Fiind un semn mutabil, de pamant, feminin, tendinta erotica este de a critica. Nativii sunt foarte pretentiosi, urmarind perfectiunea si criticand tot ce exista in jurul lor. Au o cerebralitate excesiva, de aceea vor aprecia si vor fi atrasi intai de aspectul intelectual al relatiei si abia apoi de cel sentimental. Orice greseala minuscula este transformata intr-un defect major, principala lor placere fiind barfa. Iti petrec timpul construind planuri perfecte, analizand totul, calculand.
In relatiile de cuplu Fecioara urmareste cel mai adesea sa analizeze, sa perfectioneze, sa comenteze, acordand o atentie deosebita tinutei si, mai ales, titlurilor sau pozitiei sociale. Pentru acesti nativi, din nefericire, relatia poate incepe de sus in jos: adica, daca exista compatibilitate mentala, inseamna ca exista de toate. Asta si face ca viata intima sa devina, ulterior, o mare deceptie sau o mare frustrare, si el si ea acceptand-o ca pe un "rau necesar".
Pentru a se comporta normal, trebuie sa fie relaxati, iar contactul cu natura ii face sa le revina cheful de viata si de iubire. Masajul de relaxare, relaxarea in natura, baile calde si un mediu ambiant curat, cald, placut, mancarea proaspat gatita, savuroasa, cu gust bun, usor picanta, pot fi preambulul unor noptii fierbinti.
Se recomanda mare atentie la ritmul lor de viata si mai ales la dorinta de a fi perfectionisti, care ii indeparteaza de aspectele afective ale vietii numai pentru ca, la nivel subconstient, ei stiu ca iubirea aduce de multe ori suferinte. Nativi Fecioara se pricepe ca nimeni alti sa mentalizeze frici de orice fel, blocandu-si dorinta de viata si bucuria de a trai. Daca vor reusi sa depaseasca aceste spaime si dorinta de perfectiune vor avea manifestari afectiva deosebit de calde, ocrotitoare, dovedind foarte multa grija fata de celalalt si o atentie permanent indreptata catre implinirea erotica.
Pentru a cuceri un barbat Fecioara trebuie sa fiti foarte inteligente, citite si sa stiti sa preluati initiativa. Apreciaza tinuta ingrijita, eleganta discreta si distinctia. Trebuie sa fiti foarte buna gospodina, sa aveti in prim plan curatenia si sa fiti muncitoare. In plus trebuie sa-l sustineti si incurajati, sa fiti interesata de problemele pe care le are la serviciu, sa-l compatimiti pentru sacrificiile si eforturile pe care le face.
Daca vreti sa va despartiti de un barbat Fecioara, nimic mai simplu, reprosati-i pe un ton critic ca nu este competitiv sexual, abordati o tinuta vulgara, sexi, cand iesiti in lume sau eventual cand ii vizitati familia. Deschideti discutia despre problemele pe care le are la serviciu si criticati din rasputeri comportamentul lui acolo. Tratati cu nepasare problemele pe care le are si impuneti diete stricte.
Pentru a cuceri o femeie Fecioara trebuie sa fiti manierat, pragmatic si constiincios. Dati mare atentie la conversatiei, nu o plictisiti cu subiecte perimate, extravagante sau lipsite de realism. Va aprecia spontaneitatea si farmecul, dar si atitudinea simpla lipsita de ifose.
Preluati initiativa, fara a fi ostentativ si comportati-va natural, dar decis. Apreciaza o cina de calitate, in locuri simple dar foarte curate. O deranjeaza stilul dezordonat, boem, sau zgomotul in exces. Daca vreti sa va despartiti de femeia Fecioara criticati-o cu aceiasi promtitudine, fiti cheltuitor, invitati-o in locuri extravagante, zgomotoase si comportati-vulgar.
Nativii au casele foarte ordonate, dar, mai ales foarte curate. Lucrurile au locurile lor bine stabilite, iar aranjamentul este practic, sobru, traditional, chiar usor conservator. Accepta lucrurile moderne daca sunt in primul rand practice. Sunt grijulii cu copii, criticandu-i si cicalindu-i permanent, din dorinta de a-i face perfecti.

Compatibilitate
Cu Berbecul impulsiv si patimas relatia este aproape imposibila. Berbecul nu va suporta critica permanenta si continua a fecioarei si rigiditatea si conservatorismul. Sexual nu se inteleg din cauza inhibitiilor Fecioarei si a lipsei de rabdare a Berbecului. Greu de crezut ca se vor suporta prea mult timp.
Cu Taurul are foarte multe in comun: pragmatismul, eficienta, sobrietatea si ancorarea in realitate. Puterea de munca a Taurului se impleteste perfect cu meticulozitatea si perfectionismul Fecioarei. Pot face lucruri importante impreuna, ceea ce ii face fericiti. Sexual rabdarea si tandretea Taurului poate debloca inhibitiile Fecioarei, transformand relatia intr-una perfecta.
Cu Gemenii gandesc la fel. Au o minte ascutita, dar superficialitatea si usurinta cu care abordeaza problemele Gemenii ii innebunesc pe nativii Fecioara. Oscilatia si indecizia le face pe Fecioare si mai vulnerabile, devenind mai critice si nervoase. Gemenii, in schimb se simt foarte controlati si nu vor suporta prea mult lamentarile Fecioarei. Este o relatie dificila care necesita mult consum nervos pentru prea putina fericire.
Cu Racul poate fi o relatie calma, linistitoare. Tendinta de a proteja pe toata lumea ii face pe nativii Fecioara sa se simta in siguranta si linistiti. Apreciaza calitatile domestice ale Racului si modestia cu care se comporta. In schimb nativii Raci trec cu destul de multa usurinta si abilitate peste critica Fecioarei, pragmatismul acesteia ajutandu-i sa devina mai decisi si precisi in actiunile lor. Este o relatie care in timp poate deveni foarte buna.
Cu Leul relatia este destul de modesta, dar nu imposibila daca isi vor depasi dorinta de a critica si a-si demonstra care este mai perfect. Oricum nativii Lei vor depasi cu destul de mare greutate cicalelile Fecioarei si cumpatarea de care da dovada. Partea buna este ca fecioara se va subordona cu usurinta si placere talentatului Leu. Daca se vor rezolva si problemele sexuale este posibila o relatie corecta, de durata.
Fecioarele se inteleg foarte bine intre ele. Mai ales la nivel profesional colaboreaza excelent. In plan sexual nu se poate spune ca lucrurile sunt bune, este nevoie de rabdare si bunavointa pentru a-si depasi blocajele, inhibitiile si limitele. Problemele apar cand se vor critica continuu ceea ce va macina in timp relatia.
Cu Balanta superficiala, comoda, chiar lenesa, nu prea sunt sanse sa se stabileasca relatii bune. Fecioara nu va tolera dezordinea si instabilitatea criticand in permanenta. Nativii Balanta nu vor rezista prea mult acestor atacuri si nemultumiri, si vor fugi pentru a scapa de senzatia de apasare si vinovatie care le este creata.
Cu Scorpionul ne se realizeaza o relatie prea buna. Nativii celor doua zodii sunt la fel de critici, dar Fecioarele sunt cicalitoare iar Scorpionii ironici si malitiosi. De aceea nativii Fecioara se vor simti in pericol, si vor riposta destul de dur, creand momente foarte tensionate. Nici sexual nu se potrivesc, Scorpionii avand un apetit erotic ridicat, se pot genera probleme grave. Este necesara empatia si rabdarea pentru ca o astfel de relatie sa fie reusita.
Cu Sagetatorul  apar cele mai mari diferente in modul de a trai si a vedea viata. Nu au prea multe elemente care sa-i apropie, in plus sunt la fel de capriciosi modificandu-si rapid hotararile.
Cu Capricornii se inteleg perfect. Sunt pragmatici, muncitori, seriosi in tot ceea ce fac. Se simt foarte bine impreuna, si nu se poate spune ca este o relatie spectaculoasa, este chiar calma, monotona. La nivel sexual, pretentiile sunt modeste asa ca nu vor fi probleme. Isi creeaza reciproc siguranta si confort.
Cu Varsatorul relatia este destul de delicata si dificila. Modul nonconformist, extravagant chiar al acestuia ii creeaza nesiguranta Fecioarei. In schimb gandesc la fel de profund si sunt la fel de rationali in decizii. De aceea, daca exista atractie fizica, sunt destul de rationali pentru a constata diferentele majore dintre ei si se vor desparti ca doi buni prieteni.
Cu Pestii au in comun dorinta de a ajuta si a se afla in slujba celorlalti. Vor lupta pentru a reduce suferinta celor din jur, fiind dedicati cauzelor umanitare. Nativii Pesti suporta cu usurinta criticile Fecioarelor, pentru ca sunt prea detasati si aerieni ca sa le ia in seama. Aceste stari, in schimb, ii enerveaza la maxim pe pragmaticii nativi Fecioara.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte