Fiind un semn de aer, fix, nativii Varsator, au principalul atribut gandirea.
Ei sunt preocupati de relatiile umane si bine-nteles de cele de cuplu. In dragoste sunt oamenii marilor paradoxuri, cand sunt departe de persoana iubita o doresc iar cand sunt aproape se simt constransi si ingraditi, dorind sa evadeze pentru a-si regasi libertatea. Ca amanti sunt extrem de pasionali dar si incomozi. Fiind un semn fix iubesc placerea si cauta sa fie perfecti, "mult si bun" fiind deviza lor. Problema este ca isi imagineaza totul perfect, dar doar la nivel mental, concretizand destul de greu aceste vise perfecte.
Daca reusesc sa-si tempereze exaltarile mentale si sa se focalizeze cu mai multa seriozitate asupra aspectelor erotice, atunci da, pot fi niste amanti de calitate, ideali. Nu trebuie lasati prea mult sa gandeasca, o sedinta de masaj sau de relaxare, mangaierile si tandretea ii ajuta sa aiba sentimente, sa fie permanent in stare de efervescenta. In acest fel pot da un randament maxim, pe masura implinirii erotice.
Pentru Varsator fiecare relatie de cuplu este noua si merita atentie si, odata incheiata, ea constituie o experienta permanent vie, la care el se poate oricand reintoarce. Pentru ei nu sunt despartiri si lacrimi, nu exista juraminte si infidelitati, ci o prietenie eterna care lasa oricand loc relatiilor amoroase. Sunt greu de gasit dar daca ii gasiti, renuntati la orice mentalitate si traiti cu voluptate si extaz experienta amoroasa la care va invita. Aceasta va fi de-a pururi proaspata, vie, regeneratoare.
Pentru a-i cuceri si impresiona ar trebui sa le stimulati imaginatia si sa le oferiti experiente originale si interesante. Trebuie sa fi la fel de ciudat ca ei pentru ale starni interesul. Simtul aventurii este foarte puternic, de aceea este important de stiut ca nu suporta banalul. Nu sunt atasati de camin, si iubesc lucrurile simple. Este esential sa fie relaxati si odihniti; nu te plictisesti niciodata langa ei si iti ofera in permanenta surprize atat placute cat si neplacute.
Daca vrei sa te desparti de ei, trebuie sa fi cicalitor, gelos si posesiv, sa-i ingradesti libertatea, dar mai ales sa-i ceri socoteala pentru tot ce face.

Compatibilitate
Cu Berbecii au relatii destul de bune. Relatia amoroasa este foarte buna, fiind fericiti, indiferent cate dispute vor avea. Totul este ca Berbecul sa-i respecte libertatea de miscare.
Cu Taurii relatia este proasta, avand in comun doar  incapatanarea. Sunt total diferiti si cu siguranta nu vor fi atrasi unul de celalalt. Dar daca o fac sansele sa se inteleaga sunt extrem de mici.
Gemenii nu isi asuma prea multe responsabilitati si atunci se potriveste minunat cu dorinta de libertate a Varsatorului. Nu este vorba de o relatie intensa, pasionala, ci mai degraba de una mentala, intelectuala. Multumindu-se cu destul de putin la nivel intim, este o relatie de durata, foarte frumoasa.
Cu Racii relatia este modesta, mai ales daca tinem cont de faptul ca Racul este un familist convins, iar Varsatorul nu vrea sa auda de asa ceva. In schimb profesional pot colabora bine. Daca ar fi flexibili au sanse sa ramana impreuna, altfel va fi o aventura in plus.
Cu Leii este o relatie dificila, se afla la polii opusi, astrologic fiind intr-o relatie de opozitie. Leul vrea sa conduca, ceea ce il va enerva pe Varsator,
Cu Fecioarele relatia este delicata. Ordinea si precizia Fecioarei il agreseaza pe Varsatorul care improvizeaza permanent. Fizic se pot atrage, dar nu se poate spune ca va exista o relatie intre ei, cel mult o aventura.
Balantele, relatia este excelenta, se inteleg pe toate planurile si se simt excelent impreuna.
Daca Balanta ar respecta dorinta de libertate a Varsatorului totul ar fi perfect.
Cu Scorpionii este o relatie proasta. Sunt incapatanati, colerici ceea ce va genera multe conflicte. In plus Varsatorul este agasat de posesivitatea si patima cu care traieste Scorpionul. Este un lucru foarte clar ca Varsatorul nu va renunta niciodata la libertatea lui. Exista doar atractie fizica, dar nu se poate vorbii despre o relatie.
Sagetatorii au maniera destul de libertina de a privi relatiile sentimentale, ceea ce ii incanta pe Varsatori, de aceea relatia este posibila si chiar reusita daca vor trece peste micile certuri cotidiene.
Seriozitatea si responsabilitatea fac ca intelegerea dintre Capricorn si Varsator sa fie proasta. Acesta nu va intelege si cu atat mai putin accepta, extravagantele Varsatorului. Sunt prea diferiti pentru a putea incepe o relatie.
Varsatorii intre ei se inteleg perfect. Au aceleasi pasiuni si defecte, reusind sa stea foarte mult impreuna. Isi vor respecta reciproc libertatea si au o relatie trainica.
Pestii sunt prea lenti si prea indecisi pentru dinamismul mental al Varsatorilor; ambii idealisti, dar in mod diferit, ii va indeparta, relatia destramandu-se foarte usor. Este nevoie de vointa pentru a rezusta mai mult timp.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte