Previziuni pentru săptămâna 2 – 8 martie 2014

Această săptămână este guvernată de Saturn, care se află în semnul Scorpionului, la ora de răsărit a zilei de duminică era staţionar retrograd, iar la ora 18.19 a devenit retrograd şi va avea această mişcare până în 20 iulie la ora 23.25. În tot acest interval de timp, fiecare dintre noi se va resimţi presat, blocat sau poate mult mai interiorizat decât deobicei. De fapt Saturn are grijă să ne tempereze excesele, să ne cizeleze, să ne pună la treabă, iar când se află în mişcarea aparent retrogradă, cumva toate acestea au loc în interiorul nostru. Faptul că Saturn guvernează săptămâna în care retrogradează, ne atenţionează că în această săptămână vom primi cele mai multe semnale despre ce anume avem de rezolvat cu noi înşine şi ce anume avem de eliminat, de purificat, de şlefuit, de aruncat sau renunţat. Sunt mesaje subtile, de exemplu anumite blocaje care apar, poate de moment, dar care au însemnătatea lor subtilă. De aceea este important să avem atenţia trează şi mintea extrem de lucidă. Orele planetare ale lui Saturn sunt importante în fiecare zi, dar mai ales sâmbătă. Cât despre felul în care Saturn ne învaţă în perioada de retrogradare, puteţi citi un articol pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eficienta-saturn-in-miscare-aparent-retrograda-in-2014.
Tot începând de duminică Vesta intră şi ea în mişcarea aparent retrogradă, ceea ce semnifică că avem de învăţat sau de înţeles şi aspectele mai subtile ale vieţii, adică vom fi cumva determinaţi să înţelegem cauzele spirituale ale evenimentelor din viaţa noastră, pe de-o parte, iar pe de alta ne vom focusa atenţia şi ne vom concentra mai mult asupra dezvoltării şi evoluţiei personale.
Marte este retrograd şi formează duminică cuadratură cu Venus, aspect ce ne va determina o stare de nervozitate accentuată, sau o nemulţumire greu de exprimat, până joi, când Venus va trece în semnul Vărsătorului. În plus această stare este întreţinută şi de cuadratura pe care Venus o face cu Nodul Nord dar şi de cuadratura dintre Vesta retrogradă şi Lilith. Apoi faptul că Junona trece şi ea de luni din semnul armonios şi oarecum paşnic al Peştilor, în semnul Berbecului, cu siguranţă gustul nostru spre discuţii contradictorii şi dispute se va amplifica.
Trebuie însă specificat că toate tensiunile generate acum, dacă nu sunt atent controlate pot declanşa sentimente şi resentimente care cu greu vor putea fi depăşite.
Cumva lucrurile se pot echilibra cu înţelepciune şi se pot transforma în adevărate procese de vindecare, sau de conştientizare a unor blocaje existente în relaţiile noastre. Conjuncţia anuală Soare Chiron, ne ajută să putem folosi pronumele personal ”noi”, adică ne permite să acţionăm la nivel de grup, să ne vindecăm de egoism sau să de teama de a nu fi apreciaţi. Este important să înţelegem care este rolul nostru în grup şi cum putem să acţionăm mai bine pentru a-l ajuta şi consolida.
Pe 4 martie Lilith părăseşte semnul Racului, unde practic se afla într-o poziţie privilegiată, pentru a păşi în semnul Leului, unde va sta până în 28 octombrie; din această poziţie va determina acţiuni de conştientizare şi de dezvoltare prin eliberarea unor sentimente dureroase, adânc îngropate în sufletul nostru, sau va genera lupte de putere mai mult decât stupide, fiind voarba doar de orgolii exacerbate şi conflicte de interese. Despre felul în care ne inflenţează prezenţa lui LIlith în semnul Leului puteţi citi https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/descoperirea-valorii-de-sine-lilith-in-semnul-leului-in-2014.
Miercuri seara, la ora 23.02, Venus trece în semnul Vărsătorului de unde va intra imediat în opoziţie cu Lilith. Cumva fiecare dintre noi va dori să-şi facă dreptate sau să-i fie recunoscută valoarea, această trecere amplifică fiecăruia dintre noi simţul creativ şi originalitatea în exprimarea calităţilor, dar opoziţia cu Lilith ne provoacă orgoliile, ne mobilizează energiile fizice şi emoţionale pentru a cuceri, pentru ne impune, aducând destul de multă agresivitate şi violenţă.
Tot joi Jupiter, guvernatorul zilei va ieşi din mişcarea aparent retrogradă, el a fost staţionar de la începutul săptămânii şi a adus cumva un fel de îngheţare, de stagnare a oricăror acţiuni. Concomitent cu revenirea la mişcarea directă, Jupiter intră în opoziţie cu Pluton, iar planetele Luna şi Saturn retrograd şi Venus şi Lilith sunt şi ele în opoziţie. Aşa că se poate spune că joi ne vom confrunta cu situaţii sau evenimente care ne pun în faţa ochilor, evenimente care ne reflectă ceea ce avem de rezolvat cu noi înşine pentru a putea avea relaţii armonioase şi prosperitate.În puţine cuvinte, Jupiter se referă la creştere în sensul dezvoltării noastre, la amplificare în sensul susţinerii a ceea ce avem, la perfecţionare prin amplificare. De aici rezultă calitatea relaţiilor cu cei din jurul nostru, care trebuie să aibă la bază raţiuni profunde, care să includă şi acceptarea încercărilor sau a suferinţelor.
 
