Previziuni pentru 5 matie 2014

Astăzi Luna se află în semnul Taurului de unde formează trigon cu Pluton şi sextil Cu Jupiter staţionar direct, în plus este în aspect de sextil şi cu Neptun şi Chiron, de aceea teoretic ar trebui să fie o zi armonioasă dar se dovedeşte că este apăsătoare tocmai pentru fiecare dintre noi trebuie să se trezească şi să descopere bucuria vieţii sau mai bine spus miracolul ei.
Toate acestea pentru că Venus, planeta armoniei dar şi cea care ne ajută să ne descoperim valoarea de sine, este în gradul 29 – anaretic – al Capricornului şi ne presează să înţelegem că adevăratele valori nu sunt cele legate de ceea ce avem  în buzunare ci de ceea ce avem în suflet. În plus ea este într-o cuadratură destul de dură cu Vesta retrogradă, aspect care ne vorbeşte despre evoluţia spirituală care se bazează numai şi numai pe înţelegerea a cine suntem şi ce avem de făcut. Apoi ar trebui să ne cultivăm spontenaitatea de mod de a ne exprima viaţa, în acest fel putând să înţelegem solicitudinea sau nevoile simple ale celor din jur.
Deseară la ora 23.02, Venus părăseşte semnul Capricornului după o şedere destul de lungă – aici a şi retrogradat – pentru a trece în semnul Vărsătorului. Nu este o poziţie excelentă, doar că aduce un sufl mai nou, mai liber, în acest context. Imediat ce intră în acest semn se formează opoziţia Lilith Venus care este extrem de dură, mai ales resimţită de către femei, căci ne aduce o dorinţă interioară de libertate dar şi de a ne face remarcate, ceea ce evident poate declanşa o luptă de orgolii. Este nevoie de mult tact şi răbdare în relaţiile de cuplu. Probabil că Venus în semnul Vărsătorului ne va învăţa despre forţa comunicării dar şi despre importanţa de a înţelege că nimic din ceea ce fiecare a gândit sau a simţit nu se pierde ci rămâne adânc întipărit în personalitatea noastră, fiind purtat apoi de la o naştere la alta.
Pe de altă parte Junona este în inconjuncţie cu Ceres, ceea ce ne determină să ne simţim constrânşi de a face, de a respecta, de a ne autolimita acţiunile, în loc să ne folosim creativitatea şi posibilităţile de a ne schimba modul în care privim viaţa.
.Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi.
 
ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR
Tot ceea ce este de învăţat, tot ceea ce este înţeles se va manifesta în viaţa voastră, în aşa fel încât veţi înţelege că nu este vorba despre filozofie, ci de o sublimă realitate. Şi la fiecare manifestare veţi creşte şi vă veţi întări – lumina voastră, calmul vostru, simplitatea voastră vor fi mărite – şi în simplitatea voastră veţi descoperi vântul, şi această puternică esenţă va fi pentru voi ocazie de elevare. Ramtha
 
GRADUL SABIAN AL ZILEI – 15 PEŞTI
UN OFIŢER INSTRUINDU-ŞI OAMENII ÎNTR-UN ATAC SIMULAT
Multe din situaţiile care te stresează zi cu zi nu merită, de fapt, să le iei în serios. Tu însuţi te temi de ele sau le priveşti ca pe nişte sarcini neplăcute, şi astfel le faci să-ţi fie greu de suportat. Încearcă să le vezi ca pe nişte exerciţii în care trebuie să-ţi antrenezi răbdarea, încrederea în tine, aptitudinile profesionale sau orice alte calităţi vrei să dezvolţi în fiinţa ta. Vei reuşi astfel să le transformi din surse de stres în surse de progres.
 
GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 20 VĂRSĂTOR
UN MARE PORUMBEL ALB PURTÂND UN MESAJ
Oriunde te-ai afla, eşti purtătorul unui mesaj către lume şi către oameni. Acest mesaj este înscris în sufletul tău, în fiinţa ta, şi cu fiecare zi îl poţi face mai luminos, mai plin de adevăr, mai valoros pentru ceilalţi. Este mesajul permanent al prezenţei tale, al faptelor tale, al gesturilor şi cuvintelor tale de fiecare clipă, al     gândurilor şi emoţiilor tale. Pe scurt, este mesajul întregii tale fiinţe, prin care Viaţa se exprimă în mod unic. Oare ce vrei să comunici celorlalţi prin mesajul tău?
 

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top