De când am început să studiez astrologia, acest semn - Peștii - m-a contrariat căci ceea ce citeam în diferitele cărți nu se potrivea deloc ca și descriere de ceea ce vedeam, mă confruntam în realitate. Am început să analizez acest semn cu mult mai mare atenție decât pe celelalte. Am plecat de la ideea că aici Venus, se află în exaltare. Venus este planeta care reprezintă valoarea personală, și așa am înțeles că pentru acești nativi valoarea personală este primordială, că au nevoie să se manifeste pentru a putea funcționa. Evident că această stare de fapt îi enervează pe cei din jur, care de cele mai multe ori au dificultăți în a înțelege, acest tip de comportament. Căci marea majoritate a celorlalți nativi, din alte semne, se raportează la alte valori decât cele personale. Evident că acesta este un indiciu de evoluție în atitudine, doar că pare și de cele mai multe ori este catalogat ca egoism sau egocentrism. A te focusa și înțelege valorile personale, este o dovadă de profundă înțelepciune și maturitate spirituală. Doar că de multe ori nativii Pești, se prind doar în mrejele planului material, pe care de altfel reușesc să-l controleze foarte bine, dar mai ales să-l utilizeze perfect (fără atașamente sau frustrări).  Apoi îmi tot puneam întrebări de ce este considerat semnul de spiritualitate a zodiacului. Am înțeles că ei privesc doar partea goală a paharului, și, dacă acesta nu devine un mod de a trăi ,în sens de obsesie, este un fapt constructiv. De ce spun asta pentru că ceea ce este, este, ce avem de făcut este să ne completăm, să ne desăvârșim permanent. Dar, a urmări doar ceea ce lipsește poate deveni la un moment dat o problemă și poate genera nefericire. Pe nativii Pești îi provoacă, îi montează tot ceea lipsește, observă cu maximă acuratețe orice fel de discontinuitate, au o vigilență atât de naturală în ceea ce privește lipsurile, încât pentru ceilalți sunt enervanți (evident sunt greu de păcălit) Cumva sunt cei mai buni manageri pentru că au grijă permanent să nu existe o disfuncționalitate, chiar dacă din acest motiv par enervanți. Succesul lor constă în a face toate lucrurile să fie continue, depunând eforturi destul de intense în acest sens. În aceasta constă spiritualitatea lor, căci ei știu, subconștient, că orice breșă este o invitație ca Răul să poată să pătrundă, generând breșe din ce în ce mai mari. Pe scurt, nu știu dacă la fel se comportă în viața lor personală, căci aici sunt posibile multe combinații, în primul rând cu Ascendentul, dar la nivel general este o atitudine constantă și foarte bine exprimată.

Apoi sunt recunoscuți pentru felul în care percep și trăiesc muzica. Ca să-i înțelegem mai bine să definim puțin importanța muzicii. La nivel corporal, muzica duce la creșterea imunității - imunitatea, din punctul meu de vedere reprezintă relația cu Dumnezeu, căci este capacitatea corpului de a se recompune. Atunci când ascultăm muzică, crește nivelul de serotonină, o substanță cu efect „antidepresiv”. De asemenea s-a constatat că ascultarea muzicii duce la ridicarea nivelului de endorfine din creier. Endorfinele sunt considerate hormonii fericirii și substanțe naturale anti-durere. În acest fel este explicabil faptul de ce acest semn este considerat spiritual, de ce sunt atât de apropiați de muzică, și de ce prezența lor are rolul de genera o atmosferă relaxată și caldă.

Iată ce cred că-și spune un nativ din semnul Peștilor în adâncul inimii sale:

Dacă aș izbutit măcar să dezvălui cuiva un colţişor necunoscut al inimii sale, atunci nu am trăit în zadar. Viaţa însăşi e cea care contează şi nu bucuria sau durerea, fericirea sau nefericirea. A urî e la fel de bine ca a iubi, iar un duşman îţi poate fi la fel de folositor ca şi un prieten. Trăieşte pentru tine însuţi, trăieşte-ţi viaţa. Astfel vei fi cu adevărat împăcat cu lumea. Eu sunt în fiecare zi altfel – şi când voi avea optzeci de ani încă voi experimenta schimbarea. Ceea ce am realizat deja nu mă priveşte, căci ţine de trecut. Viaţa are mereu atât de multe să-ţi ofere.


CURSURI DE ASTROLOGIE
Diplomă recunoscută de Ministerul Muncii.
Formator Gabriela Apostol.
Pentru înscrieri, structura şi durata cursurilor detalii aici...

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

0 produse 0,00 RON
Vezi coș de cumpărături

AUTENTIFICARE

Bine ai venit pe pagina Mirabilys. Ca utilizator înregistrat ai acces la arhiva de articole.

Ţine-mă minte