultate instinctele de moment. Venus este și ea în cuadratură cu Lilith și în opoziție cu Chiron, aceste aspecte făcându-ne să ne pierdem încrederea sau speranța, fiind extrem de provocatoare.Cele trei formează un Careu în T, o configurație astrologică, în limbaj astrologic, prin care de fiecare dată se eliberează un anume fel de energie Energia care se eliberează acum, ne provoacă să eliminăm din viața noastră tot ce nu ne este necesar, tot ce nu ne reprezintă interesele spirituale și nevoile sufletului, este o curățenie extrem de dură, dar odată începută, rezultatele sunt spectaculoase și vindecarea foarte rapidă.

De aceea tot ce ni se întâmplă în aceste zile, trebuie privit în acest context. Este important să înțelegem pentru a accepta și a permite eliberarea tipului de energie care ne încătușează, ne reduce amploarea zborului personal.

Totuşi revenind la Luna în domiciliu, ne aflăm pe Luna în scădere, o perioadă în care ar trebui să lăsăm lucrurile să vină spre noi, fără a le provoca în vreun fel, aşteptând semnale sau îndrumare. Îndrumarea vine atunci când ne simţim relaxați şi liniştiți. Puţin câte puţin, căpătăm încredere în înţelepciunea care vine către noi în această stare de linişte şi relaxare, pentru a rosti cuvintele pe care suntem îndrumați să le rostim, pentru a întreprinde acţiunile pe care suntem îndrumați din interior să le întreprindem – chiar dacă nu înţelegem, întru totul, de ce ni se cere să le întreprindem.

Cunoaşterea intuitivă se bazează pe sentimentul ” că e bine” ceea ce spunem sau facem – chiar şi atunci când venim cu o soluţie analitică.

Mai târziu, când privim înapoi la ceea ce s-a întâmplat, e posibil să vedem de ce am fost călăuziți să vorbim sau să acţionăm într-un anume mod. Adeseori, cea mai potrivită îndrumare pe care o primim va fi complet neaşteptată, datorită faptului că ea vine de la un nivel profund de integrare sufletească, în care, toate aspectele conştiinţei sunt acceptate cu răbdare. Acesta este nivelul unităţii conştiinţei, iar soluţiile care vin din acest loc par adeseori ciudate minţii și ego-ului, cea care analizează problema sau dilema.

Mi s-a părut extraordinar pentru astăzi şi situaţia actuală, concretă, vorbele de mai jos:

Isus a spus: ”Nu te lupta cu Răul”, daca am folosi limbajul de astăzi, s-ar putea traduce aşa: ”Lucrul căruia îi opui rezistenţă persistă”. De aceea mânia nu se transformă prin negare ci prin înţelegere. Există două moduri de a trata frica:

– să-ţi negi frica şi să pretinzi că nu te temi

– să admiţi că te temi şi să-ţi înfrunţi frica.

A doua variantă ne aduce faţă în faţă cu noi înşine, pe când prima ne ocoleşte prin diferite cicluri ale evitării, fără a rezolva nimic, doar amânăm.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE MERCUR

Adevaratul succes este prelucrarea unei gândiri principiale, corect direcţionate. Indivizii care îşi doresc sincer ce este mai bun de la viaţă trebuie să-şi schimbe de bună voie vechea mentalitate cu una diferită – mentalitatea care a trecut proba timpului şi care a permis altora să atingă succesul. Este important să înveţi din experienţa celor care în viaţă se conduc după principii, decât sa fii condus de emoţii, relativism şi materialism

GRADUL SABIAN AL ZILEI –19 BALANȚĂ

O BANDĂ DE TÂLHARI ÎN ASCUNZIŞ

Ceea ce este nepermis poate fi recunoscut prin faptul că se ascunde. Lucrurile cu care te jenezi faţă de ceilalţi sunt acele lucruri pe care le foloseşti greşit, şi din această cauză ai fi judecat dacă le-ai dezvălui. Tu simţi asta în adâncul tău, iar ascunderea nu este decât o soluţie temporară. Adevărata soluţie este să înveţi să vezi şi să faci lucrurile corect, fără vină, şi atunci nu vei mai fi nevoit să ascunzi ceva. Când ceea ce faci este just, nu mai are nevoie să fie ascuns.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 20 BALANȚĂ

UN RABIN EVREU ÎNDEPLININDU-ŞI ATRIBUŢIILE

Fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top