Previziuni pentru conjuncţia superioară Soare Mercur din 24 august 2013

Datorită faptului că Mercur nu se îndepărtează decât cu aproximativ 28 de grade faţă de Soare, el nu formează toate aspectele cu Soarele, din acest motiv, se consideră conjuncţia inferioară dintre Mercur retrograd şi Soare echivalentă cu Luna Nouă iar conjuncţia superioară cu Soarele, echivalentă cu Luna Plină.
Orice persoană familiarizată cu astrologia ştie că Mercur se referă la activităţile mentale şi la capacitatea de adaptare, şi câteodată la capacitatea de a vedea prezentul sau realitatea.
Aşa cum spuneam această conjuncţie este asemănătoare cu Luna Plină, adică aduce în prezent un maxim de manifestare a ideilor şi activităţilor mentale iniţiate în 9 iulie, iar pe de altă parte acum Mercur are mişcarea cea mai rapidă, el are o viteză de aproximativ 2 grade şi 15 minute, ceea ce exprimă foarte multe:
–         Mercur aflat în semnul Fecioarei, adică în domiciliu, cu această viteză de mişcare ne aduce idei excelente, rapiditate în gândire, reflexe comerciale rapide, pe scurt spus suntem pe fază. Totuşi această rapiditate ne suprasolicită intelectul şi ar trebui să ne relaxăm suficient de mult făcând acele activităţi care ne bucură, dans, filme, concerte, teatru, etc.
–         Facilitează activităţile exterioare, exprimarea externă – adică ne place să ne facem auziţi, să ne exprimăm ideile, să cerem feed back la ele.
–         Ţinem mult la părerile celor din jur şi ne raportăm aproape exclusiv la ele, ceea ce evident ne oboseşte psihic
–         Comunicarea este eficientă ceea ce ne permite să-i convingem cu mare uşurinţă pe cei din jur de ideile noastre
–         Suntem obiectivi şi deschişi la toate informaţiile din jur
–         După cinci zile, adică 28 – 29 august, Mercur poate fi văzut pe cerul de vest, aproape de apus, ca o stea de seară, este cea mai prolifică perioadă, deoarece Mercur îşi reglează cadenţa după Soare, ceea ce tradus poate semnifica faptul că noi putem folosi din experienţa înconjurătoare şi din ceea ce primim, tot ceea ce este mai bun şi potrivit pentru personalitatea noastră. De fapt se poate spune că ne dominăm mintea, adică suntem înţelepţi.
Mercur formează opoziţie cu Neptun, ambele planete sunt puternice, în domiciliu, aşa că această confruntare dintre ele o putem resimţi din plin, având stări de agitaţie pentru că primim prea multe informaţii dar şi foarte multe pe cale intuitivă şi nu ştim pur şi simplu să le sincronizăm.Modul în care blocăm miracolele – Mercur – este atunci când ne concentram pe haosul şi negativitatea din jur şi ne folosim astfel puterea pentru a crea jale şi deznădejde. Cred că am progresat îndeajuns de mult în trezirea noastră, cât să ne dăm seama că viaţa e tranzitorie şi că schimbarea e cea care creează viaţa nouă. Dacă ne ţinem prea strâns de trecut – mintea, nu ne putem bucura de acea schimbare. Să ştiţi doar că orice uşi care se închid acum şi orice sisteme de susţinere care sunt îndepărtate acum vor fi înlocuite de ceva mult mai bun şi în aliniere mai buna cu cine sunteţi acum.  
 
Lumea este atât de diversă, şi fiecare lucru are rolul său! Dar oricât ar fi de diferite lucrurile şi oricât s-ar deosebi între ei oamenii, tot ce este formează un întreg supus unor legi exacte şi armonioase. Înţelepciunea, pentru orice om, înseamnă cunoaşterea şi folosirea constructivă a legilor care guvernează viaţa şi universul, aşa cum pentru un fizician, ştiinţa înseamnă cunoaşterea şi aplicarea în practică a legilor fizicii. Să nu uităm că numai credinţa ne ajută să suportăm acele evenimente pe care tindem să le considerăm nedreptăţi. Ea ne dă răbdarea de a aştepta venirea luminii chiar şi din cel mai adânc întuneric. A crede că tot ceea ce vine e dorit şi e bun pentru noi, ne face să ne simtim iubiţi, ghidaţi, protejaţi. Să ne încredinţăm acestei iubiri pentru ca existenţa noastră să se împlinească.
Pentru astăzi, pentru că este week-end vă propun un exerciţiu simplu: Luaţi trei coli separate de hârtie, şi la începutul fiecăreia scrieţi câte un lucru pe care îl doriţi. Acum luaţi prima coală şi sub subiectul pe care l-aţi trecut acolo, scrieţi: „Acestea sunt motivele pentru care îmi doresc acest…” Scrieţi tot ce vă trece prin minte – tot ce apare în mod firesc; nu încercaţi să forţaţi. Şi atunci când nu vă mai vine nimic, aţi terminat pentru moment.
Acum, întoarceţi pagina şi scrieţi în sus-ul paginii: „Acestea sunt motivele pentru care cred că voi avea acest…”
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top