Previziuni pentru 12 octombrie 2017

ZIUA LUI JUPITER

Suntem în prima zi a lui Jupiter, cu Jupiter în semnul Scorpionului, senzația mea, eram foarte curioasă să o simt, a fost că trebuie să facem eforturi pentru a descoperi ceea ce simțim. Spun asta pentru că aceste eforturi ne determină să fim mai atenți la noi înșine, să fim mai prezenți în viața noastră.

Pe de altă parte astăzi este Ultimul pătrar, de aceea energia acestei zile este mai tranșantă, mai dură, este ca și cum este un moment de decizii importante legate de schimbări și ajustări pe care ar trebui să le decidem în viața noastră, ca o consecință a evenimentelor din ultimul an. Este o energie acumulată de ceva timp care acum ar trebui eliberată, sau transformată, ceea ce generează un fel de presiune asupra noastră.

Mercur este într-un dublu sextil cu Saturn și Nodul Nord direct, cele două fiind evident în trigon, această configurație, este ca un mecanism de ceas, ne împinge pas cu pas în direcția destinului nostru. Ceea ce câteodată ne enervează, altă dată ne motivează psihic, altă dată ne bucură, oricum natura ei așezată, ne determină să nu putem refuza ceea ce ne oferă.

Luna din semnul Racului este foarte dinamică, ea generează emoții care irump, care nu pot fi ascunse sau împiedicate. Într-un fel opoziția cu Pluton și cuadratura cu Uranus și Mercur face ca tot ceea ce apare în viața noastră să primească un răspuns, mai întâi emoțional, ca senzație iar apoi rațional, ca și confirmare. Este o cruce dinamică atât la propriu cât și la figurat, care acționează rapid pe trei niveluri ale existenței. Noi vom simți mai acut doar primul nivel, cel legat de partea comercială, de comunicare și de dinamica zilei, unde practic putem să ne simțim depășiți de rapiditatea derulării lor, căci până să ripostăm se și întâmplă. Pe al doilea nivel, pot apare descoperiri, pot apare informații noi, care să producă o dinamică în gândire ajutându-ne să facem corelații extrem de rapide. Pe al treilea nivel sunt revelații, imaginii fugitive, flash-uri care ne ajută să înțelegem ce avem de făcut în viitor.

Când avem de luat decizii importante, cel mai bine este să ne găsim un moment de linişte, să ne retragem într-un loc unde nu suntem deranjaţi de problemele curente, şi unde ne putem detaşa de orice cerinţe imediate. Astfel, lăsând deoparte toate lucrurile care caută să ne împingă într-o direcţie sau în alta, în pace cu noi înşine, putem privi situaţia în ansamblu şi putem vedea mai limpede sensul în care trebuie să acţionăm.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE JUPITER

Lucrând zi de zi la transformarea noastră vom reuşi încet, încet să schimbăm vibraţia brută, egoistă, sălbatică şi respingătoare din noi şi vom deveni calmi, buni, iubitori, strălucitori la faţa şi la ochi. Astfel totul se va schimba în jurul nostru: în familie, la serviciu, pe stradă, în ţară şi în lume. Numai aşa şi cu ajutorul lui Dumnezeu vom învinge negativul din noi şi din lume şi vom putea crea o lume mai bună; aşa vom putea aduce din nou Raiul pe Pământ.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 20 BALANȚĂ

UN RABIN EVREU ÎNDEPLININDU-ŞI ATRIBUŢIILE

Fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun. 

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 1 SCORPION

UN AUTOBUZ CU GEAMURI MARI, PLIN CU TURIŞTI

Viata poate fi o luptă numai pentru cine vrea să creadă asta. Dar este mai util dacă înveţi să vezi viaţa ca pe o călătorie, alături de alţii, în care ai prilejul să-i cunoşti frumuseţile şi să înveţi multe lucruri utile, la care altfel nu ai avea cum să ajungi. Cum te pregăteşti pentru această călătorie şi câte foloase ştii să tragi din ea, asta depinde de tine, şi bucuria călătoriei ar trebui să fie starea de spirit în fiecare etapă nouă de parcurs, în fiecare zi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top