Acest aspect, este destul de rar, cele trei mai aflându-se și în 2012 în semnul Peștilor, dar fără a forma o conjuncție între toate trei, atunci fiind un semnal pentru acest aspect. De fapt el se va mai forma peste câteva sute de ani, iar anterior, nu am avut suficientă răbdare, dar cu siguranță până în secul al XVII lea nu s-a mai format. Am specificat acest lucru pentru a se înțelege importanța acestui aspect și moment. Practic cele trei împreună ne deschid niște perspective minunate, ne dau posibilitatea de a realiza niște schimbări care vor fi extrem de importante, căci ne vorbesc despre evoluția sufletului, despre creșterea lui. Pallas, în această combinație, ne sugerează că fiecare va primi energii suplimentare, la nivel subtil, necesare pentru a trece într-o nouă etapă a omenirii, dar, în același timp, va avea posibilitatea, evident dacă depune eforturi, să poată ajunge la informații superioare, având ideile și imaginile potrivite pentru a-și construi viitorul. Evident că semnul Peștilor ne vorbește despre credință, despre încrederea de a păși pe un nou drum care se deschide în calea fiecăruia.  Chiron, ne indică drumul spre Cer dar și spre aspirațiile noastre, este mai prielnic ca niciodată să le evaluăm, să ne gândim la ele, să le scriem, să cerem sprijin dacă nu reușim să înțelegem. Cu siguranță nici când nu au fost mai multe posibilități ca acum să înțelegem, să ne vindecăm sufletul de rănile vechi, să eliminăm frica și nepăsarea din viața noastră. Chiar dacă pe moment nu vedem, simțim, percepem, se schimbă legile de funcționare, toate legile, acest proces va aduce o selecție dură în funcție de ceea ce fiecare și-a propus să facă.  Când vom percepe acest proces, deja nu este nimic de făcut, zarurile au fost aruncate, cum se spune. De aceea este important să privim viața dintr-o nouă perspectivă, și anume din acel unghi din care să privim doar Calea noastră, căci această Cale, este corectă, ea ne va duce în direcția potrivită, ne va indica comportamente și relații potrivite, ne va ajuta să ne echilibrăm și să ne dezvoltăm. Soarele, aduce multă înțelegere, aduce posibilitatea conștientizărilor care vor genera toate schimbările necesare la nivel de celulă, la nivelurile cele mai profunde ale ființei umane. Cumva ne vorbește despre puterea sufletului de a interveni în viața noastră în aceste momente pentru a produce curățările necesare, pentru a ne elibera de dogme și prejudecăți, pentru a instaura spontaneitatea și creativitatea, dar și pentru a restabili contactul cu sufletul, pierdut din negura anilor.

În funcție de ceea ce vom decide în această perioadă, până la echinocțiul de primăvară, 20 martie 2017, viața noastră se va desfășura într-o anume direcție. De aceea ar trebui să cerem să fim ajutați să primim informațiile necesare pentru a decide, să ne gândim, să scriem, să ne amintim de nevoile personale ale fiecărui suflet în parte. În acest fel toate idealurile, toate aspirațiile vor putea fi materializate.  Chiron simbolizează Curcubeul, legătura dintre Cer și Pământ, Calea de urmat spre înălțarea sufletească. Această Cale este deschisă fiecăruia dintre noi acum, totul este să aibă curajul, inspirația și încrederea să pășească pe ea.

Acest context astrologic ne determină să înțelegem că noi nu jucăm jocuri ci suntem aici pentru a ne dezvolta, pentru a crește, pentru a evolua. Este evident că trebuie să ne deplasăm prin viață zâmbind, întâmpinând cu bucurie toate ofertele, ele vin pentru a ne determina să trecem la un nivel următor, chiar dacă forma în care apar nu este cea mai plăcută. În general ne sunt puse sub semnul întrebării convingerile, tradițiile, obiceiurile, adânc înrădăcinate. Nu înseamnă că au fost greșite, înseamnă că ne-au condus până în acest punct în care tot ce trebuie să facem este să mulțumim și să nu opunem rezistență schimbării. În transformarea interioară nu există scurtături, trebuie să rezolvăm nivelul 1 pentru a ajunge la nivelul 2. Pentru a rezolva nefericirea din exterior și problemele lumii este necesar să rezolvăm problemele din interior. La nivelul 1 sau la orice fel de nivel suntem în general blocați de propriile dorințe, niște mici ticăloși din interior care ne blochează creșterea. În acest context triplul aspect de astăzi este foarte important, el ne generează cadrul propice pentru a reuși această curățare interioară. Ne aduce înțelegere, ne aduce bucurie prin eliberare, ne aduce dreptul de a fi bine, el, aspectul a construit scena actorului, dar, în spatele ei este luptătorul, el ne spune mereu prin semnale fizice, psihice, mentale, că nu suntem o construcție finalizată, că procesul prin care ne construim nu este încă încheiat. Este important să învățăm să înțelegem că toate stările negative, frustrarea, mânia, frica, gelozia nu sunt din cauza cuiva, să nu ne oprim la acest răspuns, este o capcană uriașă, și, de regulă toți cădem de foarte multe ori în ea. Conceptele sunt cele care ne arată cu adevărat ce trebuie să învățăm de la viață, cum putem să ne vindecăm, metaforic vorbind, o durere de cap, în mod unic și personal.

Nu îmi aduc aminte cine spunea, Karma începe printr-o relație. Este adevărat, doar că generăm karmă nu pentru că există celălalt ci față de noi, față de ceea ce stricăm în armonia universală când ne pierdem valoarea, când ne consumăm, în loc să înțelegem, acceptăm sau colaborăm. Am învățat că cel mai mare expert într-o problemă este chiar cel care are problema respectivă. Schimbarea autentică ține de o viziune personală a vindecării. Viața este o sumă de experiențe pe care nu este nevoie să le împărțim mereu în bune sau rele. O întâlnire cu un suflet poate schimba acel suflet sau poate schimba ceva în tine. Oamenii se întâlnesc pe baza asemănărilor și se dezvoltă pe baza diferențelor. Avem nevoie de o sensibilitate duhovnicească, de o noblețe, de a nu răni pe celălalt.

Probabil că aici este cel mai greu să aplici Principiul Iubirii pe care Iisus a venit să ne învețe, căci acea iubire despre care ne vorbea El, vindecă, bucură, construiește.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte