Previziuni pentru 15 septembrie 2018

Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci reflecţiile, meditaţia sau cercetarea personală sunt extrem de potrivite.

Îngerii Emanaţiilor Umane ne aduc în faţa ochilor lumea pe care noi am creat-o. Probabil că nu ne va place şi ne vom simţi tensionaţi, dar este reflexia gândurilor noastre. Dacă veţi gândi lucruri frumoase sau vesele vor apare în faţa voastră situaţii de acest fel. Deci stă în puterea noastră de a ne crea ziua. Încercaţi să o faceţi cât mai luminoasă plină de cântec şi iubire.

Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm sufletului nostru, în care ar trebui să ne ocupăm de noi, să dăm importanţă simţurilor noastre. Este bine să vă dedicaţi măcar  câteva ore pentru a vă analiza viaţa şi evenimentele din ultima perioadă. Ne putem construi diferite planuri, putem finaliza lucrurile începute. Este important ca toate gândurile noastre să fie luminoase, să ne dorim atât nouă cât şi altora numai lucruri bune şi frumoase.

Este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

În plus, nu are rost să fim obsedaţi de propriile greşeli. Sentimentul de vinovăţie este productiv, numai când ne ajută să învăţăm din greşeli şi să acţionăm cu mai multă prudenţă în viitor, iar astăzi este o zi în care putem conştietiza toate acestea dar le putem şi aplica.

Există momente când nu putem repara nimic, deci este firesc să acceptăm lucrurile aşa cum sunt, nu să ne consumăm sau să ne culpabilizăm pe noi sau pe cei din jur. Toţi facem greşeli, este important să reuşim să le privim detaşaţi, chiar să ne amuzăm pe seama lor, oricum dându-le uitării.

În plan personal este important să înţelegem că viaţa are multe aspecte, şi dacă ne concentrăm pe un singur aspect al ei, neglijându-le pe celelalte, apare un dezechilibru care trebuie evitat. Dacă vrem o viaţă armonioasă şi fericită, trebuie să menţinem permanent un echilibru între latura fizică, cea psihică şi cea spirituală. Dacă obiectivele sunt numai de ordin material, ne condamnăm să nu ne putem bucura în viaţă de acele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra. De cel mai mare ajutor, în aceste vremuri tulburi este să avem un ideal pe care-l ă-l urmăm, acţionând constant şi permanent pentru atingerea lui.

 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top