Previziuni pentru Luna Plina din 23 iunie 2013

Această Lună Plină din semnul Capricornului cu Soarele în Rac, este extrem de interesantă şi puternică în acelaşi timp, având o subtilitate deosebită dar şi o încărcătură emoţională foarte mare. De aceea toate evenimentele, mesajele, visele, informaţiile şi întâmplările acestor zile au o conotaţie aparte şi ar trebui notate. Ele ne deschid direcţii noi, orientări sau ne sugerează unde, ce şi cum ar trebui să facem schimbări.
Luna se află la perigeu, foarte aproape de Pământ, motiv pentru care apariţia ei pe cer este spectaculoasă, prin mărime şi intensitatea culorii. Din punct de vedere astrologic se află în semnul de exil, ceea ce face ca percepţiile noastre intuitive să fie diminuate şi emoţiile destul de reci, blocate cumva.
La ora când se formează aspectul exact de Lună Plină, 14.31, Luna se află în casa a III a, la gradul 2.09 Capricorn, guvernat de Mercur, în decanul I aflat sub influenţa lui Jupiter.
Această poziţie ne vorbeşte despre o deschidere deosebită spre cunoaştere, spre spiritualitate, care este favorizată la acest moment. Evident nimic nu este impus, sunt doar conjuncturi care pot fi sau nu folosite. În fiecare dintre noi Dumnezeu a pus un sâmbure, o sămânţă d lumină, acum putem deveni mai conştienţi de acest fapt, permiţând acelei seminţe să încolţească, să germineze, să crească. De aceea se poate spune că ne este testată înţelepciune a de a vedea şi înţelege şi voinţa de a acţiona.
Soarele este în conjuncţie cu Lilith, aspect despre care am scris un articol separat care poate fi citit lahttps://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/previziuni-pentru-conjunctia-soare-lilith-din-semnul-racului-din-22-iunie-2013. Totuşi peste toate acestea Lilith în opoziţie cu Luna face ca amintirile noastre să fie răscolite, să ne simţim neliniştiţi, pustiiţi sufleteşte, găsindu-ne cu greu pacea interioară.
Soarele este în domiciliu lunar, iar efectele sale sunt diferite de cele cu care ne-am obişnuit, fiecare dintre noi fiind orientat la nivel personal doar spre a descoperi vinovaţii problemelor cu care ne confruntăm. De aceea energia solară se epuizează rapid, eficienţa noastră fiind mult diminuată din acest motiv.
Ascendentul momentului este interesant, fiind poziţionat pe Via combusta, o porţiune a zodiacului care activează karma sau ne determină să fim obligaţi să ne însuşim lecţiile karmice.
În acest context, fiecăruia dintre noi i se permite să găsească persoanele potrivite cu care să se dezvolte, fiecăruia ieşindu-i în cale persoana potrivită pentru a acţiona. Există numeroase şanse, evidente chiar, pentru a produce schimbările necesare în viaţa noastră şi în structura noastră, totul este să fim activi, să acţionăm, să acceptăm să schimbăm ceea ce nu funcţionează, chiar dacă pare dificil de înţeles de ce şi cum. De fapt este văzând şi făcând, dacă noi vom face primul pas, Dumnezeu ne va arata cale în continuare. Dar, acum este nevoie să experimentăm, deci să avem curajul de a acţiona.
La nivel general, mundan, criza despre care se vorbeşte nu se va termina dacă noi vom aplica vechi strategii de ieşire din criză, căci acum acestea nu mai au valoare şi nici impact, rezultatele fiind nule. Acum este nevoie de schimbare, adică acolo unde este o problemă trebuie acţionat fără încetare, adică dacă testăm o soluţie şi nu funcţionează, căutăm alta şi alta, până vom descoperi soluţia potrivită.
Poate că ar trebui să ne descoperim adevărata valoare şi adevăratele calităţi, amintindu-ne de visele pe care le aveam în copilărie, atunci nu eram influenţaţi de mediul înconjurător şi ştiam ce ni se potriveşte cel mai bine. Să încercăm să le punem în practică, o să rămânem surprinşi de rezultatele pe care le vom avea. Este un moment bun pentru a renunţa la dependenţe şi de a ne concentra atenţie pe tot ceea ce presupune dezvoltarea personală.
Lăsaţi ca visele să vă fie fluturi. Lăsaţi ca visele voastre să fie ceaţa ce se ridică din mare. Lăsaţi-le să fie visuri ce se îndeplinesc. Să ştiţi dinainte ca aceste visuri sunt adevărate. Nu le-aţi inventat. Voi le-aţi recunoscut, atâta tot. Aţi parcurs o lista, iar visurile care va aparţineau v-au sărit în faţă. Totul a fost prezis cu mult timp în urma. Astăzi, ceea ce a fost din totdeauna se adevereşte, caăi azi vedeţi mai bine decât oricând. Astăzi, sunteţi mai înţelepţi – şi anume, ştiţi mai puţin. Sunteţi mai inocenţi. 
Dar faceţi faţă situaţiei şi nu veţi fi copleşiţi. Va veţi obişnui cu excesul de bucurie. Veţi avea atât de multe daruri care va poartă numele încât le veţi arunca în aer ca pe buchetul miresei, lăsându-le să cadă în mâinile acelora care sunt deschişi pentru ele. Veţi cunoaşte doar împărtăşirea. Veţi înţelege binecuvântarea de a împărtăşi şi veţi ştii foarte bine că cei care primesc vă binecuvântează. Veţi începe să-i vedeţi pe toţi cei care primesc ca fiind voi înşivă, iar apoi veţi şti că împărţiţi cu propria persoană şi că binecuvântările se fac tot mai mari şi mai „tumultoase”. Scrisori din Cer

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top