Fiind un semn de pamant, cardinal, nativii Capricorn se pot incadra, cu unele exceptii, desigur, la categoria amantilor inhibati, in sensul ca reusesc cu greu, sa exprime profunzimea sentimentelor prin sex. Nu pentru ca ar suferi de vreun complex anume. Ca Semn cardinal, au tendinta sa preia comanda si sa conduca ei intr-o relatie, mai ales de cuplu. Ca Semn de Pamant, sunt insa lenti, serioti,  nedorit de gravi, preocupati poate in mod excesiv, de aspectele morale ale unei implicatii erotice. Asta face ca energia debordanta a pasiunii amoroase sa fie franata, de atentia acordata felului in care ar putea fi ei perceputi si, eventual, judecati din afara. Daca o relatie tinde sa-i afecteze reputatia, nativul Capricorn va suferi ca nu ramane pe veci cu iubirea lui, si va renunta la viitorul socio-profesional. Fiind un Semn matur, el face totul bine si cu responsabilitate, dar nu vom stii daca va intelege pana la sfarsitul vietii ce este fericirea. Poate tocmai din aceste considerente acesti nativi prefera relatii de cuplu cu diferente apreciabile de varsta.
Nativul Capricorn se caracterizeaza printr-o calitate afectiva si emotionala extrem de subtila, care se dezvaluie in timp, adeseori chiar in doze mici, insa permanente. Fara a deborda de pasionalitate, face insa dovada unei virilitati longevive si a unui joc erotic constant, dens, fara exaltari, in care sarea si piperul freneziei erotice o constituie tocmai acest element-surpriza in care nimeni nu crede: si anume, ca nu are sentimente sau ca este rece. Nu va lasati pacaliti. Asemeni nativului Scorpion, erotic, nativul Capricorn detine o alchimie interioara exceptionala, pe care se bazeaza implinirea lui sexuala totala.
Nu uita este forte pretentios in relatie, dar mai ales extrem de pragmatic.
Pentru a-l seduce ai nevoie de o puternica pasiune erotica. Il enerveaza frivolitatea, si lipsa de seriozitate. Isi doreste siguranta si stabilitate. Daca vrei sa ai o relatie de durata nu il faceti de rusine in public sau nu il criticati sau ironizati de fata cu altii. In plus nu suporta gesturile tandre si dulcegariile decat in pat, unde isi dovedeste cu prisosinta maiestria. Este fidel si creeaza siguranta in jurul lui.
Fiind putin cam zgarcit, trist si rezervat, are nevoie de un partener optimist, care sa-l puna in valoare si sa-i alunge depresiile.
Nu uita, te va neglija intotdeauna pentru profesie, dar va stii sa se recompenseze daca nu-i reprosezi permanent asta.

Compatibilitate
Cu Berbecii au relatii dificile. Ambele semne au personalitati puternice dar nu prea au pasiuni si interese comune. Impulsivitatea Berbecului il face pe calculatul capricorn sa se simta incordat. Este nevoie de multa pasiune amoroasa pentru a face relatia sa functioneze.
Cu Taurii au in comun pragmatismul si realismul, colaborand perfect. Se simt bine impreuna si au realizari importante. Sexual energia lor se armonizeaza perfect, fiind profunda si emotionanta.
Gemenii sunt atat de diferiti de Capricorni ca as putea spune ca se ignora, in cel mai fericit dintre cazuri. In general nu se suporta, si se evita pe cat posibil. Despre dragoste si sex nici poveste!
Cu Racii sunt intr-o relatie delicata. Intuitia Racului ii ajuta sa colaboreze eficient in domeniul profesional. In schimb nu va agrea stilul aparent rece de a-si exterioriza sentimentele. In general rezultatele sunt constructive si perfectibile. Sexual, se pot manifesta absolut neasteptat impreuna.
Cu Leii au in comun ambitia si dorinta de a reusi.  Acest lucru naste o concurenta teribila, care ar fi benefica daca nu ar interveni orgoliile, aici dandu-se lupta adevarata. Nici unul nu va ceda ceea ce va face ca relatia sa fie lipsita de viitor.
Cu fecioarele se inteleg perfect. Seriozitatea si meticulozitatea cu care actioneaza ii fac sa se inteleaga perfect in toate planurile. In plan sexual pretentiile fiecaruia nu sunt foarte mari asa ca relatia va functiona si din acest punct de vedere.
Balantele, sunt irezistibil atrase la inceput de protectia pe care o simt din partea Capricornilor. Dar cu timpul nu vor rezista spiritului auster si rigid , fiindu-i aproape imposibil sa renunte la luxul caracteristic. Apare plictiseala, monotonia si ruptura.
Cu Scorpionii relatia este destul de buna, mai ales in plan profesional lucreaza eficient. La nivel sexual impulsul erotic al Scorpionului i se pare Capricornului excesiv si se simte blocat. Este nevoie de multe seri petrecute impreuna si multe mangaieri pentru a debloca aceste inhibitii.
Sagetatorii nu se simt in pielea lor cu Capricornii, ii stimeaza si apreciaza dar nu vor intelege niciodata rigiditatea si seriozitatea cu care trateaza lucrurile. Cu un efort de vointa poate sa fie o legatura de durata, foarte frumoasa.
Seriozitatea si responsabilitatea fac ca intelegerea dintre doi Capricorni sa fie perfecta. Este de fapt cea mai potrivita varianta pentru ei. Se inteleg excelent pe toate planurile, iar la nivel sexual se multumesc reciproc. Vor face acele casnicii pe care fiecare dintre noi le admiram.
Cu Varsatorii este o relatie dificila, sunt in conflict originalitatea si extravaganta cu sobrietatea, ele neputand avea vreodata un punct comun. Cel mai bine este sa se evite o astfel de relatie.
Pestii se inteleg bine cu Capricornii, mai ales pentru ca se simt ocrotiti, putand visa in liniste la idealurile lor. In schimb sunt apreciati pentru sensibilitate si intuitie completandu-se reciproc. Pe plan sexual au de explorat impreuna multe senzatii.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte