2014 – Influenţa stelei zburătoare 4

ASTROLOGIA STELELOR ZBURĂTOARE – STEAUA ANULUI 2014 ESTE STEAUA 4

Acest sistem se foloseşte şi pentru a defini construcţia unei tipologii umane, pentru a face previziuni astrologice şi acest sistem se foloseşte cu mare uşurinţă în feng shui. Mai multe detalii despre el puteţi citi aici https://www.mirabilys-magazin.ro/astrologie-chineza-feng-shui/cateva-informatii-generale-despre-patratul-luo-shu.

Pentru a vă determina steaua personală puteţi citi https://www.mirabilys-magazin.ro/astrologie-chineza-feng-shui/determinarea-stelei-personale-ming-gua.

Numărul 4, mai static, Yin, este o potenţare, Sei…., evocând cadrul elementar al vieţii, dualitatea Yin-Yang, legile fundamentale ale viului – cei patru stâlpi care susţin împărăţia, limitele în care se desfăşoară viaţa. Omul îşi dă seama de regulile esenţiale, de legile naturale, după care îşi poate pune ordine, poate conduce şi îngriji.

Chinezii consideră numărul 4, unul negativ, ideograma reprezintă un spaţiu închis, un pătrat, ceea ce le sugerează chinezilor că el cuprinde două lucruri, două persoane, care prin lipsa copiilor, implică lipsa creativităţii, în sensul mental, ideatic.

Ei consideră că şi alte combinaţii în care este inclusă cifra 4, sunt nebenefice: 24 ( 4×6) , 64 (4x4x4), 74, 84, 94, 744. Ei consideră că dacă aceste cifre sau alte combinaţii care o conţin pe aceasta, li se pot reduce efectele dacă sunt încercuite, mai ales cu culoarea roşie.

Anul 2014 are următorul aranjament

 

 

3   8   1
2  4    6
7   9   5

 

 

Previziunile care se fac referitoare la Steaua 4 a anului 2014, sunt generale, şi la fel şi indicaţiile, de aceea este bine ca fiecare să-şi întocmească harta personală, plasându-şi steaua natală sau Steaua casei, peste Pătratul Luo Shu al anului, în acest fel analizându-se personalizat şi observând unde este poziţiona Steaua personală pe Pătratul Luo Shu al anului.

 

Steaua 4

Cifra 4 este primul simbol al sferei emoţionale, reprezentând sentimentul. Acolo unde acest număr apare în cadrul formulei, suntem capabili să simţim, adică prin acele direcţii putem să interpretăm sentimentele. Cifra 4 indică punctele de pornire ale experienţelor emoţionale, adică acele direcţii prin care denumim, sesizăm emoţiile, sentimentele noastre.

Calitatea ei este variabilă deoarece o emoţie (un sentiment) poate fi plăcut sau neplăcut, cifra 4 indică o sarcină cu grad de dificultate variabil.

Elementul Lemn al acestei stele ne indică expansiunea.

Ne este caracteristică viaţa sentimentală intensă. Alături de comportamentul romantic, în acest context capătă un rol şi atitudinea ezitantă, deoarece trăim şi luăm decizii în funcţie de dispoziţia lor de moment. În principal noi vom fi mişcaţi de conţinutul emoţional al ştirilor. Pentru această stea sunt importante informaţiile legate de sentimente. Punctele de referinţă le constituie în cazul său sentimentele referitoare la persoana care citeşte ştirile, ceea ce afectează şi raportarea sa la conţinutul acestora din urmă. Se poate spune deci că suntem influenţabili, sentimentali şi romantici, sau cel puţin răspundem mai uşor la aceste stări.

Apoi cuvântul de ordine în toate planurile este exprimat de dorinţă, ceea ce poate fi un impediment, căci ne pierdem deseori obiectivitatea. Practic ne bazăm foarte mult pe senzaţii şi căutăm confortul armonia şi starea de bine.

În general vom lua în calcul toate lucrurile prin prisma trăirilor noastre emoţionale. Sentimentele sunt determinante în privinţa evaluării favorabile sau nefavorabile a lucrurilor.

  1. Suntem neîncrezător (8) în ceea ce priveşte Renumele, optimismul  (8) fiind sporit sau diminuat de sentimentele actuale (4).
  2. Ne definim trăirile sentimentale (2), pe baza senzaţiilor  fizice (4), sau în mod pragmatic (1).
  3. Creaţiile noastre sunt influenţate atât de gradul nostru de pricepere practică (6), cât şi de sentimentele noastre (4).
  4. În situaţii neaşteptate (6), suntem imprevizibil, nemulţumiţi (5), încercând să găsim o soluţie bazându-ne pe senzaţiile (4) pe care le avem.
  5. Ne definim intenţiile (1) printr-o planificare logică (9), însă caracterul raţional (9), este influenţat puternic de sentimentele (4).
  6. În ceea ce priveşte învăţarea şi provocările (8), aşteptăm sprijin de la alţii (7), mai ales de la persoane care ne fac o impresie favorabilă sau pe care le apreciem(4).
  7. În situaţii decizionale responsabile suntem nemulţumiţi şi critici (2). Tonul judecăţilor noastre se schimbă în funcţie de dispoziţia sufletească (4).
  8. Suntem capabili să considere lucrurile ca fiind posibilităţi doar dacă ne aflăm într-o dispoziţie pasională (3), sufletească (4) adecvată. Atunci reacţionăm rapid şi superficial (3) atunci când identificăm o posibilitate. Mai târziu este posibil să ne răzgândim şi să facem pasul înapoi (4).

 

INFLUENTA   GENERALA  A LUNILOR  ANULUI  2014

Acestea  reprezinta coloratura particular-specifica pe care o capata influenta anuala mai generala in fiecare luna. Influenta lunara se manifesta predilect asupra :

–                dispozitiei temperamentale

–                manierei de gandire,

–                modului de exprimare si comunicare a ideilor si sentimentelor.

–                relatiilor afective

–                starii de sanatate sezoniere a organismului (boli sezoniere, acute)

 

 

6 IANUARIE – 3 FEBRUARIE:  STEA 9

Cu toate ca perioada este radianta, stralucitoare se expansiva, ea este stabila, aducand mai multa siguranta si fermitate, favorizand extinderea intereselor sau afacerilor si asumarea de responsabilitati.   Dar nu trebuie lansate proiecte sau actiuni prea indraznete fara ca acestea sa fie bine intelese si organizate, trecand astfel dincolo de aparentele ispititoare. Perioada este favorabila deschiderii  relatiilor de cooperare cu persoane noi, calatoriilor, obtinerii de sprijin si ajutor, noilor investitii. Pentru aceasta trebuie cunoscute bine obiectivele personale precum si caile de realizare a lor.  De evitat irosirea timpului cu persoane nedemne de incredere si gasirea celor de real ajutor. De evitat autoritarismul in urmarirea cu orice pret a telurilor proprii.

 

4 FEBRUARIE – 5 MARTIE: STEA 8

Este o perioada ce aduce stabilitate interioara, forta de munca si progres,  ce pot asigura realizarea echilibrului material sau financiar.  Sunt favorizate extinderea actiunilor personale, asumarea de responsabilitati, imbunatatirea relatiilor si consolidarea aptitudinilor manageriale.  Perioada anunta schimbari, dar visul si realitatea posibila trebuie armonizate prin sinceritate, ponderare si reflectare. Este necesar calmul si atentia la ceea ce se petrece in jur, deschiderea fata de lume si infranarea spiritului rebel. Este indicata incetinirea actiunilor, neintrarea brutala si imprudenta in noi situatii si circumstante, chiar cu buna intentie, caci pot aparea antagonisme si dificultati.

Constiinta propriilor capacitati personale se dezvolta dar este nevoie de o buna cooperare cu ceilalti, de evitarea neintelegerilor si cultivarea autodisciplinei.

Relatiile si contractele parteneriale pot suferi daca nu sunt clar intelese si definite.  De evitat criticismul, inflexibilitatea si autoritarismul. De cultivat respectul mutual si ridicarea nivelului de a-I intelege si sprijini pe celalalt. Perioada este favorabila pentru obtinerea de ajutor din partea celorlalti.

 

6 MARTIE – 4 APRILIE: STEA 7

Perioadă favorabilă pentru stabilirea a noi relaţii sentimentale si relaxare activă, pentru mărirea veniturilor sau prosperitatii. Veniturile pot fi castigate din surse neasteptate sau speculatii, dar exista si tendinta cheltuielilor excesive. Perioada buna pentru creativitate, parteneriate si realizari financiare, dar nu este bine de a incepe ceva nou ci de a profita de eforturile trecute. Relatiile se dezvolta, dar cu riscul legaturilor superficiale si efemere. Multe lucruri par sa mearga bine o perioada, dar se pot prabusi in ultimul moment. Este perioada tuturor posibilitatilor care pot conduce la succes sau cadere. De aceea nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Scopurile trebuie urmarite cu atentie caci ele se pot modifica usor datorita schimbarii conjuncturilor.

Acţiunile ferme şi decisive sunt corecte şi necesare în aceste momente, dar trebuie făcute cu discernământ, diplomaţie şi tact căci ofensarea celorlalti poate produce dezavantaje.  Trebuie reflectat asupra propriului comportament şi acolo unde este cazul corectat.  De evitat incapatanarea, lipsa de incredere in sine, lipsa de stabilitate, excesele sentimentale sau de placeri. În relaţiile interpersonale trebuie manifestate generozitatea, modestia şi sinceritatea, precum şi grija de a înţelege grijile şi problemele celorlalţi.

 

5 APRILIE – 5 MAI: STEA 6

Perioadă bună pentru conducere, organizare şi planificare, favorabilă pentru intuiţie, autocunoaştere, incredere in sine, capacitate de evaluare şi autodezvoltare. Sunt favorizate munca sustinuta, progresul si noile oportunitati, , dezvoltarea si consolidarea relatiilor, de obtinere a ajutorului si protectiei din partea celorlalti. Cumpatarea, atentia, evitarii dispersarii in actiuni sau ganduri si mentinerea concentrarii asupra telului propus  trebuie sa fie la ordinea zilei. Trebuie evitate aroganta, tendintele dictatoriale sau dominatoare, credinta excesiva in propria dreptate, deoarece acestea pot genera conflicte si opozitie de lunga durata din partea celorlalti.

Sunt favorizate mobilitatea fizica si psihica, deplasarile, prosperitatea personala.

Comunicarea si cooperarea cu ceilalti devin mai facile si se dezvolta dar numai prin evitarea incapatanarii, suspiciunilor si  exceselor in impunerea propriilor pareri.

 

6 MAI – 5 IUNIE: STEA 5

Reprezinta momentul eforturilor, implinirilor si realizarilor, perioadă a marilor schimbări şi transformări, neasteptate, bune sau rele. Situatia manifestă cea mai mare putere, implicând mari posibilităţi favorabile dar şi riscuri. Este un timp al extremelor. Actiunile trecute se implinesc aducand succesul sau esecul. Schimbările trebuie lasate să vină singure şi  nu impuse. Trebuie precautie, disciplina si evitarea actiunilor sub impulsuri de moment, Graba si nerabdarea pot crea probleme.  Perioada favorizeaza initiativele dinamice si creative, punerea ideilor in practica, spontaneitatea, ambitia, promovarea in cariera sau afaceri. Creste nivelul de entuziastm, incredere in sine, dorintele optimiste sunt puternice dar exista riscul deciziilor bruste sau pripite, al muncii in exces sau frustrarilor.  De evitat impunerea propriilor pareri cu forta, dogmatismul si inflexibilitatea, depasirea unor limite, pentru a nu provoca ostilitatea celorlalti. Trebuie cultivata precautia, flexibilitatea  si toleranta fata de evenimentele ce nu pot fi controlate. Nerabdarea si impulsivitatea pot conduce la lipsa de aprofundare sau abandonarea proiectelor incepute.

 

6 IUNIE – 6 IULIE: STEA 4

Perioadă bună pentru progresul armonios si dezvoltarea activităţilor personale ce conduc la progres, implinire si prosperitate. Sunt favorizate creativitatea, comunicarea şi stabilirea relaţiilor armonioase. Realizarea telurilor dorite, dezvoltarea si progresul fara obstacole necesita insa o buna organizare si concentrare. Momentul este favorabil caci punerea in ordine a lucrurilor se poate face prin concentrare, analiza pragmatica si pasi marunti. Este timpul progresului lent, dar stabil si constant, cu conditia autocontrolului si evitarea hotararilor luate sub impulsul momentului. Nu este bine a initia noi proiecte, anul nefiind favorabil unor noi inceputuri, dar cele in curs se pot stabiliza si imbunatatii. Extinderea exagerata si profiturile speculative nu sunt indicate. Este o perioada buna de consolidare a relatiilor, pentru ordine in viata afectiva prin limpezirea tuturor amanuntelor si alegerea variantelor favorabile. Receptivitatea la sfaturile celorlalti, dezvoltarea relatiilor de colaborare, observarea atenta si comunicarea justa, sunt acum necesare. Acordurile parteneriale pot esua daca nu sunt clar definite si atent detaliate.

 

7 IULIE – 7 AUGUST: STEA 3

Desi perioada reprezinta initiativele dinamice si creative, noile începuturi si punerea ideilor în practică, favorizând ambiţia, promovarea în carieră sau afaceri, ea aduce liniste interioara, dezvoltarea facultatilor de intelegere, prudenta, calmul si relaxarea, regenerarea fizica si psihica. Progresul rapid este incetinit, desi nivelul de entuziastm, incredere in sine si energie este ridicat. existand riscul deciziilor bruşte, al supramuncii şi frustrărilor. Este nevoie de asigurarea ca ideile, pentru a fi puse in practica, sunt bune si realizabile. La fel de rapid ca succesul poate veni si esecul, totul depinde de capacitatea de concentrare in a evalua amanuntele pe tot parcursul. Erorile marunte pot impiedica progresul general si   exista riscul lenei, izolarii, nesigurantei de sine, ruperii de realitate si falselelor  impresii.  Extinderea  exagerata a actiunilor, excesele financiare, lipsa de ponderare si chibzuinta sunt nefavorabile.  Circumstantele exterioare pot fi  nesigure, actiunile incetinite de aceea trebuie cultivate rabdarea si prudenta, buna organizare si perseverenta, calmul si actiunile in pasi marunti. Este bine de a actiona numai cand conditiile exterioare sunt favorabile. Exista riscul neintelegerilor prin proasta comunicare si exprimare grea a emotiilor si ideilor, sensibilitate exagerata, atitudine prea independenta sau izolare fata de ceilalti.

 

8 AUGUST – 7 SEPTEMBRIE: STEA 2

Perioadă buna pentru relaţiile favorabile ce întăresc armonia familială, pentru creaţie fizică sau ideatică, progres lent dar stabil si constant, de consolidare a realizărilor. Sunt favorizate contactele sociale ce ies acum in evidenta si pot aduce faima si recunoastere publica. Atitudini si actiuni trecute sau ascunse ies acum la vedere, cu consecinte favorabile sau nu. Sunt stimulate mandria, curajul, reputatia, capacitatea organizatorica si asumarea de responsabilitati. Este importanta menajarea fortelor prin evitarea disputelor si atitudinilor emotionale extreme.

Perioada nu este favorabila noilor inceputuri, dar activitatile in curs se pot imbunatatii si stabiliza. Este bine  de a cere si asculta sfaturile altora in problemele mai dificile. Este nevoie de relaxare si detasare pentru evitarea stresului ce poate apare in aceasta perioada si a dezvolta si pastra legaturile cu familia si cei apropiati, a dezvolta relatiile de colaborare. Trebuie aratata modestie, daruire si sinceritate in toate dialogurile si actiunile personale. Necesar a evita dezamagirile in lipsa de atentie din partea celorlalti. De evitat profiturile speculative si cheltuielile exagerate.

Sunt favorizate dezvoltarea relatiilor afective exprimate deschis, expresivitatea emotionala, comunicarea directa si reconcilierea dupa dispute.

 

8 SEPTEMBRIE – 7 OCTOMBRIE: STEA 1

Este o perioada favorabilă pentru gandire, reflectare si contemplare, de elaborare a viitoarelor planuri, de relaxare şi studiu, odihna şi obtinere a liniştei interioare, autovindecării şi creşterii vitalităţii. Exista tendinta de singuratate si interiorizare, de aceea trebuie evitate neintelegerile in relatiile personale aratand si celorlalti propriile preocupari. Este o perioada a progreselor si dezvoltarii personale interioare, a increderii in propria intuitie.  Perioada induce motivare, forta competitiva si putere de munca, dar sensibilitatea exagerata poate scadea increderea in fortele proprii si in capacitatea de a lua hotarari corecte. Reusita in luarea deciziilor bune depinde de capacitatea de analiza pragmatica minutioasa, evitand constructiile iluzorii sau cele ce nu tin cont de conjunctura. Speculatiile financiare pentru obtinerea de profit pot aduce pierderi. Este nevoie de echilibru si armonizare a actiunilor. Relatiile de cooperare se pot dezvolta destul de dificil din cauza posibilelor rabufniri emotionale. Este de evitat autoritarismul, impunerea fortata a propriilor pareri sau sinceritatea prea directa sau  cinica, deoarece poate apare rezistenta si animozitate din partea partenerilor. Trebuie data atentie comunicarii corecte si tolerantei pentru depasirea dificultatilor posibile.

 

8 OCTOMBRIE – 7 NOIEMBRIE: STEA 9

Perioadă bună pentru contacte sociale ce aduc faimă şi recunoaştere publică expresivitate si dezvoltare a relaţiilor afective exprimate deschis. In sfera relatiilor personale, apar noi experiente de viata si relatii de prietenie pe termen lung, sau posibilitatea pierderii altora. Conditia reusitei este cea a atentiei si realizarilor graduale. Exista si pericolul pierderilor materiale (documente, bunuri materiale) sau legale. Este perioada in care extinderea exagerata, placerile excesive, cheltuielile scapate de sub control sau speculatiile pot aduce ghinion. Este de evitat aparitia neintelegerilor in relatii, caci contractele si acordurile de parteneriat pot esua intr-o clipa, daca situatia nu este clar definita si inteleasa. Lansarea intr-o relatie trebuie facuta dupa o buna cunoastere a celeilalte persoane. Stresul datorat schimbarilor poate afecta sanatatea, asa ca trebuiesc cultivate relaxarea, acceptarea ordinei firesti a lucrurilor, precautie in alegerea mijloacelor, flexibilitate in atitudine, finalizarea actiunilor.

De evitat vehementa, agresivitatea si fixitatea in atasamente.

 

8 NOIEMBRIE – 6 DECEMBRIE: STEA 8

Este o perioada ce aduce stabilitate interioara, forta de munca si progres,  ce pot asigura realizarea echilibrului material sau financiar.  Sunt favorizate extinderea actiunilor personale, asumarea de responsabilitati, imbunatatirea relatiilor si consolidarea aptitudinilor manageriale.  Perioada anunta schimbari, dar visul si realitatea posibila trebuie armonizate prin sinceritate, ponderare si reflectare. Este necesar calmul si atentia la ceea ce se petrece in jur, deschiderea fata de lume si infranarea spiritului rebel. Este indicata incetinirea actiunilor, neintrarea brutala si imprudenta in noi situatii si circumstante, chiar cu buna intentie, caci pot aparea antagonisme si dificultati.

Constiinta propriilor capacitati personale se dezvolta dar este nevoie de o buna cooperare cu ceilalti, de evitarea neintelegerilor si cultivarea autodisciplinei.

Relatiile si contractele parteneriale pot suferi daca nu sunt clar intelese si definite.  De evitat criticismul, inflexibilitatea si autoritarismul. De cultivat respectul mutual si ridicarea nivelului de a-I intelege si sprijini pe celalalt. Perioada este favorabila pentru obtinerea de ajutor din partea celorlalti.

 

7 DECEMBRIE 2014 – 5 IANUARIE 2015: STEA 7

Perioadă favorabilă pentru stabilirea a noi relaţii sentimentale si relaxare activă, pentru mărirea veniturilor sau prosperitatii. Veniturile pot fi castigate din surse neasteptate sau speculatii, dar exista si tendinta cheltuielilor excesive. Perioada buna pentru creativitate, parteneriate si realizari financiare, dar nu este bine de a incepe ceva nou ci de a profita de eforturile trecute. Relatiile se dezvolta, dar cu riscul legaturilor superficiale si efemere. Multe lucruri par sa mearga bine o perioada, dar se pot prabusi in ultimul moment. Este perioada tuturor posibilitatilor care pot conduce la succes sau cadere. De aceea nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Scopurile trebuie urmarite cu atentie caci ele se pot modifica usor datorita schimbarii conjuncturilor.

Acţiunile ferme şi decisive sunt corecte şi necesare în aceste momente, dar trebuie făcute cu discernământ, diplomaţie şi tact căci ofensarea celorlalti poate produce dezavantaje.  Trebuie reflectat asupra propriului comportament şi acolo unde este cazul corectat.  De evitat incapatanarea, lipsa de incredere in sine, lipsa de stabilitate, excesele sentimentale sau de placeri. În relaţiile interpersonale trebuie manifestate generozitatea, modestia şi sinceritatea, precum şi grija de a înţelege grijile şi problemele celorlalţi.

 

6 IANUARIE – 3 FEBRUARIE: STEA 6

Perioadă bună pentru conducere, organizare şi planificare, favorabilă pentru intuiţie, autocunoaştere, incredere in sine, capacitate de evaluare şi autodezvoltare. Sunt favorizate munca sustinuta, progresul si noile oportunitati, , dezvoltarea si consolidarea relatiilor, de obtinere a ajutorului si protectiei din partea celorlalti. Cumpatarea, atentia, evitarii dispersarii in actiuni sau ganduri si mentinerea concentrarii asupra telului propus  trebuie sa fie la ordinea zilei. Trebuie evitate aroganta, tendintele dictatoriale sau dominatoare, credinta excesiva in propria dreptate, deoarece acestea pot genera conflicte si opozitie de lunga durata din partea celorlalti.

Sunt favorizate mobilitatea fizica si psihica, deplasarile, prosperitatea personala.

Comunicarea si cooperarea cu ceilalti devin mai facile si se dezvolta dar numai prin evitarea incapatanarii, suspiciunilor si  exceselor in impunerea propriilor pareri.

 

ANALIZĂ FENG SHUI

Din punct de vedere feng shui, Steaua 5, de care se fereşte toată lumea, se află în sectorul NV, această zonă având nevoie de multă grijă şi atenţie în anul 2014. Nu se recomandă renovări şi reparaţii pe acestă direcţie, iar pentru a o proteja este nevoie de elementul metal, cel mai la îndemână fiind monezile feng shui. În număr de 6, ele vor echilibra energia negativă, deasemenea clopoţeii cu 6 tuburi metalice pot acţiona pentru a înlătura efectele negative. În general decoraţiunile metalice poziţionate în acestă direcţie au efect echilibrant.

Apoi şi zona Estică este slăbită, aici poziţionându-se Steaua 2, şi ea având efecte dizarmonioase, mai ales asupra sănătăţii. Nu este indicat să se folosească aici elementul foc, Veioze, lumini puternice, lumânări, căci acestea vor inflama şi vor crea condiţii favorabile pentru a se slăbi sectorul legat de sănătate.

Zona de Nord Est trebuie protejată, stimulată consolidată, acolo se afla Steaua 7, este bine să ţinem şi acestă zonă liniştită, elementul Apă fiind cel mai indicat de utilizat în acest sector de exemplu se pot folosi orice fel de accesorii de culoare albastru.

În zona de Sud – Est se află Steaua 3, care împrăştie idscordie şi certuri, pentru a fi atenuate aceste stări este important să avem aprinsă o lumânare preferabil de culoare roşie sau o candelă, dar se pot plasa şi sfere de cristal, care vor armoniza enegia colţuroasă şi tăioasă a acestei stele.

Avem şi poziţii favorabile, astfel la Sud se află Steaua 8, care este şi Steaua epocii în care ne aflăm, ea amplifică prosperitatea; pentru aceasta acestă parte a casei trebuie menţinută în curăţenie şi cu grijă. Elementele decorative din pământ, vase ceramice, statuete din porţelan, care vă plac şi vă bucură, poziţionarea cristalelor din citrin sau a Vasului abundenţei, sunt numai câteva sugestii. Deasemeni culorile trebuie să fie vii, cu componetă de roşu.

În partea de Nord se află Steaua, aici este nevoie să amplasăm flori proaspete, planete luxuriante – Arborele vieţi sau al banilor, bambuşi, imagini şi tablouri fericite, un şir de 9 monede, eventual realizat din şiruri de câtre 3 monezi legate între ele, pot stimulat acest punct cardinal şi contribui la prosperitatea casei.

În zona de Vest se află Steaua 6, ea aduce o energie constructivă care poate fi consolidate cu amplasarea de cuarţuri, mai ales cristal de stâncă.

În zona de Sud Vest se află Steaua 1, energia Apei este absolut necesară, de aceea fântânile feng shui, acvariile, culoarea albastru, sau imaginile vesele, vor amplifica energia acestei stele. Nu este recomandată amplasarea plantelor, ma ales a celor luxuriante, veiozele, lumânările, culoarea roşie şi orice sugerează elementul foc.

În centru se află Steau 4, o zonă cu un puternic potenţial de dragoste şi romantism. Se pot amplasa plante vii, raţe mandarine, şi se poate utiliza culoarea verde crud, sau simbolul Dublei fericiri.

În principal, până în 4 februarie, ar trebui făcută curăţenie în toate colţurile, aruncate lucrurile inutile, împrăştiată sare neiodată, stropit cu apă sfinţită, tămâiat şi aeriste toate lucrurile. În acest fel energia stagnată se va mişca şi totul se va mişca în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top