Previziuni pentru 11 martie 2015

Astăzi suntem sub influenţa conjuncţiei Marte Uranus, un aspect care aduce o mare încărcătură energetică, putând genera agitaţie, tensiuni sau acţiuni extrem de grele, dificile. Mai multe despre acest aspect puteţi citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/conjunctia-uranus-%E2%80%93-marte-2015.

Aspectul este îndulcit şi poate fi orientat corect datorită trigonului descrescător dintre Soare şi Lună, cu toate că tendinţa este de a comunica şi exprima sentimentele destul de abrubt, sau fără tact, ceea ce poate deranja cu mare uşurinţă.

Este extraordinar câtă energie şi iubire avem în jurul nostru, câtă protecţie, pentru a ne găsi cale corectă sau pentru a urma drumul spre succes. De aceea este bine să dăm importanţă oricărui lucru, cât de mic, să dăm o atenţie deosebită întâlnirilor şi semnelor care ni se dau, dar mai ales să ţinem cont de intuiţia noastră.

Ceea ce voiam să subliniez este că avem o sensibilitate extremă în a sesiza schimbările care  ne sunt necesare. Este evident că va fi o perioadă grea de muncă obositoare, dar ne va aduce, în final reuşitele la care visam.

Astăzi se resimte şi cuadratura lui Marte cu Pluton care se va perfecta la grad exact abia la miezul nopţii, care ne face să fim destul de tensionaţi, direcţi şi dornici de a rezolva problemele cu care ne confruntăm. De fapt este un moment care necesită cunoaşterea tuturor condiţiilor, în care simţim nevoia de a cădea la învoială cu mediul apropiat şi personal, de a înţelege simbolurile. Tensiunea apare atunci când nu putem percepe aşa cum ne dorim mesajele subtile, când nu putem interpreta aceste simboluri. De fapt, la nivel subtil,  învăţăm legile tehnice care să ne ajute să ne eliberăm energiile creatoare.

De aceea acestea sunt cele mai potrivite momente pentru a înţelege şi a decide cum este bine să continuăm, sau ce este necesar să continuăm. Important este să aplicăm, să punem în practică, să nu oprim energia creatoare a proiectelor generate, să nu o lăsăm să se blocheze.

Este momentul în care trebuie să avem o atitudine hotărâtă, profitând de tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales de toate mesajele simbolice pe care le primim.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Atunci când vezi că sursa problemei se află în interior, priveşti înăuntru  pentru a descoperi cum să îndepărtezi obstacolele din calea iubirii din inima ta.

Atunci când vezi că alţi oameni sunt obstacole, înveţi să-i ocoleşti cu blândeţe şi să oferi în schimb iubire.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  21 PEŞTI

UN MIELUŞEL ALB, UN COPIL ŞI UN SERVITOR CHINEZ

Pentru majoritatea oamenilor, evoluţia în viaţă începe de la o fază de puritate deosebită, dar apoi prin ascultarea părinţilor, şi prin supunere faţă de şefi omul ajunge să înveţe cum trebuie să trăiască potrivit conceptelor transmise sau impuse de aceştia. Totuşi, pentru orice om vine o fază în care el se maturizează, devine conştient de faptul că el trebuie să-şi asume responsabilitatea, nu numai pentru ceea ce alege să facă în viaţă sau pentru condiţiile în care trăieşte, ci mai ales pentru puritatea şi nobleţea gândurilor sale de maturitate. Dacă nu ai ajuns încă să-ţi asumi responsabilitatea propriei tale vieţi, înseamnă că încă mai ai până la maturitate, orice vârstă ar avea corpul tău.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 28 VĂRSĂTOR

UN COPAC DOBORÂT ŞI TĂIAT BUCĂŢI, SPRE A DA O REZERVĂ DE LEMN PENTRU IARNĂ

Lucrurile din jurul nostru ne pot fi de folos în multe privinţe, dar depinde de noi cât de înţelept le folosim. Uneori trebuie să le păstrăm şi să le îngrijim, alteori trebuie să ştim să renunţăm la ele sau să le transformăm în altceva care ne foloseşte. Ştiinţa folosirii lucrurilor din această lume are limitele ei, dar continuu putem descoperi noi posibilităţi, până când vom înţelege că avem dreptul să folosim tot ce este, dar că putem să ajungem să depindem cât mai puţin de ceea ce vedem în exterior.

ASPECTELE ZILEI

Marte în conjuncţie cu Uranus în Berbec

Conjuncţia dintre Marte şi Uranus, pe care ar trebui să o privim din două perspective:

definiţia clasică, a unei energii puternice pe care o resimţim şi care poate erupe cu brutalitate, violenţă şi virulent în diferite sectoare ale vieţii noastre, dacă nu vom ştii să utilizăm aspectul creator şi imaginativ al acestui aspect. Ar trebui să ne concentrăm toată energia pentru ne redescoperi, pentru a ne transforma egoismul în altruism, lupta în entuziasm, să ne folosim voinţa pentru a construi nu pentru a distruge,  pentru a fi consecvenţi idealurilor noastre. Din această perspectivă trebuie controlate instinctele şi impulsivitatea pentru a nu da naştere unor evenimente neplăcute, despărţiri şi rupturi fulgerătoare, accidente sau violenţe de tot felul. Această conjuncţie are, din acest punct de vedere, aspectul unui butoi cu pulbere aşezat în apropierea unei flăcări.

Este un aspect puţin luat în seamă şi folosit, acela de energie creatoare. Uranus, planeta necunoscutului ne îndeamnă spre cercetare, mai ales în zona marilor mistere ale existenţei, ne îndeamnă spre Dumnezeu necunoscut, pentru a-l percepe şi înţelege ca parte integrantă a fiinţei noastre. Împreună cu Marte, forţa, ardoarea şi dorinţa noastră de a afla este puternică, înflăcărată, fiind capabilă să ne deschidă căi noi spre înţelegere. Uranus, Marele Trezitor, împreună cu Marte, care ne dă impulsul de a acţiona, ne pot aduce rezultate şi experienţe surprinzătoare, dacă ne orientăm energia acestui aspect în această direcţie.

Marte în Berbec în cuadratură cu Pluton în Capricorn

Cuadratura dintre Marte şi Pluton este un aspect dur, foarte tensionat, care predispune la certuri, dispute sau chiar accidente.

În general modalităţile de exprimare sunt extreme şi de aici conflictele, indiferent de natura lor. Calitatea explozivă a emoţiilor are la bază o lungă perioadă în care nu ne-am conştientizat propriile dorinţe şi frustrări. De aceea este foarte important să ne controlăm resentimentele, mânia şi să fim mai îngăduitori cu noi înşine.

Este momentul să ne recunoaştem propriile nevoi şi să ne transmutăm dorinţele către aspiraţii superioare.

Pluton ne ajută să construim noi începuturi, transformându-ne iar Marte ne determină să acţionăm pentru a finaliza acţiunile prost manevrate, acutizând situaţiile în care trebuie să ne implicăm. Poate fi vorba de proiecte începute în jurul datei de 28 decembrie 2008, fiind un fel de moment de conştientizare a greşelilor făcute.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top