Tot ce este de durata pare sa-i sperie pe Gemeni. Altfel, veseli si sociabili, sunt o prezenta agreabila in orice grup. Ei nu sunt dornici sa faca impresie, cariera sau avere. Le place sa traiasca intens si relaxat momentul prezent fiind foarte naturali si fideli prietenilor. Micile proiecte de viitor, moda si tot ceea ce pare sa invadeze cotidianul, informatiile, discutiile, conversatia si amuzamentul este ceea ce ii caracterizeaza. Par superficiali dar sunt plini de candoare si surprize. Din punct de vedere erotic nu va asteptati la performante extraordinare, dar fiti gata sa apreciati tandretea si ca se comporta ca si cum ar iubi prima oara. Este cert ca nu va vor sufoca cu iubirea lor, care este ca o adiere calduta de primavara. Pot fi cuceriti, cu o masa simpla vara, cu un ceai cald, dulce si aromat iarna si cu un masaj bun in orice anotimp, indiferent despre ce fel de masaj este vorba. Daca, totusi, inima va da ghes sa-i ispititi cu un masaj erotic, nu indepartati acest gand.
Barbatii Gemeni pot fi cuceriti foarte usor daca aveti un comportament cald si ii stimulati imaginatia. Imbracamintea trebuie sa fie originala sofisticata dar si perfect armonioasa. Apreciaza manierele, nu suporta vocabularul vulgar sau gesturile obscene. Este atras de femeile destepte, independente care sa aiba un viitor asigurat.
Femeile Gemeni nu suporta ingamfarea si atitudinea sfidatoare, atunci reactioneaza caustic si folosesc o ironie muscatoare. Daca vreti sa le ajungeti foarte repede la inima. Daruiti-le aparate electronice si electrice foarte moderne care sa le usureze munca domestica. Nu le propuneti relatii stabile sau de lunga durata si nu va exprimati dorinta de a le cunoaste anturajul.
Pentru ambele sexe este important sa le tineti vie curiozitatea si sa aduceti permanent un suflu nou relatiei.

Compatibilitate
Berbecul si Gemenii formeaza o relatie interesanta. Se inteleg perfect din punct de vedere intelectual, dar sunt adevarate catastrofe in viata sexuala, ne fiind multumiti unul de celalalt. Este o relatie care nu dureaza prea mult.
Taurul este prea bulversat de agitatia Gemenilor. Ii invidiaza pentru abilitatea mentala care ii pune in pozitie inferioara. Cu toate acestea ii tachineaza si domina prin perseverenta si profunzime. Nu se vor intelege decat pentru scurte perioade de timp.
Gemenii intre ei se inteleg perfect, se apreciaza si se accepta. Se situeaza la acelasi nivel intelectual, dar cu practica vor fi, ca si cuplu un dezastru. De aici discutiile si reprosurile pentru a stabili care este cel mai dezordonat sau neindemanatic. Ghiciti ce iese?! Intelegere prin nepasare si comoditate...
Cu Racii pot colabora doar profesional, dar fara a se apropia prea mult unul de celalalt. Sistemele  lor de valori sunt diferite ca si raportarile la viata de zi cu zi. Este ca si cum ai vrea sa faci dintr-un lac o mare agitata, iti trebuie prea multa energie ca sa merite efortul.
Cu Leii este mai bine. Se simt irezistibil atrasi unul de celalalt. Gemenii vor stimula forta si abilitatea de a conduce a leilor, iar acestia sunt prea preocupati de propria lor persoana pentru a le ingradi libertatea. Lupta pentru suprematie se da, insa, in pat.
Cu Fecioara au aceleasi ganduri si idei, in plus si aceleasi framantari. Dar oricat de mult ar critica si incerca sa domine neglijenta Gemenilor, acestia sunt prea superficiali pentru a le pasa sau pentru a se schimba. De aceea este dificil sa convietuiasca impreuna sau pentru a realiza lucruri in comun.
Cu Scorpionii lucrurile sunt foarte delicate, caci curiozitatea Gemenilor ii face pe acestia sa se simta agresati iritandu-se foarte repede. Sunt atat de diferiti incat probabilitatea de a se apropia unul de celalalt si a stabili o relatie este extrem de mica. Scorpionul va reactiona cu agresivitate, violenta si foarte critic la superficialitatea si lipsa de punctualitate a Gemenilor.
Nici cu Sagetatorul nu au prea mare succes. Aici diferenta consta in corectitudinea Sagetatorului, dar, este posibila apropierea pe plan profesional, in rest ar fi un efort prea mare de vointa si suferinta, fara sens, pentru a reusi o relatie sentimentala.
Capricornul cel echilibrat, calculat si sobru se amuza copios de flecareala Gemenilor. Dar asta cand au ei chef sau sunt prea tensionati. In rest ii trateaza destul de distant si oficial.
Relatia este destul de proasta pentru a ajunge la sentimente profunde sau la un viitor comun.
Varsatorul este cel mai apropiat de structura Gemenilor, il intelege perfect, comunica excelent. Geamanul este impresionat de intelectul Varsatorului care il domina fara probleme si il accepta in acelasi timp. Neintelegerile sunt minore si sunt tratate cu superficialitate de amandoi, in acest fel ne prea fiind motive de discutii.
Pestii si Gemenii sunt la fel de oscilanti, capriciosi si indecisi, in plus in fiecare este dualitate. Nu se inteleg pentru ca sunt atat de ambigui de parca vorbesc limbi straine. Deci comunicarea este zero. In plus dorinta de a se refugia sau izola a Pestilor ii irita extrem de puternic pe Gemeni. Este o relatie posibila dar nu prea are durata.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte