Avem o zi interesantă prin numeroasele aspecte care se formează. În primul rând cuadratura anuală, descrescătoare, Soare Pluton; ea aduce de fiecare dată nevoia de ajustare, de eliminare a ceea ce nu ne mai este necesar, indiferent că se referă la informații, idei, relații, acțiuni, din viața noastră, în scopul de a ne reprezenta mai bine și mai corect ceea ce suntem și cine suntem. Practic simțim de câteva zile această stare și chiar este indicat să acționăm, ea va mai continua câteva zile, așa că nu prea este timp de pierdut.

Apoi Junona asteroidul parteneriatelor intră în mișcare aparent retrogradă în semnul Gemenilor, ea este chiar în gradul 1 al semnului, și ne determină să facem o analiză eficientă și logică la cele în care suntem implicați. Avem de învățat să eliminăm acele blocaje care ne împiedică să comunicăm ceea ce credem sau chiar ideile personale în aceste parteneriate. Probabil că este nevoie de o analiză atentă, rațională, studiindu-se toate aspecte care ne interesează.

Mercur este în sextil cu Saturn, tot un aspect descrescător care ne sprijină să aprofundăm multe informații, în acest fel eliminând golurile din cunoaștere sau raționamentele false, ajustându-ne gândirea și determinându-ne să avem o perspectivă mai amplă și corectă asupra tuturor lucrurilor, acțiunilor, informațiilor din jur.

Luna este fără direcție până la ora 13, așa că este indicat să ne ocupăm până la această oră doar de acele acțiuni personale, doar de ceea ce este important pentru noi, căutând să înțelegem și să ne analizăm corpul, sentimentele, starea de sănătate și percepțiile. Fiind ziua guvernată de Venus, este bine ca la sfârșitul acestei zile să facem o analiză legată de sentimentele noastre dar mai ales de felul în care alegem să le exprimăm și să le investim în ceilalți.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.
Poate unele zile din săptămână trec fără să fi primit nici un gest de afecţiune din partea cuiva. Asemenea perioade sunt dificile; când bunătatea umană pare să fi dispărut, când viaţa pare să fie doar supravieţuire.

Trebuie să examinăm calea noastră. Trebuie să reaprindem flacăra, şi să încercăm să luminăm viaţa noastră care pare o cameră întunecoasă. Când auzim focul trosnind şi lemnele arzând şi când citim istoria pe care ne-o povestesc flăcările, speranţa se întoarce în noi. Dacă suntem în stare să iubim, vom fi în stare şi să fim iubiţi. E doar o chestiune de timp.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte