Fiind un semn de aer, cardinal, nativii acestei zodii sunt cei mai afectuosi si echilibrati din punct de vedere sentimental. A iubi este modul lor de a trai, pricepandu-se de minune sa aiba relatii armonioase. Se decid mai greu si sunt usor de influentat, de aceea se bucura cand partenerul ii elibereaza de aceste probleme. Fiind un semn de aer ei invadeaza spatiul in care traiesc si umplu viata de armonie si bucurie. Sunt foarte diplomati si rafinati si au simt estetic deosebit.
Daca vrei sa fi sigur de dragostea acestor nativi, trebuie in primul rand sa le respecti familia. Apoi trebuie sa ai un desavarsit gust estetic, iar pentru a-l stimula este nevoie de putina agresivitate.
In ceea ce priveste comportamentul erotic, se poate spune ca multi nativi au tendinta de a construi o relatie de sus in jos. Este vorba despre stimularea mentala, caracteristica semnelor de aer, care pierd din vedere necesitatea compatibilitatii erotice ca temelie fundamentala a oricarei relatii de cuplu, pe care, dupa aceea, se poate construi orice. Daca nativii Balanta au ce vorbi cu persoana iubita, si daca ei se simt bine intr-o "reprezentatie la scena deschisa", dupa aceea chestiunea erotica este un simplu fleac. In relatiile de cuplu, nativii Balanta cauta intotdeauna sa impresioneze prin cunostintele sale elevate, sa capteze intreaga atentie a auditoriului prin demonstratii de oratorie sau eruditie. In realitate, ei sunt facuti sa armonizeze si sa rafineze senzatii, mirosuri, sentimente si emotii. De aceea, o relatie amoroasa poate incepe cu un lung preludiu - restaurant, film, expozitii - pentru a continua cu o baie frumos mirositoare, cu o muzica usor pasionala si cu un joc erotic, uneori competitiv, de genul "care pe care" (sa nu uitam ca ne aflam pe axa Berbec-Balanta). Pe acest nativ nu-l intereseaza performantele, el urmareste mai degraba realizarea unei atmosfere placute. Nativii Balanta se caracterizeaza printr-o exceptionala capacitate de adaptare la necesitatile erotice ale partenerului si prin atentia acordata nevoii celuilalt de implinire amoroasa. Ei aspira la transformarea sexualitatii intr-o opera de arta.
Pentru a seduce o Balanta, trebuie sa ai un desavarsit gust estetic, sa fi atras de viata sociala si de tot ceea ce este frumos.
Le plac hainele frumoase, fine, delicate. Au un temperament linistit si nu suporta certurile. Daca vreti sa-i cuceriti trebuie sa le faceti complimente, sa-i admirati, sustineti si laudati. In plus nu ii certati cand sunt cheltuitori, dar, mai ales inconjuratii cu obiecte de calitate. Fiti veseli, destinsi si discutati cu ei orice problema.
In schimb daca doriti sa rupeti relatia cu ei, fiti lenesi si neglijati indatoririle casnice si chiar pe ei. Plictisitii cu lungi discutii despre bani sau contabilitate, reprosati-le orice lucru pe care il fac prost sau deloc, dar, mai ales fiti indiscreti.

Compatibilitate
Cu Berbecii comunica bine, dar nu se adapteaza la stilul agitat si nervos al acestora. In plus graba si ritmul de viata trepidant al acestora ii depasesc. Ii depasesc prea multe lucruri cand sunt impreuna, pentru a spune ca este o relatie de invidiat.
Cu Taurii relatia este cam delicata, au in comun gustul pentru frumos, dar in rest sunt destul de diferiti. Taurul este prea posesiv si restrictiv  iar Balanta prea risipitoare si libertina.
Cu Gemenii comunica excelent la nivel mental. Au pasiuni comune , sunt la fel de inteligenti si isi doresc la fel de mult libertatea. Vor avea discutii teoretice interminabile si se apreciaza reciproc pentru ideile lor stralucite. In plan sexual relatia este modesta, dar nici unul dintre ei nu doreste mai mult.
Cu Racii este o relatie dificila, nu se vor intelege, in cel mai bun caz, decat in plan profesional. Lenea caracteristica amandoura ii face sa devina rivali pentru a-si stabili suprematia in a face "nimic". Este o relatie care se termina inainte de a incepe.
Cu Leii relatia este foarte buna in ceea ce privesc gustul artistic, placerea de a cheltui si luxul. In schimb Leii accepta cu greu lipsa de decizie si dualitatea Balantei. Trebuie un efort de vointa din partea Balantei, pentru a se dinamiza si a fi mai activa, pentru a place Leilor.
De Fecioare nu se apropie prea tare. Le enerveaza constiinciozitatea acestora  si spiritul critic.  Timiditatea si modestia acestora contrasteaza puternic cu caracterul Balantelor.
Nu au prea multe lucruri in comun, decat dorinta de a fi protejate a amandoura, ceea ce le indeparteaza si mai mult, pentru ca nu iti gasesc suportul sau sprijinul pe care il cauta.
Cu Balantele se inteleg perfect. Au aceleasi calitati, dar si aceleasi defecte. Cu toate ca fac un adevarat joc sau ritual din a-ti pasa unul altuia responsabilitatile si se intrec in arta disimularii, in final, prin acord tacit, rezolva toate problemele. Sunt toleranti unul cu celalalt ceea ce ii apropie foarte mult.
Cu Scorpionii au relatii dificile. Dinamismul si modul incisiv de actiune al Scorpionilor este greu de temperat si presupune prea multe eforturi din partea fragilei Balante. In schimb au o atractie fizica deosebita, care nu este insa, suficienta pentru a mentine relatia.
Cu Sagetatorii au o relatie buna, se simt atrasi fizic si au multe pasiuni comune. Dinamismul Sagetatorului compenseaza lenea Balantei, iar la nivel intelectual se potrivesc, comunicand excelent.
Cu Capricornii este destul de dificil de comunicat, veselia Balantei nepotrivindu-se cu pesimismul si seriozitatea Capricornului. Nici in plan sexual nu sunt potriviti, au un mod total opus de a-si manifesta iubirea. Este de evitat o astfel de relatie.
Cu Varsatorii au o relatie buna. Sunt la fel de comunicativi, optimisti si veseli, completandu-se si intelegandu-se de minune. Frumusetea Balantei il multumeste pe deplin pe Varsator, mandrindu-se cu un astfel de partener, iar originalitatea si inteligenta iesita din comun a Varsatorului o face pe Balanta sa radieze. Este o relatie foarte buna, perfecta.
Cu Pestii nu prea au multe lucruri in comun, doar gustul pentru frumos si tendinta catre lux si comoditate a amandoura. Pestii sufera prea mult pentru cei din jur, ceea ce afecteaza comoditatea Balantei, obosind-o. Relatia nu va dura mult, si va necesita un consum energetic prea mare pentru a o incepe.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte