10 mai 2013

Astăzi întreaga zi suntem sub efectul Lunii Noi din semnul Taurului, un moment de noi oportunităţi care deschide drumuri şi căi importante mai ales din punct de vedere spiritual. Mai multe puteţi citi la https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-semnul-taurului-din-10-mai-2013.
Totuşi este important să ştim că ne aflăm în epoca Vărsătorului, că suntem într-o perioadă de 180 de ani, care a început în anul 1940, guvernată tot de Vărsător, că din anul 2000 a început etapă de 15 ani guvernată de Scorpion, semn aflat în cuadratură cu Vărsătorul, ceea ce ne aduce suferinţe necesare pentru a pune în mişcare schimbări şi transformări uriaşe, să nu uităm că acum Saturn, seniorul karmei se află tot în semnul Scorpionului şi este rerograd aducându-ne importante lecţii de viaţă. Apoi din 22 septembrie 2012, timp de 15 luni suntem sub guvernarea Taurului, semn în care astăzi este şi eclipsa inelară de Soare, concomitent cu Luna Nouă, ceea ce aduce un plus de valoare acestei zile, prin care suntem cumva obligaţi să ne punem în valoare calităţile, să muncim din greu, să ne facem strategii pe termen lung, mai ale pentru că suntem în perioada de 38 de zile – care a început pe 6 mai şi se termină pe 13 iunie, guvernată de Leu, perioadă extrem de importantă. Şi Leul este în cuadratură cu Taurul şi Scorpionul şi în opoziţie cu Vărăsătorul astfel fiind formată o cruce fixă, care duce la rezolvarea urgentă a problemelor karmice şi la conştientizări, de multe ori dureroase.
După momentul de Lună Nouă de la ora 3.29, Luna intră toată ziua în mişcarea de fără direcţie întârziindu-ne acţiunile, determinându-ne să fim retraşi şi interiorizaţi. Este bine să nu luăm decizii importante, să fim discreţi, să fim cât mai departe de conflicte şi să elaborăm strategii pe termen lung.
Azi este Izvorul Tămăduirii, în această zi se face, în toate bisericile, agheasmă, pentru tămăduirea de boli, este ziua cea mai propice pentru sfinţirea izvoarelor şi a fântânilor, în unele locuri se crede chiar că toate izvoarele sunt sfinţite şi tămăduitoare în această zi; mai este obiceiul să se stropească, cu agheasmă, casa, animalele, păsările şi fântâna. Tot azi se sărbătoreşte şi Sfântul Simon Zilotul el oferă ajutor  persoanelor care se roagă pentru a se căsătorii sau care au dificultăţi în relaţie. De secole, Sfântul este protectorul tuturor îndrăgostiţilor, al familiei şi copiilor, grabnic ajutător celor care vor să se căsătorească sau să se vindece de boli grave.Cei care au împlinit o novenă ( s-au rugat nouă zile la rând citind rugăciunile şi Acatistul Sfântului), dar şi cei care au dăruit o icoană cu Sfântul Simon Zilotul şi-au îmbunătăţit starea de sănătate şi au readus sporul în casa lor.
 
ORA PLANETARĂ A LUI VENUS
Din fericire, datorită unei rezerve de timp, gândurile nu se materializează instantaneu, aşa că avem marea oportunitate de a evalua direcţia gândurilor noastre şi a le schimba atunci când simţim ceva negativ. Deci este bine să renunţăm la îngrijorări şi să privim cu încredere viitorul.
 
GRADUL SABIANAL ZILEI – 20 TAUR
FUIOARE DE NORI, CA NIŞTE ARIPI, SE ÎNTIND PE CER
În unele momente poţi avea senzaţia că eşti purtat ca de vânt prin evenimentele vieţii, fiindcă te-ai plasat sub influenţa altora sau le-ai acordat altora responsabilitatea de a decide ce vei face tu. Nu uita că este tot alegerea ta, pentru că astfel ai prilejul să cunoşti şi să trăieşti lucrurile fără să te simţi presat de răspunderea deciziei. Merită să observi cât mai atent ce este în jurul tău, şi poate la un moment dat vei simţi nevoia să-ţi alegi singur drumul.
 
GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 1 GEMENI
UN VAPOR CU FUND DE STICLA DEZVALUIE MINUNI SUBMARINE
De multe ori se intampla lucruri in care avem impresia ca suntem implicati personal, dar de fapt ele doar ne dau prilejul sa observam si sa tragem invataminte din ele. Daca stii sa te detasezi de o situatie, poti vedea in ea lucruri extraordinare, adevarate minuni. Chiar si intamplarile pe care le traiesti tu insuti iti pot dezvalui mai multe daca reusesti sa le privesti dintr-un punct de vedere detasat.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top