Săptămâna se încheie cu cuadratura Venus Ceres retrogradă şi cu Primul Pătrar Soare Lună, aceste aspecte ne determină să acţionăm, să fim dinamici, chiar dacă aceasta presupune evenimente mai tensionate, însă ele sunt necesare pentru a ieşi din starea de letargie în care ne aflăm de ceva vreme.
 
Pe scurt este o săptămână extrem de proastă, vindicativă şi apăsătoare, căci provocările, teama de a nu fi iubiţi, ne-ncrederea şi suspiciunea sunt prezenţe constante care ne împiedică să ne manifestăm sentimentele. Apoi gelozia şi posesivitatea, dorinţa de a controla sau de a deţine supremaţia, declanşează tensiuni extreme, greu de gestionat. Fluxul banilor este extrem de greoi, ceea ce ne solicită răbdarea şi abilitatea de a ne strecura printre datorii şi creditori. Cred că este important să ne facem calcule exacte, mizând doar pe ceea ce avem concret nu pe ceea ce ar trebui să vină.

 

Exista mai multe voci la care poti sa asculti. Este vocea indoielii, punand sub semnul intrebarii si subminandu-ti cele mai dragi vise. Este vocea fricii, trezindu-te in noapte cu un soc rece. Este vocea autoritatii, dandu-ti reguli de urmat. Este vocea parinteasca, spunandu-ti cum sa fii protejat. Este vocea prietenului, care-ti spune ce ar face in situatia ta. Este vocea ratiunii, analizand optiunea aceasta si aceea, studiind si invatand faptele, si inca si mai multe fapte, punandu-ti dinainte o cale logica. Si mai pot fi vocile ingerilor si ale ghizilor spirituali cu care ai contact, dandu-ti sfaturi mai adanci, indrumare mai inteleapta.
Multe, multe voci, toate dandu-ti sfaturi, toate sfatuindu-te sa faci asta, sa eviti cealalta. Mereu si mereu ele se aud.
Dar in mijlocul tuturor acestea, exista o singura voce care conteaza, si aceasta este vocea propriului tau adevar dinlauntru. Adanc inlauntrul tau, exista o cunoastere, si se poate ca aceasta cunoastere sa nu fie nici macar in cuvinte. Poate fi un sentiment interior, in centrul tau, care se exprima in propriul sau mod.
Aceasta prezenta cunoscatoare, care este prezenta sinelui tau inalt infinit mai intelept si mai iubitor, stie care este cea mai buna alegere pe care poti s-o faci chiar acum. Antreneaza-te sa cunosti acest centru al exactitatii. Retrage-te intr-un loc linistit si descopera-l acolo. Este linistea de dincolo de zgomotul fricii, este simtamantul stabil de sub toata tulburarea nelinistii. Este adevarul care rezoneaza in corpul tau cand acesta este linistit si nemiscat.
Nu intreba de ce lucrurile sunt asa cum sunt. Nu intreba ce se va intampla in secunda urmatoare. Intreaba „Ce fac acum?” Intreaba „Cum ma pot apropia de acest lucru?” Acestea sunt intrebarile la care centrul exactitatii tale are raspunsuri, prompte si adevarate.
Si in exactitatea sa tacuta, uneori sfatuieste la liniste si asteptare, la o rabdare adanca, la numai atentie si observatie. Si apoi, brusc, o deschidere se iveste si ea sfatuieste la actiune rapida si curajoasa, la a face ceea ce trebuie facut in acel unic moment al oportunitatii. Invata sa fii prezent cu aceasta voce. Invata sa fii prezent cu acel simtamant, cu acea cunoastere. Ea este raspunsul.
Iata o mica rugaciune pentru această perioadă:
Astazi, sunt profund relaxat si totusi profund constient. Ating o stare de observatie linistita, constient(a) de ceea ce se intampla in jurul meu si profund constient(a) de adevarul care locuieste inlauntrul meu.
Veghez, observ, si ascult inlauntrul meu, si cand vine momentul pentru actiune, respir adanc, ma conectez cu adevarul meu interior, si actionez in afara cu constiinta sigura a exactitatii.
Sunt profund conectat(a) cu propriul meu sine, cu propriul meu adevar. Sunt pace. Eu Sunt. QUADO
 
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top