Astăzi avem o zi foarte interesantă, căci avem două ingresuri importante: Mercur trece în semnul de domiciliu al Fecioarei, unde este deosebit de puternic iar Ceres părăsește semnul de domiciliu al Fecioarei pentru a trece în semnul Balanței, în plus Saturn este staționat direct, de astăzi revenind la mișcarea normală - totuși sunt de notat ideile, informațiile și de analizat orientarea atenției fiecăruia dintre noi, căci în acest fel ne semnalează domeniile care necesită concentrare și analiză profundă.

Saturn se află la gradul 3 din Capricorn, guvernat de Marte, ceea ce poate face ca această perioadă de câteva zile să fie extrem de tensionată, el este staționar până pe 11 septembrie, abia de pe 12 începe să se miște câte puțin, dar abia pe 30 septembrie va ieși din gradul guvernat de Marte. Așa că în acest interval este posibil ca la fiecare dintre noi să se declanșeze probleme mai vechi sau să se activeze punctele sensibile din corp, tocmai pentru a ne semnala unde anume este important să ne orientăm atenția prin înțelegerea cauzelor care stau la baza acestor probleme. În plus Marte este în grad anaretic, tot în semnul Capricornului, guvernat de Jupiter, ceea ce ne semnalează pe de-o parte necesitatea depunerii unor eforturi intense mai ales în zonele unde fiecare dintre noi are restanțe din viețile anterioare, dar mai ales este nevoie ca fiecare să-și asume responsabilitatea pentru luarea unor decizii majore la care s-au ajuns după discuții și tensiuni de mai multe luni de zile. Marte în grad anaretic guvernat Jupiter are o putere executivă extraordinară, este bine să nu-i lăsăm pe alții să o folosească pentru noi. Este nevoie de prudență și de atenție în orice fel de acțiuni fizice dar și la condus sau în deplasări. Marte va părăsi semnul Capricornului abia în 11 septembrie, așa că această atenționare este valabilă până atunci. Apoi până la sfârșitul lunii septembrie când Saturn iese de sub influența gradului marțian, au loc evenimente destul de dure, căci Marte în semnul Vărsătorului este destul de exploziv, amplifică nevoia de revoltă din fiecare intre noi, dar care prost dirijată tinde să ne conducă spre acele acțiuni din trecut care ne împiedică să evoluăm.

Mercur odată ce trece în semnul Fecioarei, formează conjuncția cu Pallas, un aspect deosebit de puternic căci va da fiecăruia dintre capacitatea de a înțelege, de a sedimenta și opera cu acele informații exacte care îi sunt necesare pentru a reuși în acțiunile constructive. Este o inteligență deosebită în tot ceea ce avem de făcut și o viziune corectă de ansamblu în tot ceea ce avem de înțeles și corectat. În același timp acest aspect ne învață detașarea și eliberarea de ideile preconcepute, fixe, pentru a lăsa loc înțelepciunii și compasiunii care va determina decizii eliberatoare și eliminarea suferinței. Conjuncția se formează pe gradul guvernat de Lună și pe Punctul mijlociu dintre Lună și Ceres, ceea ce evident sugerează o eficiență deosebită în utilizarea acestei atitudini dar mai ales se realizează o apropiere față de persoanele care gândesc ca noi, atrăgând în jur pe toți cei care ne pot sprijini în ceea ce avem de făcut.

Toate aceste aspecte se formează pe Nodurile lunare directe, deci ele au o impetuozitate sporită și o putere de acțiune extraordinară și greu de oprit. Luna în apropierea Nodului Nord iar Lilith în apropierea Nodului sud, pot declanșa evenimente extrem de intense la nivel emoțional, fiecare dintre noi putând să fie copleșit de frică, paralizat de teama de a nu greși, sau de a fi judecat. Acest moment de slăbiciune va fi folosit de ceilalți pentru a deturna totul în favoarea lor. Deci multă atenție, este important să nu lăsăm aceste sentimente să ne domine.

Apoi, astăzi poate fi un moment în care să înţelegem că pentru fiecare om sunt pregătite daruri ale Vieţii, dar fiecare le primeşte după mintea şi sufletul lui. Dacă suntem mereu nemulţumiţi, darurile care ne sunt oferite pot trece neobservate. Dar dacă ştim să recunoaştem ce ni se dăruieşte şi să ne bucurăm de ceea ce avem, viaţa este frumoasă şi împlinită, căci vom primi mereu mai mult.

Avem puterea şi claritatea de a discerne şi a acţiona în scopul atingerii menirii noastre, a planului pe care, demult, ni l-am făcut pentru această existenţă. În afara acestor momente de înţelegere deplină a sensului propriei vieţii vom avea şi importante întâlniri în plan emoţional, de aceea este bine să dăm importanţă la toate întâmplările acestei zile. Gândirea, mentalitatea, comunicarea sunt la cote maxime, deci folosiţi-le corect sau în problemele care vă interesează, vă asigur că veţi avea cele mai bune rezultate sau răspunsuri.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte