Eclipsele de Soare au loc întotdeauna la momentul de Lună nouă, cele două particularități ale acestei eclipse sunt că au loc în domiciliul lunar, semnul Racului, ceea ce îi dă o conotație specială, iar a doua este aceea că are loc exact la ora de răsărit, atunci când Soarele are o forță specială, ceea ce din punct de vedere astrologic semnifică că este conjunctă cu Ascendentul. În afară de aceste două particularități, Pluton în mișcare aparent retrogradă, este în opoziție cu conjuncția Soare Lună și în conjuncție - evident - cu Descendentul.

Aceste conjuncturi astrologice ne vorbesc despre ceea ce fiecare dintre noi are de făcut, și despre un fel de prioritizare a a activităților. Cel mai probabil pentru fiecare dintre noi ar trebui să urmeze o perioadă în care să ne decidem să descoperim cine suntem și ce putem face cu cine suntem iar apoi să începem totul cu această perspectivă. Este un moment de început pe toate planurile, chiar dacă nu simțim concret acest lucru. La nivel subtil se întâmplă sare loc cu o forță extraordinară, iar decalajul dintre ceea ce se întâmplă și ceea ce simțim poate apare ca un fel de blocaj, mai ales în plan material.

Apoi în planul relațiilor au loc transformări majore de gândire și concepte. Și aici totul se desfășoară mai ales la nivel subtil și extrem de profund, cu toate acestea simțim nevoia de a schimba ceva, chiar dacă nu știm exact ce, simțim că avem nevoie de răspunsuri dar mai ales de confirmări legate de felul în care celălalt, indiferent din ce categorie relațională face parte, ne privește, ne percepe. În plus tot în zona relațională apar numeroase descărcări karmice, pot reapare acțiuni sau impulsul de acționa conform experienței trecutului, ceea ce nu ne ajută ci generează reapariția acelorași tipuri de greșeli, de emoții, de trăiri, care evident ne rănesc și ne aduc o suferință profundă și nemulțumire extremă.

De aceea este extrem de important să fim atenți în zona relațională, mai ales atunci când simțim că ne pierdem controlul.

Luna este extrem de puternică, ea ne ajută, ca cel puțin pentru o perioadă de două săptămâni să fim preocupați de ceea ce simțim, de felul în care sufletul nostru se exprimă, dar mai ales există la fiecare dintre noi o nevoie acută de siguranță, de protecție, de liniște interioară. Simțim că trebuie să obținem confirmări, că trebuie să avem înțelegere și să rezonăm cu cei din jur. De aceea poate suntem mult mai sensibili și mai vulnerabili, mai schimbători și indeciși, mai  ezitanți când nu ne simțim confortabili. Tot ceea ce se declanșează la această eclipsă parțială de Soare va genera evenimente pe termen lung, căci ele sunt importante și provoacă schimbări majore.

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi. Vom avea ocazia să ne limpezim idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte