De fiecare dată Luna Nouă din semnul Capricornului mi se pare interesantă, ea se formează cu Luna în exil și cu Soarele rece, destul de puțin prietenos atât la propriu cât și la figurat. În general această Lună Nouă deschide un ciclu legat de tot ceea ce ar trebui să ne organizăm în viața noastră, să administrăm mai bine, dar și ceea ce ar trebui să învățăm, să ne însușim pentru a fi mai eficienți și realizați. De acea eu consider că este importantă, căci aduce informații legate de un ciclu de un an, cu 12 etape de rezolvare diferite. Este interesant de subliniat că tot ceea ce simțim și observăm la această Lună Plină vom înțelege la ce ne este necesar abia pe 30 ianuarie când Mercur va trece peste gradul 27 Capricorn și va fi în opoziție cu Luna din domiciliu și la perigeu - cea mai mică depărtare de Pământ, și înainte de eclipsa totală de Lună. Este de notat și de urmărit tot ceea ce primim ca informație și înțelegem, după ziua de Lună Nouă. Apoi avem momente de provocare, de ne-ncredere, de emoții intense, atunci când Lilith va ajunge la gradul 27 Capricorn, și anume pe 15 iulie, cu siguranță atunci ne vom confrunta cu tot ceea ce am lăsat să ne domine emoțional și cu fricile cărora nu le-am rezolvat cauzele. Dar până la aceea dată ar trebui să avem mai multe perioade intermediare necesare pentru a înțelege complexitatea perioadei de acum și ce anume se declanșează.

- 13 februarie, abia acum se poate spune că apar niște mici clarificări, este important să ne notăm ceea ce trăim.

- 12 martie, avem niște rezultate care ne pot orienta atenția spre ceea ce este prioritar de rezolvat și aplicat

- 8 aprilie, evenimente care se succed cu rapiditate, care se întâmplă pentru că trebuie, și din care avem de învățat de unde apar problemele, căci asupra acelor probleme trebuie să insistăm să le eliminăm

- 6 mai, ne este testată încrederea și raționamentul, fiind necesar să privim cu luciditate la ceea ce este în jur, fără să ne pierdem încrederea în valoarea noastră - de fapt acesta este lucrul cel mai important

- 2 iunie, este nevoie de atenție la ceea ce simți, provocările apar pentru a ne scoate de pe direcția personală.

- 29 iunie, este important să facem o analiză a proiectelor, planurilor și ideilor pe care le avem pentru a înțelege cum stăm, cât am parcurs din ceea ce trebuia făcut.

- 26 iulie, un moment în care trebuie să ne oprim și să înțelegem, este ca un fel de răscruce, care ne obligă la alegeri

- 23 august, este nevoie să lucrăm la amănunte, să vedem detaliile și să le utilizăm.

- 19 septembrie, este perioada potrivită să ne folosim imaginația, să fim originali și creativi și să acționăm rapid, rezultatele nu vor întârzia să apară, căci suntem deja la faza de concretizări.

- 16 octombrie, este perioada ajustărilor constructive, necesare pentru a crește totul și a dezvolta conform planurilor făcute la această Lună Nouă - 17 ianuarie

- 13 noiembrie, apar confirmări, surprize și sigur putem să începem să ne pregătim să culegem roadele acțiunilor.

- 10 decembrie - 7 ianuarie 2019, perioada de închidere a ciclurilor, de răspunsuri la căutări și de concretizare și continuare a acțiunilor întreprinse.

Din punct de vedere social, cred că la această Lună nouă începe construcția unei conștiințe de masă, se conturează o solidaritate prin care fiecare va pune în comun ceea ce are potrivit schimbărilor majore care încep să se deruleze cu o viteză extremă.

Din punct de vedere psihic este o nevoie de izolare pentru a ne înțelege mai bine dar și ca un fel de conservare, de împiedicare de risipire a energiei. În același timp nevoia de a înțelege este sprijinită și de nevoia de a ști sau a cunoaște. Este de un real folos să lăsăm deoparte prejudecățile sau ideile preconcepute.

Septilul dintre Ascendent și conjuncția Soare Lună ne indică că este cumva imperios necesar, chiar karmic în unele situații,să ne organizăm viața în scopul realizării destinului personal.

Când te surprinzi având gânduri negative, gânduri care neagă cea mai înaltă idee despre ceva - gândeşte din nou! Vreau să faci acest lucru în adevăratul sens al cuvântului. Dacă te gândeşti că eşti deprimat, abătut, gândeşte-te din nou. Dacă te gândeşti că lumea este un loc rău, plin de evenimente negative, gândeşte-te din nou. Dacă te gândeşti că viaţa ta se prăbuşeşte şi că nu mai ai nici o şansă să o refaci, gândeşte-te din nou. Nu este aşa de greu pe cât poate să pară să-ţi ţii gândurile în frâu şi să le controlezi. (Nici să urci pe muntele Everest nu este atât de greu, ca să zic aşa). Totul este o problemă de disciplină. O chestiune de concen­trare asupra scopului. Primul pas este să înveţi să-ţi monitorizezi gân­durile; să gândeşti la ceea ce te gândeşti în clipa aceea.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte