Luna Nouă din semnul Racului 2015

De fiecare dată când se formează Lună Nouă în semnul Racului, se eliberează o energie extrem de puternică, căci ea declanşează mecanisme ale inconştientului extrem de importante. În plus se scot la lumină extrem de multe informaţii din inconştient, fiind un moment de înţelegere şi de declicuri importante. De aceea orice fel de informaţie, idee sau senzaţie pe care o avem în această perioadă este extrem de importantă.

În 16 iulie 2015, Luna Nouă se formează la ora 4.26, în casa I a, ea având o puternică influenţă asupra personalităţii noastre, în sensul că mesajele descărcate din inconştient sunt cu siguranţă importante pentru ca fiecare dintre noi să-şi construiască ”a fi” cât mai repede, eficient şi corect, cu putinţă. Luna Nouă se află în opoziţie cu PM Saturn Chiron, care ne vorbeşte despre posibilitatea ca fiecare dintre noi să se autodepăşească şi să-şi descarce reziduurile karmice, pentru a se putea dezvolta spiritual. Probabil că mare parte din informaţiile primite de la inconştient se referă tocmai la această înţelegere a atitudinilor sau conceptelor care ne-au determinat să generăm karmă, probabil mai multe existenţe.

Mercur şi Marte se află în conjuncţie, iar Mercur în opoziţie exactă cu Pluton, practic Luna fiind cea care dă răspunsul la toate întrebările generate de toate aspectele temei, căci ea guvernează toate planetele, mai puţin pe Neptun poziţionat în propriul domiciliu.

De aceea această pot afirma că această Lună Nouă deschide porţile unor noi activităţi, a unei noi energii care va intra în viaţa fiecăruia dintre noi.

Neptun se află în conjuncţie exactă cu Mijlocul Cerului, un motiv în plus pentru a înţelege că acum suntem conduşi, fiecare dintre noi pe calea lui, mai greu este să discernem, să decelăm ceea ce este corect de ceea ce este provocare, căci graniţa aici este extrem de subţire, şi prin urmare şi alegerile pot fi greşite, cu credinţa că facem cel mai potrivit lucru.

Neptun se află în sesquicuadratură cu conjuncţia Soare Lună, ceea ce subliniază odată în plus provocările pe care le avem în aceste zile în care Luna Nouă are efect asupra noastră.

Probabil că efectele concrete ale deciziilor luate la acest moment se vor vedea abia anul următor, la momentul de Lună Nouă din semnul Peştilor. Mi se pare extrem de interesant că Uranus este în novil cu Neptun, un aspect care aduce armonie între cele două planete a căror energie este atât de diferită, şi a căror manifestare este acum la unison. Practic este ca şi cum Neptun va împrumuta cumva din modul direct de exprimare uranian, iar Uranus va fi mai învăluitor şi mai subtil decât deobicei. Este ca şi cum vântul şi apa se sincronizează pentru a genera mişcări de amploare, care nu va pierde din raza lor de acţiune nimic, tocmai pentru a aerisi şi spăla toate rănile noastre, unele simulate sau lăsate aşa din obişnuinţă, pentru a putea să facem paşii necesari evoluţiei de grup. Acest aspect va genera noi curente de opinie, noi dogme sau va scoate din funcţiune orice este vechi sau lipsit de importanţă pentru perioada actuală. Rezultatele vijeliilor de acum se vor putea vedea în luna septembrie, când se vor linişti oarecum toate aceste mişcări şi transformări de acum.

Practic Luna Nouă ne sugerează să ne ascultăm intuiţia, să ne dezvoltăm comunicarea cu Sufletul, să putem înţelege limbajul folosit de acesta şi să-l folosim şi în comunicarea cu ceilalţi. Cuvintele lipsite de semnificaţii vor genera doar confuzii şi ne-nţelegeri, pentru că informaţia se va decodifica în alt fel.

Nucleul atomului se roteşte înlăuntrul celulei; este fizică cuantică  în acţiune. Gândurile şi emoţiile noastre influenţează rotirea sa, după cum gândurile şi emoţiile conştiinţei de masă afectează rotaţia planetei noastre şi a stelelor; rotaţia planetei şi a stelelor influenţează, la rândul ei, rotirea atomilor dinlăuntrul celulelor. Ne regăsim într-un câmp vibratoriu energetic unic, cu fascinante combinaţii, de o superbă varietate şi complexitate.
Menţineţinând perspectiva înaltă, conform căreia acţionăm întotdeauna la nivel multi-dimensional, atât înlăuntrul, cât şi în exteriorul formei noastre umane, face ca tot Universul să funcţioneze perfect. Treziţi-vă conştiinţa şi îngăduiţi-vă să percepeţi celelalte realităţi şi dimensiuni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top