Previziuni pentru 3 octombrie 2017

ZIUA LUI MARTE

Astăzi avem numeroase aspecte interesante. În primul rând este Tripura Sundari, o zi în care poziția dintre Soare și Lună ne permite să reușim să realizăm tot ceea ce ne propunem, Deasemenea este o zi potrivită pentru a ne ocupa de corpul nostru, de frumusețe, fiind extrem de eficiente masajele, tratamentele cosmetice, sau pentru păr. În relații ne este mai ușor să comunicăm, și să restabilim armonia. În schimb datorită cuadraturii dintre Chiron și Lilith, avem un fel de orgoliu și vanitate care ne împiedică să ne manifestăm bunăvoința, suntem destul de încordați mai ales pentru că simțim că nu primim atenția care credem că ni se cuvine. Cred că este cea mai încercată smerenia, atitudinea binevoitoare și compasiunea. În plus putem să ne eliberăm de frică, de sentimentele de vinovăție, dar mai ales să descoperim care este cauza reală a complexelor noastre. Înțelegerea este foarte importantă, căci ne permite să ne vindecăm.

Mercur este în cuadratură cu Junona, acest aspect ne face să judecăm să privim mai degrabă la paiul din ochiul celuilalt, să cerem celor din jur să se comporte așa cum credem noi că este cel mai bine, fără a lua în calcul ceea ce ei simt sau vor să experimenteze. Mi se pare interesant acest aspect deoarece Mercur este în conjuncție cu Vesta, și cumva această conjuncție ne face extrem de focusați și destul de atașați de ideile noastre, sau de propriile experiențe. Duritatea constă în aceea că ar trebui să-l înțelegem pe celălalt, să îl acceptăm așa cum este și doar prin prezența și puterea exemplului personal să îl transformăm.

Venus este în trigon cu Pluton, un aspect constructiv din punct de vedere al eficienței, el va debloca zone importante din activitățile noastre sau chiar din planul material. Este important să acționăm, să facem pași spre ceea ce ne-am propus, căci este nevoie de acțiune și curaj, pentru a realiza deblocarea despre care vorbeam mai sus.

Mai este un aspect interesant, Luna ocultează planeta Neptun, acest aspect, este extrem de subtil, el ne ajută să ne dezvoltăm percepțiile, ne ajută să privim viața, și tot ceea ce ne înconjură cu ochii sufletului, evident dacă ne propunem și vrem să facem acest lucru. Dacă o facem vom descoperi, ce anume blochează acțiunile noastre, de ce este nevoie de murmat o calea mai grea și de evitat cea ușoară, putem înțelege care este Voia Domnului în ceea ce ne privește, și atunci vom fi mai relaxați și încrezători.

Ca o concluzie. Maximul energetic se acumulează undeva în planuri subtile sau profunde. Raţiunea are de suferit în acest moment, şi mai degrabă este un moment propice pentru promovarea unor principii noi şi înalte, decât pentru emiterea de măsuri concrete şi detaliate, care se pot dovedi ineficiente.

În general nu se poate spune despre această zi că este una prea armonioasă. Tensiunile, starea de agitaţie şi nemulţumirea ne vor urmări aproape toată ziua şi ne vor face să avem multe discuţii, mai ales principiale. Dacă nu ne vom stăpâni egoismul este posibil să pierdem oportunităţi importante sau să fim incapabil să valorificăm situaţiile avantajoase care apar.

Va exista tendinţa de a încerca să ne manifestăm cunoaşterea fără a fi prea siguri de ceea ce ştim. Cunoaşterea de sine este foarte importantă, la fel ca şi cercetarea spirituală. Mare atenţie la cuvintele pe care le rostim, pentru că vom fi judecaţi după ele. Nu ne vor fi permise minciunile sau prefăcătoria, şi în general ar trebui să ne axăm pe rezolvarea unor lucruri care necesită o realizare rapidă.

ORA PLANETARĂ GUVERNATĂ DE MARTE

Dacă lucrurile nu merg bine, există două explicaţii: ori perseverenţa îţi este pusă la încercare, ori ai nevoie să schimbi direcţia.

Pentru a descoperi care din cele două opţiuni este cea corectă – din moment ce sunt opuse una alteia – foloseşte liniştea şi rugăciunea. Puţin câte puţin, lucrurile vor deveni incredibil de clare, până când nu vei avea suficientă forţă să alegi.

O dată ce ai luat o hotărâre, uită complet cealaltă posibilitate. Şi mergi înainte, pentru că Dumnezeu este Dumnezeul Valorosului.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –11 BALANȚĂ

UN PROFESOR PRIVINDU-ŞI ELEVII PE DEASUPRA OCHELARILOR

Există momente în care modul tău artificial de a vedea lucrurile nu mai face faţă, şi atunci tragi concluzia că trebuie să priveşti situaţia direct, aşa cum este ea cu adevărat. Oamenii s-au obişnuit să vadă viaţa prin prisma unor mentalităţi rigide, limitate, sau prin prisma propriilor interese, şi de aici apar o mulţime de dificultăţi. În realitate, viaţa este mult mai complexă şi mai bogată, şi aceia care învaţă să o privească detaşat, cu ochiul eliberat de prejudecăţi, va dobândi cea mai corectă viziune asupra ei şi va fi mult mai ferit de erori.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 17 FECIOARĂ

O ERUPŢIE VULCANICĂ

Atunci când lumea ta pare să se prăbuşească, ai nevoie de un moment de linişte, de un loc unde să te poţi aduna şi să te poţi gândi la noua lume care se naşte, la noua ta viaţă pe cale să înceapă. Căci, de fapt, este vorba de un nou început, un nou drum pe care porneşti, ca de obicei, numai cu ceea ce ai în sufletul tău…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top