A trecut toamna…oare ce am adunat?

Acum devine extrem de important, chiar vital, ca fiecare să își croiască drum spre ceea ce reprezintă cu adevărat important: Calea sa.

Această Cale, o știm, dar nu o conștientizăm, căci trebuie să pășim pe ea pas cu pas, doar că mulți dintre noi nu au făcut măcar primul pas pe această Cale.

Probabil că asta nu sună grav, doar că este, mai ales în ceea ce privește sănătatea noastră. Energia creatoare care se găseşte în interiorul fiecăruia dintre  noi ne ajută să participăm la crearea oricărui lucru asupra căruia ne îndreptăm în mod intenţionat atenţia. Orice lucru este creat de două ori: o dată în sufletul și mintea omului şi a doua oară în realitate. Dacă apare o disonanță între ceea ce este în suflet și minte și ceea ce este în realitate se creează discontinuități imense care afectează sistemul imunitar, și deci implicit se instalează boala. Energia creatoare este esența oricărei persoane, ea ne este dată pentru a urma Calea personală, dacă această energie este irosită în alte direcții ne epuizăm, și în final se instalează tristețea, boala. Este o perioadă care ne aduce tristețe nebănuită, nu este o melancolie de toamnă ci o stare ca urmare a unor transformări importante din viața noastră, pe care le resimțim ca pierderi.

Deci putem spune că am adunat transformări ?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top