Previziuni şi analiză importantă pentru tranzitul lui Lilith în semnul Racului

Din 9 iunie de la ora 13.00, Lilith va tranzita semnul Racului până în 4 martie 2014, acţionând în viaţa fiecăruia dintre noi, într-un mod extrem de subtil, dar foarte puternic, asupra valorilor familiale, asupra tradiţiilor; emoţiile şi sentimentele vor avea un loc important în viaţa noastră, iar intuiţia se poate dezvolta tocmai prin înţelegerea puterii şi forţei subconştientului. În general în această perioadă fiecare dintre noi va avea de luptat cu propriile frici generate de imaginaţie, va trebui să considere trecutul ca experienţă şi nu ca frică de experienţa respectivă şi viitorul să nu fie proiectat prin prisma acestor monştrii din trecut. Practic este ca şi cum adrenalina secretată de corpul nostru va fi detectată de ceva, printr-un dispozitiv misterios datorită căruia, propriile frici vor fi transpuse în realitate, se vor materializa cu rapiditate şi ne vor distruge prezentul datorită proiecţiilor pe care le avem despre viitor. Apoi sentimentul de suspiciune de ne-ncredere poate apare frecvent, iar memoria fricii este foarte des accesată.
Într-un fel sau altul acest tranzit se referă la sentimentele noastre cele mai ascunse, sancţionează naivitatea sau neglijenţa cu care ne comportăm în plan emoţional, vorbeşte despre suferinţe necesare să ne purifice sufletul de temerile cele mai ascunse pentru fiecare dintre noi.
Ascendentul momentului acestui tranzit se află în semnul Fecioarei, prin care ni se sugerează clar, că avem abilitatea de a intra în contact cu cotloanele ascunse ale sufletului nostru, primind ghidare din exterior, este important să fim atenţi cine anume îndeplineşte această ghidare. Ascendentul momentului este în conjuncţie exactă cu Fundul Cerului de pe harta României, ceea ce subliniază că se încheie, moare, mai bine spus, o etapă importantă pentru România, ceea ce evident realizează automat o deschidere inconştientă pasivă, care poate fi utilizată în scopuri oculte, greu de înţeles acum, dar care ne poate aduce într-un impas existenţial important pentru noi românii.
Mercur guvernatorul Ascendentului, ne vorbeşte despre voinţă, despre puterea adusă de fermitate şi consecvenţă în viaţa noastră, despre tăria de caracter de care ar trebui să dăm dovadă pentru a depăşi provocările emoţionale sau punctele slabe, vulnerabile, pe care le avem. Raţiunea, luciditatea şi prezenţa de spirit ne ghidează zilnic spre ţelul nostru şi oportunităţile importante care apar. Iarăşi mi se pare demn de remarcat faptul că pe harta României, Mercur se află în conjuncţie exactă cu Ascendentul României, ceea ce evident spune multe: avem nevoie de a înţelege în primul rând interesele naţionale, oricât de ameninţător ar părea acest fapt în confruntare cu UE, pentru România este o perioadă importantă, în care forţe spirituale importante o vor aduce în atenţia generală, ceea ce o va face şi un obiectiv important de cucerit.
Lilith odată intrată în semnul Racului, se va afla pe toată perioada în conjuncţie cu Saturn şi va fi sprijinită şi de Jupiter, după ce acesta va intra în semnul Racului din 26 iunie, aceste aspecte ne pot ajuta să ne rezolvăm problemele personale, cu condiţia de a genera efecte pozitive şi în plan global, practic fiind un moment de răscruce pentru mulţi dintre noi, dar şi pentru omenire. În acelaşi timp, în România pot avea loc mişcări populare puternice, revendicări dar şi manipulări ale unor forţe exterioare.
Opoziţia Pluton Lilith, activă practic întreaga perioadă a tranzitului, poate fi în schimb extrem de dură, cu situaţii la limită, cu provocări uriaşe, care pot genera pierderi şi distrugeri importante. Putem să ne pierdem încrederea, să ne pierdem cunoştinţele dobândite, tocmai pentru că nu le-am utilizat, putem avea eşecuri acolo unde am ezitat să punem punctul pe ”i”, unde am ezitat să facem ordine, să fim lucizi, să înţelegem mesajele transmise direct şi concret.Există zone ale vieţilor noastre unde suntem constrânşi să ne individualizam, în timp ce în altele aceasta constrângere nu apare. Primele, aflate sub semnul temerii de eşec, sunt indicate de casa în care se afla Lilith, pentru fiecare în parte, precum si de aspectele sale cele mai importante pe care le formează cu alte planete din harta natală, mai ales conjuncţiile şi opoziţiile. Totul se întâmplă ca şi cum există un mecanism misterios care are ca efect constant să ruineze tot ceea ce facem în aceste zone când nu ne trăim viaţa potrivit nouă înşine. Pe scurt este vorba de individualizare, de punere în practică, de curajul de a ne elibera de frică şi teama de eşec sau de ce vor spune cei din jur.
La nivel mundan pot apare probleme legate de, războaie de independenţă sau de refacere a identităţii naţionale natalitate, situaţii în care copii sunt afectaţi de virusuri sau situaţii periculoase. Legat de copii, de exemplu în 24 iulie 1978, s-a născut primul copil conceput prin fecundare artificială, tot atunci moare Papa şi se instalează Papa Ioan Paul al II lea, are loc sinuciderea în masă din Jonestown, dintre cei 936, 276 au fost copii, mai este de remarcat războiul dintre Vietnam şi Cambodgia, independenţa Republicii Dominicane, restaurarea democraţiei în Spania, după ani buni de dictatură.
1986, se pune practic baza Uniunii Europene prin stabilirea steagului, care după opinia mea diminuează identitatea naţională a ţărilor.
1996, are loc prima clonare din lume, este vorba de bine cunoscuta oaie Dolly şi se stabileşte designul monedei euro.
2004 – 10 ţări aderă la UE şi 7 ţări din Europa de Est la NATO, alegeri democratice în Afganistan, criza ostaticilor de la școala din Beslan când un grup înarmat de teroriști au luat ostatici sute de elevi și adulți în orașul rusesc Beslan ( interesant de remarcat că de fiecare dată când Lilith s-a aflat în semnul Racului, în România au fost alegeri prezidenţiale dar şi cutremure importante ca magnitudine – probabil pentru că Romania are Ascendentul în semnul Racului, este de notat că pe harta progresată a României, Soarele se află acum, tot în semnul Racului; Lilith pe harta progresată a României este în semnul Capriocrnului ea va face opoziţie cu Lilith în tranzit peste Ascendent, ceea ce poate aduce la sfârşitul acestui an şi în primele luni ale lui 2014, la situaţii dure, tensionate, la jocuri de culise menite să ne distrugă identitatea naţională).
Pentru a înţelege exact, fiecare dintre noi, evenimente pe care le-am simţit recent ne putem referi la perioada 18 ianuarie – 13 octombrie 1978, 23 noiembrie 1986 – 18 august 1987, 28 septembrie 1995 – 30 iunie 1996, 3 august 2004 – 28 aprilie 2005.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top