Relaţii greu de gestionat

În ultima perioadă planetele feminine par a se afla în conflict, pentru că au loc numeroase schimbări, mai ales legate de trăirile noastre, fiind o perioadă de maturizare a lor.

Deci iată câteva din aspectele despre care vorbeam: Luna în cuadratură cu Junona – ea fiind staţionar directă, apoi, Venus în cuadratură cu Ceres, Pallas în cuadratură cu Soarele, Ceres în inconjuncţie cu Jupiter, Pallas în semicuadratură cu Luna iar Ceres în semicuadratură cu Neptun, par suficiente aspecte pentru a ne semnala schimbările profunde din latura noastră feminină şi de la nivel inconştient.

Este important de subliniat că Neptun se află pe Punctul mijlociu dintre conjuncţia Marte Uranus şi Ceres, dealtfel indicând un important punct de torsiune legat de relaţiile noastre şi de nemulţumirile care pot răbufni fără vreun motiv concret. Din acest motiv, putem spune că trăim o stare de nostalgie dar şi un fel de deznădejde, care ne împiedică să ne bucurăm de iubire şi de mulţumire sufletească.

Toate aceste aspecte ne dau tendinţa, fiecăruia dintre noi, de a se preocupa mai mult de propria persoană, putând să observe cu mai mare uşurinţă momentele în care a fost manipulat sau în care a exagerat. Poate să semene cumva cu o retragere, doar că este mai mult în forul interior, fiindcă exista nevoia absolută de regăsire de sine. Poate de aceea vom părea mai retraşi şi ne va fi mai dificil să socializăm dar şi să ne exprimăm sentimentele. Venus în semnul Berbecului este destul de dură, cumva determinându-ne să tragem concluzii pripite, judecând de multe ori după aparenţe, să gândim la  nivel doar emoţional evenimentele din viaţa noastră. De aceea aceste aspecte pot genera discuţii contradictorii în relaţiile noastre, cel mai potrivit comportament fiind comunicarea sinceră a nevoilor sufleteşti personale, explicând ceea ce ne nemulţumeşte. De aceea recomand calmul şi compasiunea, nerăbdarea şi intransigenţa nu vor aduce nimic bun, doar discuţii inutile şi conflicte de interese. În general avem tendinţa de a adopta o ţinută provocatoare. Care va asigur că va genera numai probleme. Rupturile afective, despărţirile neaşteptate, sau surprizele neplăcute însoţesc acest aspect. Perturbările bruşte care apar, sau îndepărtările subite pot să nu fie definitive dacă avem tactul de a ne stăpâni şi acţiona  raţional şi just. În general în viaţa noastră afectivă se va schimba ceva, este bine să nu lăsăm lucrurile să se întâmple, căci apar acele evenimente de care vorbeam anterior, ci să le cercetăm, să ieşim în întâmpinarea lor, căutând soluţii sau cauze pe care să le înlăturăm sau să le atenuăm.

Oricum furtunile sentimentele, care chiar dacă ne lasă răvăşiţi, au rolul de a testa relaţiile sau de a face conştienţi de puterea noastră de a ne transforma dacă dorim. Este bine să nu ne concentrăm pe acel sector al vieţii, care afectează tema noastră natală, ci să ne îndreptăm atenţia şi creativitatea în altă direcţie, pentru a fi constructivi.

Activităţi importante, bani mulţi şi nebunii, nesăbuinţe materiale şi morale vin să înlocuiască, pentru unii dintre noi iubirea, pe care n-o simţim în inimile noastre şi n-o percepem cu minţile. Nici măcar nu suntem conştienţi de apariţia rară a îndrăgostirii în viaţă. Doar deprimarea de a fi pierdut dragostea ne aminteşte cât de importantă este ea pentru Viaţă. Doar golul imens în faţa pierderii ei ne aminteşte ce fericiţi suntem când simţim noi înşine iubirea. Confuzia extraordinară dintre sentiment şi relaţie duce fiinţa umană în cele mai adânci disperări ale sufletului, în nopţile negre ale existenţei! Acum însă, adică în acest an 2015 când Neptun se află în semnul Peştilor în opoziţie cu Lilith, avem de învăţat că Puterea interioară vine numai din înţelegerea cu adevărat a Iubirii; ea va veni din liniştea mării interioare a conştiinţei. Pentru mulţi dintre noi, Aşteptarea va fi răsplătită. Cum se va întâmpla? Simplu, natural, spontan, fără nici o explicaţie, doar ca urmare a unei munci profunde de şlefuire interioară şi când egoul raţional nu ne mai controlează. Avem capacitatea de a ne acorda acum, cu sursele de înţelepciune cele mai înalte, iar forţele spirituale ne vor ajuta să învăţăm ceea ce ne trebuie. Este un fel de canalizare către ceea ce este important în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top