Astăzi avem un aspect probabil mai puțin sesizabil, fiind foarte subtil, cuadratura dintre Pluton și Ceres. Această planetă este în conflict direct cu Ceres, dacă ne gândim la mitologie, dar vorbind despre simbolistică Pluton reprezintă tot ceea ce este în subteran - indiferent dacă vorbim despre bogății sau despre ceea ce ne este ascuns și dificil să accesăm fără un anumit nivel de cunoaștere, în schimb Ceres reprezintă recoltele de deasupra pământului, crescute la soare, pline de energia vieții pământene, concrete. Lupta metaforică dintre cei doi reprezentată în mitologie, poate fi tradusă ca lupta dintre lumea văzută și cea nevăzută, care există în fiecare dintre noi. Cuadratura aduce în prim plan acele conflicte interioare care sunt generate de relațiile fizice concrete. Pluton o determină pe Ceres să acționeze pentru a selecta doar acele relații care sunt constructive și care ne determină pe fiecare dintre noi să ne exprimăm întregul potențial. Este o perioadă de multe tensiuni, în care apar oameni noi, dar nu-și găsesc locul în viața noastră din cauza trecutului, a atașamentelor, a fricii de a schimba.

Conjuncția Lună Lilith amplifică mult în fiecare dintre noi teama, frica de a nu greși sau de a nu înțelege, căutând diferite justificări.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi, dar mai ales în această perioadă, au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat.

În relaţiile sentimentale trebuie calm şi tact, pentru că avem tendinţa de a judeca greşit vorbele, gesturile sau faptele noastre, sau de a ne certa din cauza unor exagerări sau interpretări eronate a unor situaţii.

Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte