Fiind un semn de apa, mutabil, nativii Pesti, au principalul atribut sentimentele, intuitiile, premonitiile. Tendinta lor erotica predominanta este de a se uni. Are permanent nevoie de intelegere si sprijin din partea partenerului.
Nu raniti niciodata sentimentele unui Peste. Fiti rabdatori cu ei si mai ales atenti, pentru a sesiza inaintea lor unde anume trec cu usurinta granita dintre real si imaginar, ca sa aflati ce isi doresc! Erotic vorbind, acesti nativi ar vrea totul si cat mai frumos, cu conditia ca nimeni sa nu le aminteasca de pacatul originar. Ideea ca ar face ceva impotriva lui Dumnezeu ii poate pierde pentru totdeauna. Daca nativul Pesti un crestin inversunat, pregatiti-va pentru o abstinenta serioasa in perioadele posturilor de peste an. Daca, dimpotriva, nu au nici un Dumnezeu, fiti mai degraba precauti, caci e posibil sa traiasca din punct de vedere sexual dintr-o minciuna in alta sau intr-o confuzie ce poate dura toata viata.
Sensibili si visatori, nostalgici dar nu melancolici, nativii Pesti isi asteapta fiinta iubita intr-o atmosfera proprie in care muzica, lumina si spatiul au intotdeauna ceva magic, gata sa ne transpuna in alta lume. Moscul, paciuli, smirna sau chiar tamaia sunt arome caracteristice, purificatoare. Le place amorul va pot ului de fiecare data cu pasiunea lor calda, constanta, profund implinitoare, nelimitata, niciodata ostenita, avand in ea  devotiune.
Tineti minte ca acest Semn mobil are capacitatea de a oglindi lumea in care traim si, daca va nemultumeste ceva la el, analizati-va intai si reveniti asupra lui numai dupa ce v-ati corectat singuri greseala.
Pentru a-i cuceri trebuie sa fi la fel de sensibili ca ei, la fel de erotici si imaginativi. In plus trebuie sa le conferiti siguranta si sa le acceptati preferintele catre haine rafinate si frumoase. In aceste conditii se va darui pasional.
Daca doriti sa terminati relatia cu ei va fi foarte dificil, pentru ca traiesc intens drama si reactioneaza imprevizibil.
Veti reusi daca ii criticati . ironizati sau ii veti ataca pasiunile.

Compatibilitate
Cu Berbecii au relatii dificile. Berbecul este dinamic si impulsiv, fiind prea diferiti pentru a se accepta. Jocul vietii ii poate face sa isi intersecteze pasii, dar cu siguranta, doar temporar.
Cu Taurii relatia este destul de buna. Sunt compatibil sentimental si profesional, dar pot apare probleme din cauza ca Taurul este prea materialist, iubind lucrurile modeste. Se simt bine impreuna, mai ales in camin, fiecare avand insa preocuparile lui.
Gemenii sunt oscilanti si nehotarati, iar modul superficial in care trateaza viata sentimentala ii fac incompatibili. Nu au mari sanse de a ramane impreuna.
Cu Racii au in comun sensibilitatea si intuitia, la nivel sentimental oferindu-si fiecare celuilalt ce are nevoie. Probleme mici apar din cauza firii risipitoare a Pestilor. Relatia poate dura mult timp.
Cu Leii nu se inteleg deloc. Pestii oscilanti si nehotarati sunt exasperant de lenti pentru Leu. Sunt interesati de domenii diferite ale vietii care nu-i vor face sa se intersecteze prea usor. Daca o fac relatia se va destrama destul de repede.
Cu Fecioarele relatia este delicata. Ordinea si precizia Fecioarei dar mai ales critica ii enerveaza pe Pesti. Nu va suporta cicaleala continua decat daca stie ca are de castigat din aceasta relatie.
Balantele si Pestii sunt prea lenesi pentru a rezista impreuna. Nu sunt dispusi la efort. In schimb sunt atrasi fizic unul de celalalt, dar trebuie sa depuna putin efort pentru a avea o relatie, sau pentru a rezista mai mult impreuna.
Cu Scorpionii este o relatie buna. Exista o puternica atractie, fizica, sau chiar dragoste la prima vedere. Sensibilitatea si intuitia pe acre amandoi o au ii vor face sa iti rezolve problemele singuri.
Sagetatorii sunt la fel de oscilanti, schimbatori si idealisti. La nivel intim relatia ar putea merge bine, dar in rest pot apare multe conflicte. Depinde doar de ei daca va exista sau nu o relatie de durata.
Capricornii le ofera protectie si stabilitate oscilantilor Pesti. Se simt in siguranta si linistiti, si depun toate eforturile ca relatia sa functioneze bine. Este important ca Pestii sa isi tina putin sub control capriciile.
Varsatorii au o relatie destul de delicata cu Pestii. Varsatorul este prea nepasator pentru a lua in seama capriciile Pestilor si va renunta greu la libertatea lui, mai ales ca oferta lor nu este foarte atractiva. Relatia nu prea are viitor.
Pestii intre ei au o relatie buna, dar ineficienta. Au aceleasi defecte si pasiuni si nu se prea descurca in lucrurile concrete, dar... se pot iubi foarte frumos. In schimb isi rezolva problemele curente ale vietii cu dificultate, visand la vremuri mai bune si fericite.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte