Am decis să postez acest articol, chiar dacă au trecut două zile de la formarea aspectului de Lună Nouă deoarece ea are o importanță deosebită atât pentru ciclul scurt - adică până pe 7 decembrie, cât și pentru un ciclu lung, mai exact etapizat : prima etapă până în 30 ianuarie 2019, iar a doua etapă până  la 1 iunie 2019.

În primul rând această Lună Nouă va declanșa la toate nivelurile un fel de revoltă, de dorință de schimbare, de nevoie de rațiune, ceea ce evident va afecta relațiile interumane, provocând de numeroase ori conflicte legate de modul de gândire. Pare că va fi dificil să ajungem la un consens cu cei din jur, iar cel mai greu va fi să ne păstrăm calmul .Avem nevoie de o abordare echilibrată și înțeleaptă a existenței, depășind revolta și furia. Este greu să vedem realitatea care este foarte bine disimulată de aparențe și de provocări.  Este important să ne depășim frica de a pierde, să acționăm pe măsură ce înțelegem și să nu ținem cont de manipulări, care vor fi extrem de frecvente și deosebit de periculoase pe termen lung.

Uranus, Jupiter și Nodul Nord se află la grade anaretice, ceea ce pare să ne spună că suntem pe punctul de a repeta greșeli mai vechi, că avem tendința de a intra în buclă, și riscul de a numai putea ieși din situațiile pe care acum le generăm. Este ca și cum suntem orbiți sau de o nevoie acută de liberate sau de o încorsetare în dogme, indiferent de situație, nu este corect să ne facem nici una nici alta. Ceea ce avem de făcut este să ne focalizăm pe ceea ce ne reprezintă, să ne folosim puterea interioară pentru a fi un exemplu de urmat pentru cei din jur.

Transformarea este o constantă universală, care ne influenţează viaţa, din clipa naşterii, până la desprinderea de existenţa pământească. La rădăcina procesului de creştere, dezvoltare şi evoluţie, se regăseşte schimbarea. În răstimpuri, schimbarea şi circumstanţele ei determinante sunt o sursă de imensă bucurie; însă, cel mai adesea, ele trezesc simţăminte de disconfort, teamă sau durere. Deşi numeroase schimbări sunt inevitabile, nu trebuie să credem că suntem supuşi capriciilor unui Univers impredictibil. Reacţia noastră la aceste circumstanţe este cea care dictează natura propriilor experienţe de viaţă. Înlăuntrul oricărei transformări, oricât de haotică ar părea, există miez, există un tâlc. Atunci când nu vom mai opune rezistenţă schimbării şi o vom privi drept ocazie favorabilă evoluţiei, vom înţelege că nu suntem deloc neajutoraţi, în faţa acesteia.

Dacă privim acest aspect ca pe un început de ciclu, cu siguranţă este vorba despre acţiunile care sunt în concordanţă cu autoritatea noastră, cu valoarea reală pe care o reprezentăm; conjuncţia mai reprezintă stabilirea sau conştientizarea unui ritm necesar activităţilor noastre; toate acestea ajutându-ne să ne definim viaţa şi priorităţile. În general lipsa de ritm ne determină să ne pierdem focalizarea, centrul, ne duce într-o lume care nu se potriveşte cu construcţia şi concepţiile personale. Agitaţia acestor zile şi acestei perioade este o reacţie sănătoasă la o situaţie nesănătoasă, cel mai edificator este, în acest context, imaginea peştelui care încearcă să scape din cârlig. Lipsa de ritm ne aduce vulnerabilitate, teamă, deprimare, conjuncţia cu Marte aduce erupţia acestor stări, eliberarea de toxicitate şi rigiditate interioară.

Pluton și Vesta în conjuncție ne determină să ne concentrăm asupra problemelor, mai puţin asupra metodelor de rezolvare. Cele două planete ne ajută să ne definim intenţiile cele mai profunde şi serioase în ceea ce ne priveşte, în acest fel definindu-ne graniţele, condiţiile şi scopul. Este un aspect foarte greu dar deosebit de constructiv şi transformator dacă-i înţelegem sensul real, este ca şi cum Dumnezeu şi-a pus genunchiul pe pieptul nostru, pentru a ne determina să înţelegem cât de puternici suntem şi cu cât energie suntem înzestraţi. Acest aspect ne ajută să înţelegem misiunile neîndeplinite, ignorarea responsabilităţii de a ne trăi Visul, preţuirea vieţii, acţiuni care nerealizate ne pot otrăvi sufletul.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte