Fiind un Semn cardinal, nativii tind. sa aiba initiative de orice fel. Nu ii refuzati niciodata ca atunci va bate in retragere, facand acei pasi inapoi specifici zodiei,  reactionand destul de agresiv si determinandu-l "sa-si ia jucariile si sa plece". Este impulsiv si pasional in acelasi timp, si are o bogatie de stari sufletesti. Chiar daca nu stie sa si le exprime verbal, se va comporta cu multa tandrete prin mangaieri irezistibile si gesturi pline de iubire.
Daca se simte nesigur, va bate in retragere si va deveni suspicios, cazand prada imaginatiei sale debordante. Fiind traditionalisti ajung cel mai repede la casatorie, simtind ca sunt protejati in cadrul ei.
Este important sa tineti cont de intuitiile lor, nu le negati, ci tratati-le serios, in 90% din cazuri se va dovedi ca au dreptate. Sunt foarte gelosi si posesivi, daca au copii ii iubesc neconditionat, fiind in schimb pisalogi.
Daca doriti sa-i cuceriti, atmosfera romantica, masa frumos aranjata, lumina intima a lumanarilor, o mancare gustoasa si un vin bun, poate fi un inceput promitator. Nu uitati, le place sa rada, tineti minte ce va povestesc, caci admira memoria celor din jur si faceti mici complimente.
Mai dificil este sa rupeti o relatie, sunt incapatanati, conservatori si gasesc diferite cai de a relua legatura. Nu va suporta sa fie permanent criticat si il raneste profund lipsa de incredere. Percepe foarte usor agitatia sau starea de nervozitate a partenerului.
Barbatilor Raci, le place sa fie ocrotiti si mangaiati, sa aiba permanent siguranta si sa fie ingrijiti( mancarea, curatenie, treburi gospodaresti).
Femeile Rac, se simt usor jignite, asa ca mare atentie la vocabular, sunt pudice si au nevoie de multa mangaiere si tandrete inainte de a se darui. Florile sunt un accesoriu absolut necesar intr-o relatie cat si gesturile marunte dar cu mesaje importante, la nivel subtil.

Compatibilitate
Berbecul si Racul au relatie delicata, agresivitatea displacandu-i total Racului. In schimb la nivel sexual atractia este mare, cu toate aceste, la un moment dat diferentele vor deveni imposibil de suportat, Berbecul ne mai suportand cicaleala Racului.
Taurul si Racul se simt excelent impreuna. Sunt statornici, apreciaza caminul si confortul acestuia, se manifesta linistit si afectuos. Ar mai fi de renuntat la incapatanarea Taurului in favoarea intuitiei Racului. Sexual relatia este excelenta.
Gemenii si Racul sunt aproape incompatibil, fiind o relatie dificil de gestionat. Agitatia si inconstanta Gemenilor ii face pe Raci sa fie in permanenta alerta, obosindu-i nervos. Mai grav este ca Racii reusesc intuitiv sa le citeasca toate intentiile si sa reactioneze inainte ca acestia sa se manifeste. Este cumva o desincronizare permanenta. Asta daca trecem peste faptul ca gemenii doresc sa se distreze, sa iasa, nu stau locului, pe cand Racii iti doresc siguranta si linistea caminului.
Racii intre ei au o relatie foarte buna. Sunt acele familii ideale, demne de invidie, care emit armonie. Comunica telepatic si iti satisfac reciproc dorintele, sensibilitatea si abilitatea lor le ofera posibilitatea de a rezolva rapid orice situatie care ar putea deveni o problema. Sunt un cuplu minunat si puternic.
Leul are impetuozitate si doreste sa domine, ceea ce Racul inghite cu greutate, facand relatia dificila. Idealurile romantice, familiale, ale acestuia se bat cap in cap cu dorinta de afirmare sociala si profesionala a Leului. Chiar daca debuteaza impresionant, este o relatie care va necesita eforturi mari din parte Racului ca sa dureze.
Fecioara prudenta si econoama este pe gustul Racului. La nivel profesional  sunt compatibili, cu conditia ca Fecioara sa-si reduca criticile iar Racul sa nu doreasca permanent laude sau incurajari. In rest relatia este destul de slaba, sexul nefiind foarte important pentru ambele zodii.
Balanta il tine la distanta pe Rac, de care se simte presata si sacaita. In plus dualismul acesteia il face pe Rac sa stea in expectativa, chiar daca apreciaza inteligenta si capacitatea de a se echilibra foarte usor. De aceea este o relatie destul de proasta acre ar necesita eforturi foarte mari pentru a o mentine armonioasa.
Cu Scorpionul relatia este foarte buna. Sunt la fel de sensibili si nu au nevoie de prea multe cuvinte pentru a comunica. Scorpionul cu energia si puterea caracteristica, va prelua spre rezolvare toate problemele, iar dupa o zi plina de munca va gasi linistea langa pasnicul Rac. Relatia lor va deveni din ce in ce mai buna, iar, sexual, Scorpionul va trezi, in timp, pasiunile racului.
Cu Sagetatorul relatia este destul de proasta, Racului fiindu-i dificil sa inteleaga si sa accepte superficialitatea si nehotararea acestuia. In schimb comoditatea, lipsa de atractie catre sport sau miscare, in final, dorinta de confort a Racului, il face pe Sagetator sa-l deteste si sa  nu accepte acest comportament, fortandu-l sa se schimbe. Relatia ajunge la un impas dificil de depasit.
Cu Capricornul, cu toate ca are foarte multe lucruri in comun, tenacitate, rabdare, atractie spre viata linistita sau de familie, nu reusesc sa se sincronizeze. Intuitia Racului, care i se pare de ne inteles si de ne acceptat Capricornului,  il pune de foarte multe ori in inferioritate, muncind mult si din greu pentru a ajunge la aceleasi rezultate ca cele intuitive ale Racului. Aceste diferentieri vor capata accente din ce in ce mai acute si mai dificil de rezolvat.
Cu Varsatorul, Racul poate fi cel mai bun prieten, fiindu-i apreciata loialitatea si intuitia. Insa nu vor rezona niciodata la dorinta de libertate si liberalism, la ideile de avantgarda sau revolutionare. Nici relatia intima nu este prea stralucita, deci se poate spune ca este o relatie modesta dar nu imposibila.
Pestii au o relatie foarte buna cu Racii. Sunt la fel de sensibili si intuitivi, iar Pestii se lasa bucurosi ocrotiti si ingrijiti de Rac. De aceea nu prea pot apare conflicte majore intre ei, doar poate mici discutii despre cheltuielile prea mari pe care Pestii sunt obisnuiti sa le faca.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte