Astăzi până la 16.23 Luna este fără direcție, ceea ce poate să ne facă mult mai distrați, mai puțin prezenți la realitatea cotidiană, impunând-se o atenție ridicată la toate interacțiunile cu legea sau cu reprezentanții ei. În același timp trigonul Soare Lilith, amplifică nevoia de independență, de detașare, de eliberare de anumite obligații presante. Ziua fiind guvernată de Saturn, tendința de a ține cu tot prețul la părerile personale, sau de a insista acolo unde nu este cazul, este foarte mare.

Cred că este o zi excelentă în care ne putem relaxa, ne putem bucura de natură, de oamenii care ne înconjură şi ne sunt alături, de cei pe care-i iubim şi respectăm.

Cu toate că avem tendinţa de a ne comporta cu vanitate şi oarecum demonstrativ, ar fi bine să ne controlăm acest tip de comportament pentru a nu crea situaţii tensionate. În acelaşi timp este remarcabil cum vor reveni acele activităţi sau acţiuni cu care ne-am confruntat şi pe care la vremea respectivă nu le-am înţeles sau nu le-am recepţionat mesajul. Este important să fim extrem de atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, să privim mai atenţi la semnificaţi micilor întâmplări sau gesturi sau chiar a senzaţiilor pe care le avem.

Este o zi în care din punct de vedere emoţional ne simţim extrem de confuzi influenţându-i şi pe cei din jur cu starea noastră. Trebuie să fim plini de curaj şi încrezători, pentru a depăşi obstacolele care ne apar, sau dificultăţile în care suntem. Este bine să lăsăm intuiţia să vorbească, să ne interiorizăm pentru a înţelege  situaţiile pe care trăim. Voinţa este un alt aliat puternic în această perioadă, fiind important să acţionăm sub impulsul ei.

Este la fel de important să avem răbdarea ca lucrurile să se rezolve de la sine, sunt blocaje majore, iar insistenţa va aduce răni sufleteşti importante. Este bine să nu ne punem la bătaie toate relaţiile, sau să o facem cu orice preţ, este foarte posibil să avem dificultăţi în zona relaţională, evidente şi greu de reparat. De aceea, este profund vindecător şi important să însoţim fiecare mică dorinţă cu rugăciunea: "Doamne, îmi doresc acest lucru dacă este spre binele meu şi spre binele tuturor"! În acest fel, ni se va da ceea ce ne aduce bine şi, când nu ni se împlinesc dorinţele, nu ne vom mai simţi frustraţi. Vom ştii că drumul nostru este unul pe care uşile deschise sunt semnul binelui tuturor.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte