Fiind un semn de foc, mutabil, le place viata dinamica, plina de schimbari care dau gust vietii - e adevarat, nu atat de "picant" ca in cazul Leului, ci unul mai elevat, care are si o dimensiune spirituala. Au ceva din latura magica a Scorpionului mai degraba decat din  aspectul eroic al Berbecului. Ei isi traiesc viata ca pe o continua aventura, ca pe o continua explorare. Tocmai de aceea trasatura lor erotica nu este instinctualitatea bruta, ci experimentarea, "cercetarea" tuturor nuantelor de trairea in ansamblul si in totalitatea. Expansivi, spontani, sunt iubitii ideali, caracterizati de o generozitate speciala. Fac cadouri frumoase pe care le aleg si dupa bucuria de a trai care insoteste toate gesturile lor.
Pentru a-i tine langa voi, trebuie sa iubesti viata din plin si sa explorezi impreuna cu el toate misterele si extazurile iubirii. Lasati-l sa isi puna in valoare cunostintele si acceptati-i familia. Este neglijent si imprastiat dar iubeste foarte mult cartile pe care le pune la loc de cinste. Cred in iubire si dragoste pe care le traiesc cu pasiune.
Ii puteti cuceri usor, nu sunt persoane sofisticate, dar nu uitasi ca adora miscarea in aer liber, calatoriile si aventura. Oferiti-le din plin si veti fi permanent impreuna.
Daca in schimb vreti sa scapati de el, nimic mai simplu, ii spuneti pur si simplu, caci nu va insista intr-o relatie in care celalalt nu ii mai spune nimic. Daca nu aveti taria si curajul sa o faceti, atunci fiti in permanenta prost dispusi, refuzati iesirile si distractiile alaturi de ei, criticati-i si fiti extrem de gelosi.
Mancarurile bune, bauturile rafinate, le trezesc apetitul sexual, si trebuie sa stiti ca fac totul in exces, traind cu intensitate maxima clipele de iubire.
Din punct de vedere erotic le place genul, armonios, chiar cu o tinuta sportiva, fara sa se dea in laturi de la a cultiva relatii amoroase usoare, gata sa accepte orice aventura existentiala, dar nu curiozitatea sexuala ii motiveaza, ci nevoia de a descoperi (sau de a cunoaste) in totalitate, misterele reale ale vietii. Sagetatorii manifesta un dinamism sexual motivat de o anumita "neliniste metafizica" datorita careia  constienti sau nu, ei transfera asupra persoanei iubite o aura de mister, erotismul devine astfel mirific si infinit.

Compatibilitate
Cu Berbecii se inteleg bine, ambii fiind dinamici si energici cu multe pasiuni comune. La nivel sexual relatia este buna, fiind create premisele unor relatii pe termen lung. Se sustin perfect, Berbecii reusind sa le directioneze eficient energia oscilatilor Sagetatori.
Cu Taurii au o relatie dificila. De fapt se poate spune ca au atat de putine in comun incant nu pot apare conflicte importante. In schimb nici nu reusesc sa se apropie unul de celalalt.
Este mai mult o relatie de conjunctura, fara prea multe perspective de viitor.
Cu Gemenii pot colabora profesional, dar in dragoste sunt prea oscilanti si dornici de libertate pentru a stabiliza relatia. Prefera si se complac in relatia superficiala, care cu timpul se destrama de la sine.
Cu Racii este mediocra, depinzand mult de imaginatia Racului si dorinta de stabilitate a Sagetatorului, daca ea va functiona. Inertia Racului, mai ales in miscare ii enerveaza pe Sagetatori iar superficialitatea si esteismul nu este acceptat de Raci. Le putem numi conflicte!?
Cu Leii au multa energie si personalitati bine conturate. Leul va da stralucire Sagetatorului iar aceste aduce profunzime si dezvoltare spirituala Leului. Se completeaza si sustin reciproc. Iubirea este privita din unghiuri diferite dar este la fel de importanta pentru amandoi, deci se vor intelege perfect.
Este o permanenta stare de indecizie si nehotarare in viata Fecioarelor si Sagetatorilor ceea ce face dificila relatia. Critica Fecioarei ii innebuneste pe Sagetatori, chiar daca si ei sunt destul de exigenti cu cei din jurul lor. Este o diferenta prea mare de temperament pentru a se intelege, chiar si profesional.
Balantele, sunt incantate de simtul estetic al Sagetatorilor si realizeaza avantajele de a functiona impreuna. In plus sunt oameni inteligenti, reusind sa se armonizeze perfect. Este o relatie care se perfectioneaza in timp.
Cu Scorpionii au relatii delicate. Simtul justitiar, ii face sa se traga reciproc, in plus si la nivel fizic este o atractie foarte puternica. Cu toate acestea nu reusesc o relatie de durata din cauza exigentei exagerate a Scorpionilor, care-l exaspereaza pe Sagetator si il fac sa plece.
Sagetatorii intre ei au aceleasi pasiuni si aspiratii. In schimb nu se simt in siguranta si nici confortabil din cauza oscilatiei permanente in care se afla amandoi. Iti acorda prea multa libertate, sfarsind prin a avea vieti paralele.
Seriozitatea si responsabilitatea Capricornului nu se potriveste cu oscilatiile si estetismul Sagetatorului. Primul este mult prea ancorat in concret, neintelegand visurile si idealurile care ii dau energie Sagetatorului. Cred ca este o relatie care se termina inainte de a incepe.
Cu Varsatorii au o mare pasiune in comun: calatoriile. In plus dorinta comuna de libertate ii va face sa se accepte asa cum sunt, mai ales ca sunt destul de inteligenti ca sa colaboreze bine. Este o relatie care poate sa dureze si poate deveni pasionala si armonioasa.
Sagetatorii nu suporta la Pesti dispozitia lor permanent melancolica, trista, care ii taie elanul vesel si zburdalnic. Sunt la fel de capriciosi si instabili, dar in contra timp, parand deseori foarte diferiti. Pasiunea lor comuna este legata de religie si filozofie, fiind domenii unde se inteleg si completeaza perfect.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte