Previziuni pentru cuadratura Pluton retrograd Uranus – 21 mai 2013

Acest aspect se extinde pe o perioadă trei ani, practic el a început în 24 iunie 2012 şi se va încheia în 17 martie 2015, având 7 etape distincte.
Cuadratura din 21 mai 2013, încheie prima etapă a aspectului şi ne vorbeşte despre necesitatea de a deveni conştienţi de formele şi procesele de viaţă de pe acest pământ, adică omenirea să devină ceea ce trebuia prin Planul Divin, adică mintea conştientă a planetei.
Pe de altă parte chiar dacă aspectul de cuadratură este acelaşi, fiecare dintre ele indică etape de parcurs pentru a ne desăvârşi transformarea spirituală.
Acum, mai mult decât vreodată, este nevoie de multă luciditate şi înţelepciune. Pentru obţinerea sau desăvârşirea acestor calităţi este de multe ori necesar să apară blocaje, prin care să fim deviaţi de la drumurile greşite pe care ne-am abătut.
Trebuie spus aici că planetele Uranus şi Pluton, sunt foarte îndepărtate de Pământ, iar influenţa lor asupra noastră este extrem de subtilă şi nu o resimţim concret, decât după o perioadă de timp, acum având doar senzaţii, stări, blocaje, restricţii, stagnări. Unele dintre acestea ne provoacă pentru a fi prezenţi, altele pentru a înţelege erorile, altele pentru a înlătura anumite obstacole pe care nu le bănuiam sau care erau invizibile nouă.
În schimb efectul acestor planete este extrem de mare la nivel general, la nivel evolutiv, iar ceea ce resimţim noi sunt doar atingerile unor schimbări uriaşe care au loc întâi Sus, ca abia în timp să producă schimbări în planul concret pe Pământ.
De fapt acum se fac acordajele schimbărilor începute la nivel mundan, în anul 1966, schimbări care practic au deschis poarta unei noi etape a omenirii. Eforturile depuse de atunci şi până acum, schimbările rapide, tehnologizarea explozivă şi dezvoltarea tehnicilor de vârf, au dus omenirea într-un moment de impas, pentru că ea nu este pregătită spiritual de a le folosi corect, fiind momentul în care în loc să domine şi să stăpânească tehnologia, a ajuns practic dominată de ea, trăind într-o lume iluzorie, departe de menirea ei, despre care vorbeam puţin mai sus.
La nivel personal, se poate spune că fiecare trece în perioadele de cuadratură dintre Uranus şi Pluton, următoarea va avea loc pe 1 noiembrie 2013, prin momente tensionate, de nemulţumire, manifestată prin agresivitate extremă, care face imposibilă concilierea sau comunicarea. Practic sunt momente destabilizatoare, care ne dau sentimentul de incertitudine şi, din teamă reacţionăm, crezând că aşa vom regal situaţia. Atunci când trăim momente de presiune intensă, cum este cel de acum, cea mai înţeleaptă soluţie este de retragere, de aşteptare, în sensul de expectativă şi observare, căci ni se transmit informaţii importante pe care le pierdem agitându-ne inutil.
La nivel atmosferic sunt posibile furtuni şi uragane, cicloane, ele exprimând cel mai bine forţa acestui aspect cât şi modul de apariţie a evenimentelor, neaşteptat lăsându-ne fără replică.
Pământul se află sub influenţa unor forţe colosale, dar şi celelalte planete apropiate de noi, de exemplu Luna care a fost destul de puternic afectată de impactul cu un asteroid şi să nu uităm erupţia solară de acum câteva zile; din acest motiv pot avea loc cutremure, mişcări tectonice eruptive, explozii sau accidente stranii, fără explicaţii ştiinţifice.
Diplomaţia este un cuvânt desuet, în această perioadă, să nu uităm la cuadratura din 1931 – 1934, s-a declanşat practic al doilea Război mondial, iar în 1877 a avut loc Războiul de Independenţă iar în 1821, Europa a fost zguduită de revoluţii, de aceea este important să contribuim fiecare prin rugăciuni şi gânduri luminoase la binele întregii omeniri.
Acest aspect, la momentul formării lui exacte, 20 mai 2013, ora 2.02, are Ascendentul la 24.38 Vărsător, ceea ce îi amplifică nota de impulsivitate, de explozivitate, datorate în mare parte unei energii emoţionale foarte puternice, provocarea constând tocmai în depăşirea lor, ceea ce ar declanşa deciziile raţionale, conştiente, clarvizionare, care sunt doar în avantajul fiecăruia dintre noi, pentru că ne conduc la evoluţie.
Mercur este guvernatorul temei şi este poziţionat pe Fundul Cerului, aducând instabilitate şi nesiguranţă, scoţând la lumină tenebrele şi fricile noastre, provocându-ne şi determinându-ne la o analiză lucidă. Mercur plasat acolo vorbeşte despre cutremure emoţionale, informaţionale, despre instabilitate şi provocări, pentru a ne separa de trecut, pentru a ne forţa să facem paşi înainte care să declanşeze apariţia ocaziilor favorabile fiecăruia. Ceea ce vreau să spun că totul este într-o stare potenţială, doar că nu putem lua ce avem nevoie dacă nu ştim cum să operăm cu ce ni se dă, iar toate ideile, sentimentele şi acţiunile perimate, reprezintă piedici importante în acest context.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top