Eclipsa totală de Lună din 31 ianuarie 2018, de la ora 15.28, este forte interesantă din foarte multe motive. Primul este acela că orice eclipsă de Lună, mai ales totală are un impact major asupra Pământului. Luna este satelitul Pământului și rolul ei este de face legătura acestuia cu toate planetele, dar le eclipsă în mod explicit cu Soarele. Deci eclipsele de Lună sunt cele care deschid spre Pământ o fantă prin intermediul căreia noi primim un anume fel de energie, în funcție de poziția Nodurilor lunare. La această eclipsă Nodurile lunare se află pe axa Leu - Vărsător, o axă care ne vorbește despre eliberarea puterii interioare în scopul creșterii personale, spirituale. Este foarte important să subliniez că această axă se suprapune pesta axa nodurilor planetei Neptun (mai mult chiar nodul nord a lui Neptun se află peste Nodul nord lunar), de aceea conotația lor este mult mai profundă și extrem de importantă, căci ni se sugerează că acum puterea colectivității (reprezentată de Neptun) este maximă, că în același timp calea noastră pare rătăcită datorită confuziei în care ne aflăm, că o ceață densă înconjură Pământul. Realitatea este că noi ne-am cedat puterea, și, din acest motiv, apare o durere asemănătoare cu dezintegrarea, că ne-am pierdut valoarea ceea ce ne facem să ne simțim ca o frunză plutind între cer și pământ. Realitatea este că Soarele plasat atât pe Nodul sud Lunar cât și pe Nodul sud Neptunian, face ca noi să fim împinși până la limita rezistenței, înainte de a ne ridica, sau de ne manifesta personalitatea. Neptun este în septil cu Pluton, un aspect care durează de mai bine de un an, timp în care am fi putut împiedica sau ameliora această stare. Acum practic ne confruntăm cu consecințele nepăsării noastre dar mai ales ale egoismului de care fiecare în parte a dat dovadă. Pe de altă parte Neptun este o modalitate de descărcare a resentimentelor, a emoțiilor negative, dinspre pământ spre exterior. Reculul acestei acțiunii se vede la această Lună Plină și eclipsă totală, la care suntem copleșiți de ceea ce am eliberat, căci din exterior vine ceea ce am transmis.

Pe de altă parte, Pluton se află în conjuncție exactă cu Nodul său sud, dar și în conjuncție cu axa Ascendent - Descendent, mai exact cu Descendentul (Ascendentul momentului se află în semnul Racului, care este guvernat de Luna eclipsată, în săptămâna guvernată de Lună, conjunct cu Nodul nord al lui Pluton, foarte aproape și de Nodul nord a lui Saturn) a momentului de Lună Plină pentru România. De aceea la nivel general vor fi distruse, anihilate sau dezintegrate toate acele energii care ne-au poziționat în locul greșit, ne-au făcut să căutăm puterea cu orice preț, să căutăm conducerea și manipularea celorlalți, când de fapt trebuia să ne folosim calitățile de organizare obținute din experiențele umanității, din descoperirile făcute de-a lungul istoriei în scopul de a consolida energia Pământului, ci nu de a o distruge sau dezintegra, sau pentru a controla mecanismele Vieții. Referitor strict la România, acum este momentul să înțelegem că acest loc care reprezintă casa nașterii noastre, a fost supus unor atacuri extreme și unor scenarii prin care să piară, iar noi ne-am implicat în acest joc, cedând tot ceea ce avem mai de preț, distrugând tot ce ni s-a comandat și simțindu-ne excluși din așa zisa lume civilizată. În realitate am participat activ la dispariția unor energii extrem de constructive și benefice care erau stocate numai în Romania (apropierea Ascendentului pentru România și de Nodul nord a lui Saturn, mă face să afirm că tot ceea ce a dus la dispariția unor fundamente de bază - aici este inclus cam tot - va intra într-un proces de dezintegrare tot ce are legătură cu egoismul și se va instala o perioadă de austeritate, de reconstrucție și remodelare). Nu sunt naționalistă și nici extremistă, ci doar interpretez harta acestei eclipse totale de Lună.

Un alt element interesant este acela că Jupiter, va ajuta și sprijini, va da putere și forță dar și șanse oricăror acțiuni care vor ajuta la refacerea forței și energiei care era specifică României. Va fi sprijinită puterea de expansiune și regenerare a energiei naturale, dar și a energiei necesare pentru a pune în aplicare legile, și pentru a ne împinge pe calea destinului de țară. Cumva tot ceea ce este fals, indiferent de domeniu și implicit și la nivel personal se va autodistruge, asta poate semăna cu o operație fără anestezie, extrem de dură dar absolut necesară.

Și nu în ultimul rând Luna se află foarte aproape de Pământ - la perigeu - așa că intensitatea acestei eclipse va fi resimțită din plin și cu multă forță, ea generând evenimente pe termen lung, cu care ne vom confrunta cel puțin pentru o perioadă de șase luni, intensitatea rămânând la fel de intensă doar că domeniile de manifestare a intensității vor diferi.

***

Ai meditat vreodată asupra rostului tău pe pământ? Te-ai gândit care este scopul tău, de fiinţă umană? Cât de mulţi oameni ignoră acest lucru!

Cu toate acestea, răspunsul este simplu. Cu toţii avem acelaşi scop: acela de a evolua.

Tot ceea ce reprezintă viaţa trebuie să crească. Uită-te puţin în jurul tău. Atunci când un copac sau o floare încetează să mai crească, moare. Este la fel şi în cazul fiinţelor umane. Orice fiinţă umană creşte şi evoluează. A creşte, în cazul oamenilor înseamnă a creşte în interior. Sufletul este cel care creşte pe tot parcursul vieţii tale, nu corpul fizic.

Dar cum reuşim să creştem? Iisus ne-a învăţat acest lucru şi ni l-a transmis foarte simplu, afirmând că cele două mari adevăruri ale fiinţei umane sunt a iubi şi a avea credinţă. Nu pare să fie nimic complicat în esenţă, dar atâta timp cât fiinţa umană se va limita în a-şi creea probleme de tot felul, cele două legi vor rămâne în continuare neînţelese. Se spune că atunci când fiinţa umană va fi învăţat să se iubească pe sine şi să-i iubească pe ceilalţi într-un mod total, va ajunge să stăpânească materia şi atunci existenţa sa pe pământ nu va mai fi necesară. Putem considera pământul ca pe o entitate de sine stătătoare, ca un suflet, o persoană. Şi pământul are ca responsabilitate propria sa evoluţie.

Fiecare fiinţă umană poate fi considerată o celulă a pământului şi, la fel ca şi corpul uman, are milioane de celule. Dacă fiecare dintre aceste celule este sănătoasă, corpul tău întreg va fi sănătos şi vei trăi în armonie cu el. La fel se întâmplă şi în cazul pământului. Fiecare fiinţă umană are funcţia de a se purifica, de a-şi menţine starea de sănătate fizică, mentală şi emoţională. Astfel, armonia va domni peste tot şi pământul va deveni un loc prosper.

Tu exişti pe pământ pentru a veghea la propria ta evoluţie şi nu la evoluţia celorlalţi. Este inutil să îţi foloseşti energia pentru a-i judeca, a-i conduce sau a-i influenţa pe ceilalţi. Exişti pe pământ numai pentru tine. Pe parcursul cărţii vei găsi indicaţii, mijloace, instrumente care te vor ajuta să devii stăpânul vieţii tale.

Pe măsură ce îţi vei dezvolta credinţa şi dragostea din tine, vei răspândi o energie atât de puternică încât reacţiile tale faţă de mediul din jurul tău şi reacţiile mediului faţă de tine se vor transforma în totalitate. Lise Bourbeau


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte