Luna se află în semnul Racului, în domiciliu, ceea ce ne poate ajuta să înțelegem mult mai ușor ce se întâmplă în jurul nostru. De aceea trebuie să fim atenți la ceea ce simțim. Apoi Nodurile lunare intră în mișcare directă, ceea ce va aduce o tentă de forțare, adică ne este dificil să luăm decizii personale, ele vor fi impuse mai mult din exterior, și aici este de gândit și analizat.

Astăzi este și Ultimul pătrar și ar trebui să ne gândim la ce ajustări să facem legate de activitățile aflate în derulare sau la cum să încheiem cât mai bine anumite acțiuni. În plus este frecventă o stare de nemulțumire și de tensiune nejustificată. De aceea este important să înțelegem că după ce am generat o acțiune, rezultatul ei nu se va arăta imediat, sau nu va fi aparent cel scontat, căci, este nevoie de înțelegerea unei tactici extrem de subtile, în procesul de manifestare. Pe scurt să privim dincolo de aparențele, bune sau rele, și să avem răbdare înainte de a cataloga radical (tendința este foarte mare) sau a lua decizii, pentru o vom face fără a fi în totală cunoștință de cauză.

Neptun este în opoziție cu Pallas ceea ce poate fi extrem de deranjant căci suntem scoși din visele himerice, din iluziile care sunt nefondate și din situațiile complicate, chiar dacă într-un mod mai dur, dar sigur este spre binele nostru. Este ca și cum ni se sugerează evident să ne implicăm doar în acele acțiuni și activități care ne ajută să ne construim, să ne urmăm Calea, să fie în binele și spre folosul umanității, dacă există vreun dubiu față de orice fel de activitate, este bine să cerem părerea unor persoane avizate, sau competente, să nu riscăm nimic, verificând totul cu mare atenție și meticulozitate. Trebuie abordat un stil avangardist de conducere şi exprimare, oricât ar părea de ciudat, empatia şi acordarea la nevoile spirituale ale celuilalt fiind extrem de importante. Orice am face, trebuie să acordăm timp, bani sau susţinere serviciului social, dar la fel de important, este să sacrificăm propriile dorinţe, o mică parte din ele măcar, pentru binele semenilor.

Înlăuntrul fiecăruia dintre noi există un înger şi un diavol, iar glasurile lor sunt foarte asemănătoare. Confruntat cu o dificultate, diavolul alimentează această conversaţie solitară, încercând să ne arate cât de vulnerabili suntem. Îngerul ne face să reflectăm asupra atitudinilor noastre şi uneori are nevoie de altcineva pentru a se manifesta.

Acest aspect ţine cumpăna între singurătate şi dependenţă.

AVEM nevoie de dragoste.

Afecţiunea şi tandreţea fac parte din natura noastră - în egală măsură cu mâncatul şi băutul şi voluptatea Luptei celei Bune.

Când nu ne simţim fericiţi în faţa apusului de soare, ceva nu merge.

Atunci ne căutăm o tovărăşie, ca să putem asista împreună la înserare.

Dacă ne este greu să o găsim, trebuie să ne întrebăm: “Mi-a fost frică să mă apropii de cineva? Mi s-a oferit afecţiunea şi n-am observat?”

Singurătatea trebuie folosită, dar nu trebuie să ne lăsăm folosiţi de ea.

Acest aspect este jocul iubirii, al împlinirii şi al unităţii. Este regăsirea în noi a celuilalt.

Este bine să ne bucurăm de el trăind clipe fericite lângă persoana pe care o iubim.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte