Suntem înainte de momentul de Lună Plină, întotdeauna această zi mi s-a părut interesantă căci poate genera surprize foarte mari, se pot manifesta energii nebănuite, greu de controlat, dar care cu siguranță au sensul lor de apariție. La acest moment, avem niște elemente care evidențiază anumite situații. În primul rând, Marte, care este cel mai greu de stăpânit în momentele de Lună Plină - în astrologie este socotită o planetă nocturnă, specifică semnului Scorpionului - este în exaltare în semnul Capricornului și în mișcare staționar directă. De aceea această zi este una perfectă de a analiza ceea ce se întâmplă, mai bine spus a contempla, fără a interveni, doar să tragem învățămintele potrivite. Marte se află în gradul 29 Capricorn, aflat sub influența Lunii, așa că pentru fiecare dintre noi această Lună Plină, despre care voi vorbi separat, aduce declanșarea anumitor acțiuni. Astăzi este momentul de a le prevede, de a le observa, de a le înțelege prin atenție deosebită la tot ceea ce apare în jur.

Ce mi se pare interesant este simbolul acestui grad, el sugerează foarte multe:

O FEMEIE CITIND ÎN FRUNZE DE CEAI

Viaţa ne vorbeşte continuu prin multe căi de comunicaţie, dar nu vom percepe decât acele mesaje către care suntem deschişi. Raţiunea este doar unul dintre aceste canale, la fel şi simţurile, dar pe lângă acestea putem descoperi că avem şi alte "aparate" de recepţie. Semnale sunt pretutindeni, dar trebuie să ştim să le recepţionăm şi să le înţelegem. Iar această ştiinţă nu poate fi pusă în formule sau în teorii, căci este o ştiinţă care ţine de sufletul fiecăruia.

Tot astăzi avem un trigon foarte interesant și anume cel dintre Soare și Saturn aflate în semne de pământ, un aspect frumos care ne vorbește despre maturitatea acțiunilor care naște eficiență, el făcând parte din Piramida de pământ în componenta căreia intră și trigonul pe care Uranus în va forma cu Soarele și cu Saturn, în câteva zile. Acest trigon pare că ne ajută să înțelegem:

- în sensul de a cântări între eficiența materială și cea spirituală (axa Fecioară Pești) rezultând componenta a face Bine.

- între a poseda și a transforma (poseda versus (de)poseda=eliberare axa Taur Scorpion) rezultând Discernământ .

- între a organiza și a simți (gândire practică versus simțire axa Capricorn Rac) rezultând înțelegerea Puterii interioare personale.

Este de menționat că avem trigonul Vesta Pallas, Luna fiind în opoziție cu Pallas, ceea ce ne sugerează că este important să ne focusăm doar în direcția în care putem avea rezultate, adică acolo unde putem aduce clarificări, adică acolo unde obținem Claritate, în primul rând prin a nu gândi sub influența emoțiilor.

Nu în ultimul rând, la ora de răsărit Luna se afla în conjuncție cu Pars Fortuna, anunțând că această zi poate fi sub semnul Șansei, a reușitei tocmai prin aceea că vom înțelegem, vom căpăta cunoaștere și ne vom dezvolta Puterea interioară prin aceste două componente.

La încheierea zilei, cu siguranță Luna ne va aduce percepții deosebite, dacă folosim toate componentele despre care am vorbit, dându-ne posibilitatea de a anticipa ceea ce avem de făcut în viitorul apropiat.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte