Ce inseamna ”Luna fara directie”?
În astrologia previzională şi în mod special pentru cea zilnică este un aspect extrem de important de care trebuie ţinut cont.
Perioada fără direcţie a Lunii debutează când Luna în trecerea ei printr-un semn tocmai a realizat un aspect major înainte de a trece în următorul semn. Perioada cuprinsă între momentul aspectului şi momentul intrării în următoarea zodie, este considerată o perioadă fără direcţie. Ea poate dura de la câteva minute la două zile.
Explicaţia acestei perioade în care practic Luna poate fi considerată într-o scurtă vacanţă, este simplă.

Aşa cum am mai spus, Luna este receptor-emiţător, ea de fapt transformă şi transmite vibraţiile subtile ale celorlalte planete către noi, influenţându-ne în acest mod deciziile şi viaţa, iar sentimentele şi emoţiile noastre sunt retransmise către univers tot prin intermediul ei.
Atunci când nu primeşte nici un aspect de la planete, de fapt nu are nici un mesaj de transmis către noi. Acest fapt ne determină comportamentul, fiind debusolaţi, lipsiţi de decizie, apărând erorile de judecată.

Cum ar trebui sa actionam in perioada de”Luna fara directie”?
Aşa cum Luna ia o scurtă vacanţă, şi noi ar trebui să avem acelaşi comportament, să fim pasivi, să reflectăm, să ne situăm în exteriorul nostru sau să ne interiorizăm prin meditaţii. Oricum, orice altceva decât să acţionăm, să decidem lucruri importante, să  cumpărăm, să semnăm contracte. Acţiunile se vor concretiza mai greu având mari riscuri de erori de decizie, lucrurile cotidiene ies mai greu sau chiar trebuie reîncepute cumpărăturile se dovedesc inutile, improvizaţiile se răstoarnă, investiţiile sunt falimentare. Călătoriile de afaceri nu sunt reuşite sau nu se obţin rezultatele scontate, şi extrem de important relaţiile care încep în această perioadă sunt de obicei sortite eşecului sau dizarmonioase.
De fapt la nivel subconştient noi rămâne ancoraţi în ultima vibraţie pe care Luna ne-a transmis-o, nemaifiind în contact cu noi, ea se pregăteşte să intre cu toată forţa în următoarea vibraţie, pregătind şi aspectele viitoare. De aceea noi suntem cumva ieşiţi din ritm şi pas, atemporali, ancoraţi de amintirile trecute. De aici aspectul de confuzie şi de lipsă de concentrare.

Există şi părţi bune a acestui aspect?
Stările conflictuale generate în aceste perioade se destramă mult mai uşor, întâmplările neplăcute sau nefericite, crizele de orice fel  au urmări minime, şi se trece mult mai uşor peste ele. Tensiunea instalată se poate destrăma cu uşurinţă, iar armonia vine de la sine, dacă o dorim şi suntem relaxaţi.
Şi cum toţi avem nevoie şi de perioade de relaxare, pentru a ne încărca bateriile acestea sunt momentele ideale pentru a ne bucura de ele. Somnul este odihnitor, iar experienţele psihice sunt favorizate. Cititul cărţilor, stările de meditaţie, învăţatul sunt activităţile cele mai recomandate.
Studiul acestor momente este foarte interesant pentru fiecare în parte, de aceea dacă timpul vă permite şi sunteţi interesaţi, scrieţi într-un jurnal evenimentele şi stările pe care le trăiţi în aceste momente.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte