Previziuni pentru conjuncţia inferioară Soare Venus

Conjuncţia inferioară Venus Retrogradă Soare are loc sâmbătă, 11 ianuarie 2014, la ora 14.24. Ea este importantă, pentru că ne aduce informaţii legate de activităţile practice, concrete, materiale cât şi despre felul în care ne vom manifesta sentimentele. Apoi, această conjuncţie deschide un ciclu scurt, până în 15 august 2015, când Venus retrogradă se va întâlni cu Soarele în semnul Leului şi unul lung până în 9 ianuarie 2022, când Soarele şi Venus retrogradă se vor întâlni din nou în semnul Capricornului.
De aceea în aceste câteva zile, şi chiar întreaga săptămână viitoare ar fi indicat să ne concentrăm atenţia pentru a lua decizii, a schimba, a începe şi pentru a ne dezvolta calităţile cu care am fost înzestraţi.
Semnul Capricornului este de trigonocraţie pentru Venus, ajutându-ne să ne alegem ceea ce ne place, la modul real, ceea ce ne inspiră simpatie, sau sentimente. Fiind retrogradă, este nevoie de detaşare în toate aceste activităţi, dar ne determină să căutăm o dimensiune superioară în relaţiile noastre, să ne depăşim impulsurile, să fim creativi.
Soarele în acest semn ne dă determinare, responsabilitatea dar şi o capacitate deosebită de administrare a propriilor resurse.
Conjuncţia cade în casa a VIII a momentului, o casă interceptată în semnul Capricornului, mică, zgârcită, restrânsă. Ea ne va provoca sentimentul de încredere şi responsabilitate, de iubire – în sensul conferirii unei semnificaţii constructive relaţiilor personale. Apoi acest aspect mai are rolul de a stopa orice este neprofitabil, atât la propriu cât şi la figurat. De fapt avem de luat decizii profunde şi vitale, de aceea am spus că este necesar să se trăiască acest aspect cu simţurile şi percepţiile deschise total.
Ascendentul momentului este în semnul Gemenilor, iar Mercur guvernatorul lui, se află tot în semnul Capricornului, într-un grad anaretic, pe cuspida casei a IX a, el punând în practică tot ceea ce noi decidem să schimbăm. Adică Mercur ne ajută să interpretăm, să traducem în mod concret ceea ce simţim sau să înţelegem ce avem de făcut. În plus ne dă şi puterea de a ne asuma responsabilitatea pentru deciziile importante dar şi de a ne direcţiona pentru evoluţia noastră – toate acestea i le conferă forţa saturniană şi plutoniană, sub a căror influenţă se află.
Practic avem etape ale acestei perioade de 8 ani, astfel că avem diferite etape, de aproximativ de 7 luni pentru a face pas cu pas posibilă evoluţia şi schimbarea indicată de acest aspect. Astfel că până în prima parte a lunii august avem de început şi schimbat ; apoi în următoarele 7 luni avem de pus în practică toate aceste schimbări, adică până la sfârşitul lui februarie anul viitor, iar până în 15 august 2015 când are loc următoarea conjuncţie inferioară, ar trebui să fi realizat mediul necesar acestor schimbări şi să fi înţeles, după implementare şi observaţii personale, cum putem folosi cel mai bine şi eficient tot ceea ce am declanşat. Aceste lunii sunt extrem de importante pentru că vom învăţa adevărata măsură a puterii pe care o avem, astfel încât să demonstrăm în sens eficient cine suntem în mod esenţial, exprimându-ne cel mai bine calităţile în mdeiul pe care la-m realizat.
Apoi mai urmează trei etape, prima se va încheia la începutul lunii martie 2016, ea ne vorbeşte despre construire, despre temelia a pune temelia concretă a deciziilor şi schimbărilor de până acum, căci s-au realizat procesele de integrare şi stabilizare, acum urmând să avem puterea de muncă pentru a ne exprima şi a ne remarca; vor conferi un caracter solid muncii noastre de până acum. Apoi până la început de octombrie 2016, munca noastră şi schimbările făcute încep să producă, începem să fim creativi căci putem permite imaginaţiei şi ideilor noastre să se joace, fiind deja un teren sigur construit. Apoi până în 25 martie 2017, la următoarea conjuncţie inferioară avem de analizat blocajele apărute, eşecurile şi dificultăţile, este un moment de încercare căci el ne aduce creştere personală în urma crizelor depăşite.
Din acest moment începe a treia etapă, prima până în primele zile ale lunii octombrie 2017, perioadă în care, în urma experienţelor depăşirii crizelor şi a creşterii, vom înţelege necesitatea participării, a asocierii bazate pe scopuri comune. Apoi până în luna mai 2018, va urma probabil cea mai interesantă perioadă, căci în ea se vor oglindi cel mai bine rezultatele acţiunilor şi schimbărilor pe care le-am declanşat acum, vom înţelege oportunităţile asocierilor şi colaborărilor în care ne-am implicat şi vom decide transformarea acţiunilor noastre, orientându-ne atenţia şi spre binele general. Ultima etapă din acest ciclu se va încheia în 26 octombrie 2018, şi ne va vorbi despre noi simboluri şi o nouă înţelegere a acţiunilor noastre, plecate din ianuarie 2014.
Din acest moment începe a patra şi ultima etapă a acestui ciclu; primul pas din ea va avea loc până la jumătatea lunii mai 2019, în care chiar vom vedea realizările noastre, ele ajungând la desăvârşire, de acum putând începe procesul de transfigurare. Acesta va începe odată cu începutul lunii decembrie 2019 şi va dura până la sfârşit de mai început de iunie 2021, perioadă în care avem viziuni creative, în care căutăm sau chiar vedem noi căi şi posibilităţi, utilizând tot ceea ce am obţinut, succesul şi eşecul trebui folosite în mod înţelept şi creativ, adică este momentul în care trebuie să înţelegem că nu ar trebui să ne identificăm cu activitatea noastră, ci ca ea, aceasta este ca urmare a unui proces creativ care oricând sau tot timpul, trebuie îmbunătăţit, dar de care, în nici un caz nu trebuie să rămânem prinşi sau ataşaţi. Practic este o perioadă şi un moment de alegeri. Apoi, până în 9 ianuarie 2022, are loc perioada de reorientare, dar, după ce am finalizat şi închis toate cercurile, pentru că în acest fel punem germenele unei noi renaşteri.
Avem şi nişte puncte importante, de hiatus, de evaluare, de analiză atentă pentru a face schimbări acolo unde ceva nu funcţionează, mare atenţie, viziunii personale, fără a se permite intervenţia din exterior, transformările fiind de atitudine, adică personale, în sensul că noi ne identificăm prin acţiunile noastre – identificare în sens de amprentă.
Acestea sunt:
–         25 octombrie 2014
–         7 iunie 2016
–         9 ianuarie 2018
–         14 august 2019
–         26 martie 2021
Pentru fiecare dintre noi acest aspect este foarte important, este bine să ne gândim la tot ceea ce am vrea să facem, la tot ce visăm şi ni se pare imposibil, şi chiar dacă acum aceasta este atitudinea noastră, nu pierdem nimic dacă încercăm să vedem ce putem face, măcar la nivel de idee, avem aproximativ 7 luni pentru a primi mesajele de care avem nevoie, confirmările, pentru a putea înţelege dacă cu adevărat, sunt imposibil de realizat.
 
Merită încercat poate pornind doar de la acest simplu concept:
Fericirea e ca o minge după care fugi, dar când să o prinzi, îi mai dai o lovitură de picior…pentru a putea continua să fugi după ea! Pentru că în această cursă te simţi stimulat; în această căutare, în acest elan pentru atingerea ţelului se găseşte fericirea. Deci, când aveţi o dorinţă, nu vă grăbiţi să o satisfaceţi, pentru că ea vă ridică, vă împlineşte. Eu, cunoscând această lege, mi-am pus în suflet nişte dorinţe pe care ştiu că nu le voi putea niciodată realiza: dar, aceste dorinţe mă fac să trăiesc.
Ele ar trebui legate de evoluţia noastră spirituală.
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top